• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

aznavar

کاربر ويژه
مث اینکه هفته بعد هم قراراه خبرایی بشه

np4rukporl7g5bqip9m.png

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
متاسفانه آمارهایی که درآوردم بیشترشون برای قبل از سال 80 میلادی هستن و نمیشه که به نقشه های اونا دسترسی داشت،اما آمارها رو تو یه فایل ورد آماده میکنم و برای اطلاع رسانی اینجا قرارش میدم

اين صفحه اي كه آدرسش رو بهت دادم متغييرهاي اتمسفري بود.

نقشه هاي ديگه:

http://www.esrl.noaa.gov/psd/data/composites/day

http://www.esrl.noaa.gov/psd/data/composites/hour

http://www.esrl.noaa.gov/psd/cgi-bin/data/composites/printpage.pl

http://www.esrl.noaa.gov/psd/data/correlation

kabirweather

کاربر ويژه
فعلا 50 درصد شمالی ایران یعنی مثلا از اصفهان به بالا تا وسطای اردیبهشت شانس بارش خوب و دارن . بعد از اون تا اخرای اردیبهشت و بعضی از سالا تا ابتدای خرداد فرصت بارش سیستمی در 1/3 شمالی هست و بعدش فقط در نوار شمالی . به صورت عادی اینطوریه
دروود بر شما

بسیار باران وتگرگ بنده در خرداد و حتی تیر در اصفهان رویت کردم بارانهای چهل پسین:گل:

mohamad$

کاربر ويژه
دروود بر شما

بسیار باران وتگرگ بنده در خرداد و حتی تیر در اصفهان رویت کردم بارانهای چهل پسین:گل:

خب درسته اونا رگبار و تگرگ محلی هست که اکثر ایران ممکنه رخ بده در ساعات بعد از ظهر در اثر همرفت . سیستم بارشی خرداد ماه نداریم در کشور به جز سواحل .

mohamad$

کاربر ويژه
سجاد جان اونطور که الان حساب کردم خرم آباد 289 میل شده سال ابی که فکونم بعد از شهرکرد قرار میگیره

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
سلام مهردادجان
ی سوال:اگه سرد چاله دقیقااز شمال غرب وارد میشد و مرکزش از نوار غربی میگذشت چ اتفاقی میفتاد؟

سلام سجاد

در صورتي كه تو غرب خاورميانه استقرار جنب حاره اي باشه، با پمپاژ رطوبت عرض هاي حاره و مديترانه و مكش اون توسط مركز سيستم كم فشار بارش هاي گسترده در نوار غربي اتفاق مي افتاد و براي البرز هم بارش ها شديد تر از اين ميشد. توي ارتفاعات زاگرس هم كه قطعا برف حرف اول رو ميزد.

بر هم كنش بين كم فشار و پر فشار و ارايش اونها خيلي مهمه.

Abbath

New member

اوه،دستت درد نکنه مهرداد جان،اول همه نقشه ها رو آماده میکنم بعد قرارشون میدم اینجا،فک کنم اینجوری بهتر باشه

aznavar

کاربر ويژه
سجاد جان اونطور که الان حساب کردم خرم آباد 289 میل شده سال ابی که فکونم بعد از شهرکرد قرار میگیره

از این سیتم حداقل باید 50 میل کسب میکردیم.با این 19 میل سال آبی اینجا به 288 میل میرسه(حساب کتاب خودم. ممکنه چند میل بالا و پایین بشه)
حدود 250 میل زیر نرمال!!!!!
این یعنی خشکسالی شدید؟آیا؟

ماهان.

کاربر ويژه
وای چه هوایی شده. عین خرداد! فک کنم بشه رفت توی آب دریا. با یه دوستم می‌خوایم برم دهکده‌ی ساحلی بندرانزلی.

aznavar

کاربر ويژه

سلام سجاد

در صورتي كه تو غرب خاورميانه استقرار جنب حاره اي باشه، با پمپاژ رطوبت عرض هاي حاره و مديترانه و مكش اون توسط مركز سيستم كم فشار بارش هاي گسترده در نوار غربي اتفاق مي افتاد و براي البرز هم بارش ها شديد تر از اين ميشد. توي ارتفاعات زاگرس هم كه قطعا برف حرف اول رو ميزد.

بر هم كنش بين كم فشار و پر فشار و ارايش اونها خيلي مهمه.

خیلی ممنونم از پاسخت.پس عید 76 یه همچین سرد چاله ای باعث بارش برف در اینجا شده!

ماهان.

کاربر ويژه
از این سیتم حداقل باید 50 میل کسب میکردیم.با این 19 میل سال آبی اینجا به 288 میل میرسه(حساب کتاب خودم. ممکنه چند میل بالا و پایین بشه)

شهر شما، هفته‌ی پیش

البته قبلن هم گذاشته بودمش

DSC_0342.jpg

mohamad$

کاربر ويژه

خرم اباد نرمال سالش 500 هست فکونم ؟ اره متاسفانه فاصله با نرمال زیاده . تا اخر اردیبهشت 110 میل دیگه بیاد تازه میشه 400 . از این سیستم جاهایی مثل کوهرنگ یا سپیدان که باید زیاد میومد کم اومد .

ماهان.

کاربر ويژه
خوب ماهان جان این گرین های میش پرور و ولاش در بروجرد هستند خوب گرین برفگیر ( چهل نابالغان ) رو ندیدید و از بروجرد به اراک رفتید کاش از بروجرد ملایر و بعد اراک می رفتید تا عظمت گرین های سمت نهاوند رو هم ببینید. ایشاله خوش گذشته باشه
راستی یه سایت آپلود عکس می خوام پرشین گیگ افتضاح شده

درسته محمد جان. من هم اینو از روی نقشه دیدم و به نظرم اومد منطقه وسیعی باید کوه گرین باشه. مثل کبیرکوه ایلام که حدودای 70 کیلومتر از غرب به شرق گسترده بود.

mohamad$

کاربر ويژه
باید یه دوره بارش سنگین در این وقت سال رخ بده تا شاید تهران به نرمال برسه وگرنه من فکر نمیکنم بارش تهران در این سال ابی نرمال بشه . فاصله زیاد شده و فرصت هم دیگه محدوده . داره میشه اردیبهشت . اگه پاییز بود میگفتیم حالا جبران میکنه .

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
آخرین وضعیت فشار سطح دریا- ارتفاع ژئوپتانسیل در تراز 500 میلی بار و سطح زمین

sun-06:00 UTC

ATEST29624.png

ماهان.

کاربر ويژه

بابا ماهان جان من و سامان جان كه از قرن ها پيش طرفداران NAO مثبت بوديم و شما تنها نبوديد!

درسته. امسال واقعن خیلی عجیب شده. به شخصه فکر می‌کردم که خشکی از اوایل اسفند تموم بشه. اما فروردین هم داره تموم می‌شه و خبری از بارش خوب نیست.

nojeana

کاربر ويژه
سلام
توزیع بارش سالانه بسیار بد و ناهنجار بود.
راستی بارش نهاوند از این سامانه چند میلی بود
البته سامانه کاملا محلی بود یعنی حتی 5 کیلومتر به 5 کیلومتر مقدار بارش تا 15 میلی فرق داشت ولی خوبیش اینه همه جا حداقل 10 میلی رو دشت کرد. و طبیعت زنده شد پس از اون ناامیدی و خشکسالی وحشتناک.
گفتم الگوی غالب امسال محلی بودن سامانه هاست

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا