• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

saeed hh

کاربر ويژه
sa
 

Fooladi

کاربر ويژه
کد:
24 hours amount precipitation. 04/07/2013 at 00:00 UTC (65 of 65 stations) 

1 	Shiraz (Iran) 	65.0 mm
2 	Sirjan (Iran) 	57.0 mm
3 	Baft (Iran) 	40.0 mm
4 	Fasa (Iran) 	34.0 mm
5 	Jask (Iran) 	29.0 mm
6 	Kish Island (Iran) 	28.0 mm
7 	Gach Saran Du Gunbadan (Iran) 	23.2 mm
8 	Bandarabbass (Iran) 	20.1 mm
9 	Kerman (Iran) 	18.9 mm
10 	Bandar-E-Dayyer (Iran) 	13.0 mm
11 	Khorram Abad (Iran) 	12.0 mm
12 	Abadeh (Iran) 	10.5 mm
13 	Yasoge (Iran) 	10.2 mm
14 	Tehran-Mehrabad (Iran) 	6.2 mm
15 	Kahnuj (Iran) 	5.5 mm
16 	Ilam (Iran) 	5.0 mm
17 	Bam (Iran) 	4.7 mm
18 	Semnan (Iran) 	4.5 mm
19 	Kashan (Iran) 	4.0 mm
20 	Hamedan (Iran) 	3.0 mm
21 	Yazd (Iran) 	2.0 mm
22 	Bushehr Civ / Afb (Iran) 	1.3 mm
23 	Ferdous (Iran) 	1.2 mm
24 	Ghazvin (Iran) 	1.0 mm
25 	Ali-Goodarz (Iran) 	0.8 mm
26 	Bushehr (Iran) 	0.7 mm
27 	Khoy (Iran) 	0.6 mm
28 	Zahedan (Iran) 	0.3 mm
29 	Khor (Iran) 	0.1 mm
30 	Birjand (Iran) 	0.0 mm
31 	Nehbandan (Iran) 	0.0 mm
32 	Omidieh (Iran) 	0.0 mm
 

mehrafarin

کاربر ويژه
کد خبر: 2026942
تاریخ مخابره : ۱۳۹۲/۱/۱۷ - ۲۱:۳۴

بارش برف، بهار شیراز را دگرگون کرد/ مردم غافلگیر شدند
شیراز - خبرگزاری مهر: بارش ناگهانی برف در شیراز و برخی از نقاط سردسیر استان فارس بهار شیراز را دگرگون کرد.


به گزارش خبرنگار مهر، مردم شهرستان شیراز که سالها طعم خشکسالیهای پیاپی را چشیده بودند و در سال 91 نیز برفی را در شهر خود به نظاره ننشسته بودند، اکنون در حال تماشای برفی هستند که در حال سپیدپوش کردن برخی از نقاط شهر شیراز است.
شهرک صدرا و بلوار صنایع در حال حاضر ازجمله نقاطی است که در آن برف شروع به باریدن کرده و هر لحظه نیز بر شدت آن افزوده می شود.
12134.jpg
همانطور که هواشناسی استان فارس نیز پیش بینی کرده بود از اواخر هفته گذشته بارش باران در سطح استان فارس شروع شده بود که در ادامه نزول رحمت الهی با بارش برف در استان همراه شده است.
در برخی از شهرستانهای فارس نیز بارش برف برای مردم به خصوص عشایر مشکلاتی را ایجاد کرده که از آنجمله می توان به شهرستان سپیدان اشاره کرد.
بارش برف تا لحظه انتشار خبر ادامه دارد و مردم را غافلگیر کرده است.





کد خبر: 2026944
تاریخ مخابره : ۱۳۹۲/۱/۱۷ - ۲۱:۴۶


اختصاصی مهر/
گرفتاري 100 خانوار عشاير سپيدان در برف/ تشكيل ستاد بحران
سپيدان - خبرگزاري مهر: فرماندار شهرستان سپيدان از گرفتاري 100 خانوار عشاير در ارتفاعات اين شهرستان به دليل بارش برف خبر داد.


عبدالحسن صمدنژاد در اين رابطه به خبرنگار مهر گفت: به دنبال بارش باران و نزولات جوي در استان فارس از عصرشنبه شاهد بارش شديد باران و برف در اين شهرستان هستيم به گونه اي كه ميزان بارش برف در ارتفاعات اين شهرستان به 20سانتي متر نيز مي رسد.
وي ادامه داد: در اين راستا با توجه به بارش شديد برف 100 خانوار عشاير كه كوچ زودهنگام خود را شروع كرده بودند در معرض برف و باران قرار گرفته و در ارتفاعات اين شهرستان گرفتار شدند.
فرماندار شهرستان سپيدان از تشكيل ستاد بحران براي امدادرساني به اين عشاير گرفتار شده خبر داد و تاكيد كرد: پنج اكيپ امداد و نجات از شهرستان به مناطقي كه عشاير در آن گرفتار شده بودند اعزام شده و در حال حاضر عمليات امدادرساني به آنها ادامه دارد.
صمدنژاد در بخش ديگري از سخنان خود از تلف شدن تعدادي از دامهاي اين عشاير خبر داد و افزود: در حال حاضر آمار دقيقي از تعداد تلفات دامها در دست نيست.
وي با اشاره به اينكه تاكنون تلفات انساني گزارش نشده، اظهار داشت: تيمهاي امداد و نجات تعدادي از عشاير را به مناطق امن منتقل كرده و همچنين دامهايشان نيز با كاميون منتقل شده اند.
فرماندار شهرستان سپيدان ادامه داد: در اين راستا برخي از عشاير نيز همكاري لازم را با تيمهاي امداد و نجات نداشته اند.
وي همچنين از ارسال اقلام غذايي براي عشاير گرفتار شده خبر داد و اضافه كرد: در حال حاضر اقلام غذايي بين آنها توزيع شده است.
صمدنژاد يكي از دلايل عمده گرفتاري عشاير را كوچ زودهنگام آنها عنوان كرد و افزود: اين كوچهاي زودهنگام علاوه بر اينكه براي خودشان نيز مشكلاتي به همراه دارد باعث از بين رفتن مراتع نيز مي شود.
وي در ادامه پيرامون راه هاي ارتباطي گفت: راه يك روستا به دليل بارش برف مسدود شده بود كه با حضور اكيپهاي راهداري هم اكنون تمام محورهاي اين شهرستان باز است و تردد در آنها انجام مي شود.
فرماندار شهرستان سپيدان افزود: علاوه بر اين هم اكنون برق، آب، گاز و تلفن تمام روستاها وصل است و مشكلي در اين خصوص وجود ندارد.
 

saeedrad

کاربر ويژه
سلام به اميرمحسن عزيز و همه دوستان عزيزم
اميدوارم تعطيلات خوش گذشته باشه و سال خوبيرو شروع كرده باشيد
به همه دوستاني كه شهرشون بارون ميباره هم تبريك ميگم و اميدوارم بقيه نقاط از جمله خراسان هم از اين موهبت بي نصيب نمونن
 

دختر مهتاب

متخصص بخش آموزش خیاطی
سلام به همه دوستان خوبم..


اصفهان الان داره بارون میاد
:شاد2:
فکرکنم تاظهربه امیدخداادامه هم داشته باشه ولی شدت بارون کمه:ناراحت:
 

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
درود بر دوستان اميدوارم روز خوبي را آغاز كرده باشيد و تبريك به همه عزيزاني كه در شهرشون بارندگي داشته اند يا دارند!الان كه تصاوير ماهواره اي را چك ميكردم هسته چرخند بر روي استانهاي فارس و كهكيلويه و بوشهر بود ولي اوج بارش ها به نظر بر روي استانهاي كرمان سيستان و يزد باشه!
 

mehrafarin

کاربر ويژه
مهر گزارش می‌دهد/
بارندگی‌های شدید در نقاط مختلف استان بوشهر/ بروز خسارت به زیرساخت‌ها
بوشهر - خبرگزاری مهر: نقاط مختلف استان بوشهر روز شنبه شاهد بارش بارندگی‌های شدید بود که در برخی از نقاط این استان به برخی از زیرساخت‌ها آسیب‌هایی نیز وارد شد.


