مباحث عمومی هواشناسی
9 92 ناهنجار Banned 2013 , March 29 #39,349 مناطقی که در چند ساعت آینده ناپایداری و بارش خواهند داشت:
M mehrdad_teh متخصص بخش هواشناسی 2013 , March 29 #39,352 خسته شديم بريم يه كافه گلاسه بزنيم شما چي دوستدارين براتون بگيرم ؟!!!
A Amir Mohsen متخصص بخش هواشناسی 2013 , March 29 #39,353 نقشه های موثر فردا بعد از ظهر بر اساس آپدیت جدید: سطح زمین تراز 500 میلی بار - ارتفاع ژئوپتانسیل: فشار سطح دریا:
نقشه های موثر فردا بعد از ظهر بر اساس آپدیت جدید: سطح زمین تراز 500 میلی بار - ارتفاع ژئوپتانسیل: فشار سطح دریا:
M mehrdad_teh متخصص بخش هواشناسی 2013 , March 29 #39,354 از اينجا به بعد من با آسانسور به طبقات پاين برج ميرم و از غرفه هاي مختلف ديدن كردم. عكس هايي هم از محوطه اونجا گرفتم.
از اينجا به بعد من با آسانسور به طبقات پاين برج ميرم و از غرفه هاي مختلف ديدن كردم. عكس هايي هم از محوطه اونجا گرفتم.
A Amir Mohsen متخصص بخش هواشناسی 2013 , March 29 #39,355 تراز های موثر رطوبت: Convective inhabitation
9 92 ناهنجار Banned 2013 , March 29 #39,358 ناپایداری های شمالغرب آغاز شده است............ در مناطق جنوبی و شرقی و شمالی شهرستان ملکان همینک تشکیل ابرهای همرفتی و ضخیم مشاهده می کنم... شاید ملکان امشب خبرایی بشه....
ناپایداری های شمالغرب آغاز شده است............ در مناطق جنوبی و شرقی و شمالی شهرستان ملکان همینک تشکیل ابرهای همرفتی و ضخیم مشاهده می کنم... شاید ملکان امشب خبرایی بشه....