به گزارش خبرنگار مهر، هوای استان بوشهر از نخستین روزهای سال جدید رو به گرمی نهاد و در حالی که در بسیاری از مناطق کشور، هوای مطلوب و بهاری وجود داشت ولی در استان بوشهر و در آخرین روزهای تعطیلات هوای گرم استان بوشهر را فرا گرفت و عملا کولرها را روشن کرد.
از روز جمعه وزش بادهای شدید در نقاط مختلف استان بوشهر آغاز شد و یکی از پیامدهای آن قطع حدود 24 ساعته خطوط تلفن همراه در برخی از شهرستان استان بوشهر بود.
شرکت مخابرات استان بوشهر این مشکلات را مربوط به قطعی فیبر نوری متعلق به شرکت ارتباطات زیرساخت در نقطه‌ای از استان دانست و عنوان کرده بود که این مشکل منجر به قطعی ارتباط شبکه همراه اول و اختلال در بخشی از خدمات مخابراتی در شهرستان‌های دشتستان، گناوه، دیلم و جزیره خارگ و قطعی ارتباط تعدادی از مشرکین تلفن ثابت شهر کنگان شد که با پیگیری و تلاش‌های صورت گرفته خرابی مرتفع و ارتباط برقرار شد.
آب و هوای استان بوشهر با ورود یک سامانه بارشی پرفشار از صبح روز شنبه تحت تاثیر قرار گرفت و از حوالی ظهر بود که نقاط شمالی و مرکزی استان و در بعد از ظهر نیز نقاط جنوبی استان بوشهر تحت تاثیر این سامانه قرار گرفت و بارندگی‌ها با شدت فراوانی در این مناطق همراه بود.
این بارندگی‌ها باعث بروز خسارت به بخش‌های مختلف از جمله کشاورزی و زیرساخت‌های شهری مانند برق و مخابرات و تلفن همراه در برخی از نقاط استان بوشهر شد.
بارش شدید باران در کنگان/ خسارت‌ به تاسیسات زیرساختی
فرماندار شهرستان کنگان در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: میزان بارندگی‌ها در شهرستان کنگان 37 میلیمتر بود که با توجه به بارش‌ یکباره و شدید، باعث بروز آب گرفتگی در برخی معابر شد که با تلاش کارکنان شهرداری شاهد رفع این مشکلات در مدت زمان کمی بودیم.
عباس تبرکی ادامه داد: این بارندگی‌ها از ساعت 16 و 30 دقیقه شنبه آغاز شد که باعث جاری شدن رودخانه‌های فصلی در شهرستان کنگان شد که خوشبختانه این بارندگی‌ها خسارات جانی در پی نداشته است.
وی به دیگر مشکلات ناشی از این بارندگی‌ها در شهرستان کنگان نیز اشاره کرد و افزود: این بارندگی‌ها همچنین باعث بروز خسارات به تاسیسات و زیرساخت‌های شبکه‌های برق در این شهرستان شد و باعث ترکیدن چند ترانس برق در کنگان شد که با تلاش کارکنان برق شهرستان این مشکلات نیز رفع شد.
فرماندار شهرستان کنگان ادامه داد: بررسی‌های ما برای برآورد دقیق از خسارات مالی این بارندگی‌ها ادامه دارد که با اتمام این بررسی‌ها نتیجه و میزان خسارات مالی را اعلام خواهیم کرد.
خسارات بارندگی به مزارع و کشاورزان
کشاورزان نیز در مناطق مختلف استان بوشهر از گزند این طوفان‌ها و بارندگی‌ها در امان نبودند و خسارات فراوانی به مزارع بخش ارم و بوشکان شهرستان دشتستان وارد شده که مزارع گندم بیشترین خسارت را دیده است.
هر چند میزان خسارت وارده در روزهای آینده مشخص خواهد شد ولی گزارشات اولیه از گستردگی فراوان این خسارت به کشاورزان حکایت دارد که می‌طلبد مسئولان حمایت لازم را از کشاورزان داشته باشند.
بارندگی‌های شدید در شهرستان دشتستان باعث شد تا رودخانه‌های فصلی این شهرستان بار دیگر جاری شوند و سیل‌بندها و سدهای کوچکی در مسیر این رودخانه‌های فصلی ایجاد شده‌اند نیز توان نگهداری این آبها را نداشتند.
شهر کلمه نیز بر اثر این بارندگی‌ها دچار آبگرفتی در مناطق مختلف شد که باعث کندی عبور و مرور شد و در برخی از مناطق نیز سیلاب‌ها به منازل مسکونی وارد شدند که باعث ایجاد مشکلاتی برای شهروندان شدند.
بارش شدید و بی‌سابقه باران و طوفان همزمان در آبپخش و روستاهای اطراف آن نیز باعث جاری شدن روان آب‌ها در سطح خیابان‌های این شهر شد.
کاهش غلظت گرد و غبار استان بوشهر از بامداد یکشنبه
بر اثر بادها و طوفان‌های روزهای گذشته در استان بوشهر، میزان آلودگی هوای استان بوشهر به 16 برابر حد مجاز رسیده بود که مشکلات فراوانی را برای مردم استان بوشهر ایجاد کرده بود.
مدیرکل هواشناسی استان بوشهر با اشاره به کاهش میزان آلودگی هوا و گرد و عبار در استان بوشهر، اضافه کرد: این گرد و غبار از طریق کشور عراق و از سمت استان خوزستان وارد استان بوشهر شد که در ابتدا شهرهای شمالی استان بوشهر و به تدریج دیگر نقاط استان بوشهر را نیز در بر گرفت.
نادر شفی خدایی ادامه داد: پدیده گرد و غبار در استان بوشهر باعث بروز مشکلاتی از جمله کاهش میزان دید و آلودگی هوا در برخی مناطق استان بوشهر شده است.
وی عامل این پدیده را ضعف پوشش گیاهی در کشور عراق عنوان کرد و بیان داشت: انتظار داریم از آخر وقت شنبه از میزان این آلودگی‌ها کاسته شود و شاهد کاهش غلظت گرد و غبار در استان باشیم.
 

mehrafarin

کاربر ويژه
بارش باران 50 نقطه شهر کرمان را دچار آبگرفتگی کرد [h=3]معاون خدمات شهری شهرداری کرمان، گفت: بارش شدید باران در 24 ساعت گذشته بیش از 50 نقطه شهر کرمان را دچار آبگرفتگی کرد.
80603129-3842137.jpg
ˈحسین کردیˈ روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: آبگرفتگی در شهر کرمان در شب گذشته و امروز به دلیل بارندگی شدید و گسترده است.

وی اظهار کرد: آبگرفتگی معابر شهر کرمان با همت مسوولان در حال رفع شدن است.

وی منطقه دو شهرداری کرمان، شامل الغدیر و بلوار رضوان را از جمله مناطقی عنوان کرد که دچار آبگرفتگی شدید است.

کردی، گفت: چندین نقطه در بزرگراه های شهر کرمان نیز دچار آبگرفتگی است که جمع آوری آب این مناطق با تانکر در حال انجام است.

وی اضافه کرد: آبگرفتگی در برخی مناطق مانند خیابان سرباز و مشتاق نیز با توجه به نصب پمپ در حال رفع است.

سازمان هواشناسی ادامه بارش باران در استان کرمان را تا فردا دوشنبه پیش بینی کرده است.ک/3

بارش باران موجب تعطیلی مدارس برخی مناطق استان کرمان شد [h=3]کرمان - مسوول روابط عمومی اداره کل آموزش و پرورش استان کرمان، گفت: بارش شدید باران در شبانه روز گذشته منجر به آبگرفتگی معابر و تعطیلی مدارس برخی از شهرستان های این استان شد.
80603045-3842015.jpg
ˈموسی سالاریˈ روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: مدارس مقطع ابتدایی شهر و روستای شهرستان های کهنوج و سیرجان امروز تعطیل است.

وی اظهارکرد: همچنین مدارس روستاهای سه مقطع و مدارس شهری مقطع ابتدایی شهرستان جیرفت نیز تعطیل است.

وی گفت: مدارس ابتدایی شهر و روستای عنبرآباد، قلعه گنج، نرماشیر و منوجان نیز امروز تعطیل است.

بارش باران از دو روز گذشته در سراسر استان کرمان آغاز شده است که شب گذشته شدت یافت و همچنان نیز ادامه دارد.

سازمان هواشناسی ادامه بارش ها در استان کرمان را تا فردا دوشنبه پیش بینی کرده است
 

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام دوستان و روز خوش

فعلا که ایرانسل جواب داد.

آخرین تصویر ماهواره ای واقعی امروز از ایران و در حال حاضر دقیقا همون جای هستم که تو نقشه مشخص کردم

7tevat96xm6ozd9ghjh.jpg
 

mehrafarin

کاربر ويژه
اداره کل هواشناسی کرمان نسبت به سیلابی شدن مسیل ها هشدار داد [h=3]رییس مرکز پیش بینی اداره کل هواشناسی استان کرمان، نسبت به آبگرفتگی معابر و سیلابی شدن مسیل ها با توجه به افزایش بارندگی ها در روز یکشنبه هشدار داد.
80603085-3842071.jpg
ˈحمیده حبیبیˈ روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: روند بارش باران در استان کرمان تا فردا دوشنبه ادامه دارد.

وی اوج بارندگی را در کرمان امروز اعلام کرد و گفت: فردا از شدت بارندگی ها در این استان کاسته خواهد شد.

وی اظهار کرد: شهرستان سیرجان طی دو روز گذشته تاکنون 79 میلیمتر بارندگی داشته است.

رییس مرکز پیش بینی اداره کل هواشناسی کرمان، احتمال بارش باران و سیلابی شدن مسیل ها را در غرب و جنوب غرب استان کرمان بیشتر از سایر مناطق پیش بینی کرد.

وی گفت: امروز و فردا نیز کاهش دمای ماکزیمم در استان کرمان پیش بینی می شود.

حبیبی، از بارش برف بهاری شبانگاه گذشته در لاله زار بردسیر نیز خبر داد.

همچنین بارش شدید باران طی شبانه روز گذشته موجب تعطیلی مدارس در برخی شهرستان های استان کرمان شد.

برخی خیابان ها و معابر شهر کرمان نیز بر اثر بارش شدید باران طی 24 ساعت گذشته دچار آبگرفتگی شده است

هواشناسی: احتمال جاری شدن سیلاب و آبگرفتگی معابر در جیرفت وجود دارد [h=3]رییس اداره هواشناسی شهرستان جیرفت گفت: با توجه به افزایش بارندگی ها در شهرستان جیرفت که از روز گذشته آغاز شده احتمال جاری شدن سیلاب و آبگرفتگی معابر در این شهرستان وجود دارد.
80603098-3842090.jpg
ˈفهیم شریفیˈ روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: بارندگی تا فردا دوشنبه ادامه دارد لذا کشاورزان به منظور جلوگیری از هر گونه خسارت احتمالی نکات ایمنی را رعایت کنند.

وی بیان کرد: میزان بارندگی 24 ساعت گذشته در ایستگاه میانده شهرستان 33 میلیمتر و در ایستگاه مرکز شهر 32 میلیمتر ثبت شده است.

شریفی گفت: از سال 69 تاکنون این میزان بارندگی در این فصل از سال در شهرستان جیرفت کم سابقه بوده است.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به بارش برف در ارتفاعات شهرستان و کاهش دما لذا امکان سرمازدگی درختان در مناطق کوهستانی دور از انتظار نیست.

بارش برف شب گذشته ارتفاعات بخش ساردوئیه را نیز سفید پوش کرده است.

بارش برف ارتفاعات ساردوئیه را سفید پوش کرد [h=3]بارش برف ارتفاعات ساردوئیه را سفید پوش و رانندگان وسایل نقلیه در محور جیرفت - ساردوئیه را غافلگیر کرد.
80603110-3842105.jpg
معاون راهداری اداره کل راه و شهرسازی جنوب کرمان گفت: بارش برف از شب گذشته در این منطقه آغاز شده و عوامل راهداری در محور جیرفت - ساردوئیه محدوده ˈسر بیژنˈ مستقر و مشغول فعالیت هستند.

ˈعطاء اله منوچهریˈ روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: رانندگانی که قصد عبور از این محور را دارند باید خودروی خود را به زنجیر چرخ مجهز کنند.

وی خاطرنشان کرد: رانندگان فاقد زنجیر چرخ از تردد در این محور خودداری کنند زیرا ضمن اینکه برای خود مشکلاتی ایجاد می کنند مانع تردد سایر خودروهای خواهند شد.

منوچهری گفت: عوامل راهداری از آغاز بارش برف با تجهیزات لازم در محور مستقر شده و برای جلوگیری از یخ زدگی جاده اقدام به ریختن ماسه و نمک کرده اند.

بارش برف در این فصل از سال در شهرستان جیرفت طی سال های گذشته کم سابقه بوده است.
 

سامیار هواشناس

کاربر ويژه
زنده باد شیراز اگر این سیستم تهران میومد علاوه بر برف سنگین در شمال شهر ارتفاعات تهران 1 متر برف میومد البته الانم 3200 به بالا 30 سانت اومده دیشب
 

nojeana

کاربر ويژه
حرکت ابرها تو این سامانه خیلی عجیب بود خوب می شه گفت با یک سیکلون روبرو هستیم نه موج دیروز نهاوند ابرها از شرق به غرب بود و رگبار و رعد و برق و تگرگ و حدود 50 متر بالاتر از سطح برف داشتیم ملایر بارش ها رگباری تر و شدید و از پری زنگنه به بعد رگبار نداشتیم تا بین شازند و اراک اونجا چند رگبار داشتیم و ابرها شمالشررق جنوب غربی بودند مشخص بود اوج بارش جنوب استان مرکزیه و بعد تا اتوبان ساوه سلفچگان نیمه ابری تو ساوه سلفچگان بود که رگبار شدید و دونه ریز بارون داشتیم دیگه اینجا رعد و برق نداشتیم جالبتر اینکه ابرها از شمال به جنوب می اومدند و تا تهران دیگه خبری نبود البته هوا ابری هم بود و تهران بارون شدیدی داشتیم که تموم شد
 

سامیار هواشناس

کاربر ويژه
ییلاقات شمالی تهران هم مانند شمشک و دیزین بارش قابل توجهی نداشتند به نظر میرسه بارش تجمعی سعادت اباد از این سیستم 25 تا 30 میلیمتر بوده
 

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
اینهم دو تا تصویر از جاییکه هستم همین الان گرفتم و اومدم تو ماشین رو لب تاب آپلود کردم و به شما دوستان خوبم تقدیم میکنم

8uhdlwp7gyt7i4j40kj.jpg


tjtc7hnluubkt1mbt1ff.jpg







تا بعد بدرود...........
 

mehrafarin

کاربر ويژه
گزارش اوليه زلزله
بزرگي ۴.۲ استان بوشهر
يكشنبه، 18 فروردين 1392 در 09:04:00


[TR]
[TD="width: 824, bgcolor: #FFFFFF"]
[/TD]
[/TR]




تاريخ وقوع زلزله:

[TD="width: 244"] يكشنبه، 18 فروردين 1392 در 09:04:00
(وقت محلي - تهران)

2013-04-07 04:34:00
(UTC)



[TR]
[TD="width: 154"] بزرگي زلزله:

[TD="width: 244"] ۴.۲
[/TD]

[TR]
[TD="width: 154"] نوع بزرگي:[/TD]
[TD="width: 244"] MN
[/TD]

[TR]
[TD="width: 154"] موقعيت رومركز زلزله:[/TD]
[TD="width: 244"] ۲۸.۵۴ شمالي و ۵۱.۴۸ شرقي
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 154"] عمق:[/TD]
[TD="width: 244"] ۱۶ كيلومتر[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 154"] عدم قطعيت مكاني:[/TD]
[TD="width: 244, align: right"] ۵.۲۲+/- كيلومتر در جهت شمالي - جنوبي
۶.۶۶+/- كيلومتر در جهت شرقي - غربي
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 154"] منطقه:[/TD]
[TD="width: 244"]
استان بوشهر
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 154"] فاصله‌ها:[/TD]
[TD="width: 244"]
16 كيلومتري خورموج، بوشهر
22 كيلومتري كاكي، بوشهر
39 كيلومتري بوشکان، بوشهر
795 كيلومتري تهران، تهران
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 154"] منبع:[/TD]
[TD="width: 244"]
موسسه ژئوفيزيك، دانشگاه تهران
[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 398, colspan: 2"]
[/TD]
[/TR]

[/TD]
[TD="width: 315"] [/TD]
[/TR]

[/TD]
[/TR]
 
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا