• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
فرمایش محمد عزیز تائید میشه، همین حالت هم روی یال های غربی بود که برف های بلند شده از روی کوه به وضوح قابل دیدن بودن.

درود بر آرش عزیز

به به انتخاب شایسته شما دوست خوبم رو بعنوان مدیریت بخش هواشناسی خیلی تبریک میگم . :گل:انشاء الله که بتونیم فضایی بسیار خوب و صمیمانه رو با همکاری شما و دوستان عزیز در اینجا بر پا کنیم:گل:

و همینجا جا داره که از همه دوستان عزیزم درخواست کنم که کمال همکاری و همراهی رو با شما داشته باشند آرش عزیز:گل:

arashz

مدیر بخش هواشناسی
ماشالله مدیرا چه قدر فعالن !!!!!!!!!!!! نروژ اپ نشد؟؟؟

سعید عزیز اینجا برای خودش قوانینی داره، در مورد ادیت پست شما توضیح کامل داده شده، لطفا دوستان رو از داشتن یک تاپیک برای پیگیری آب و هوا محروم نکنید!

saeed hh

کاربر ويژه
میگن بعضی سایت ها اواتارهارو نشون میدن میگن یک سیستم خیلی پیش رفته میخاد خیلی چیز عجبیه و باید از لحاظ امکانات در سطح بالایی باشی تا بتونی این سیستم پیشرفترو در سایتتون اجرا کنید !!!:خنده2:

arashz

مدیر بخش هواشناسی

درود بر آرش عزیز

به به انتخاب شایسته شما دوست خوبم رو بعنوان مدیریت بخش هواشناسی خیلی تبریک میگم . :گل:انشاء الله که بتونیم فضایی بسیار خوب و صمیمانه رو با همکاری شما و دوستان عزیز در اینجا بر پا کنیم:گل:

و همینجا جا داره که از همه دوستان عزیزم درخواست کنم که کمال همکاری و همراهی رو با شما داشته باشند آرش عزیز:گل:

خواهش میکنم امیرمحسن عزیز، از این که شما و مدیران به بنده اعتماد کردین هم تشکر میکنم.

از تمام دوستان خواهش میکنم قوانین سایت رو که در امضاء بنده هست مطالعه کنند، همه با مشکلات و کمبود ها کم و بیش آشنا هستیم، مطرح کردن این موارد در تاپیک بغیر از ایجاد حساسیت و خدای نکرده محروم شدن ما هیچ تاثیر دیگه ای نداره، لطفا رعایت کنید تا امکان فعالیت داشته باشیم.

rahsazan

کاربر ويژه
جناب آرش عزیز
انتخاب شما رو بعنوان مدیر بخش هواشناسی تبریک عرض میکنم
موفق و پیروز باشید

rahsazan

کاربر ويژه
مدارس نواحی 7 گانه مشهد در نوبت صبح بعلت بارش برف و لغزندگی سطح معابر تعطیل شد
محور قوچان درگز و قوچان چکنه هم مسدود شد

arashz

مدیر بخش هواشناسی
جناب آرش عزیز
انتخاب شما رو بعنوان مدیر بخش هواشناسی تبریک عرض میکنم
موفق و پیروز باشید

درود بر شما

خواهش میکنم، امیدوارم با همکاری شما و بقیه دوستان این تاپیک رو به بهترین وجه ممکن جلو ببریم.

arashz

مدیر بخش هواشناسی
دوستان شب همگی خوش و خرم

به امید بارش در تمام خاک پاک ایران زمین:گل:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
خواهش میکنم امیرمحسن عزیز، از این که شما و مدیران به بنده اعتماد کردین هم تشکر میکنم.

از تمام دوستان خواهش میکنم قوانین سایت رو که در امضاء بنده هست مطالعه کنند، همه با مشکلات و کمبود ها کم و بیش آشنا هستیم، مطرح کردن این موارد در تاپیک بغیر از ایجاد حساسیت و خدای نکرده محروم شدن ما هیچ تاثیر دیگه ای نداره، لطفا رعایت کنید تا امکان فعالیت داشته باشیم.

خواهش میکنم آرش عزیز

در ارتباط با قرار دادن قوانین انجمن در امضاء تون کار بسیار خوب و شایسته ای انجام دادید من هم به همه دوستان عزیزم توصیه میکنم که از لینک مذکور بازدید کنند هر چند بر این باور هستم که تمام دوستان عزیز با قوانین و مقررات انجمن تا حدود زیادی اشنایی دارند و برای مقررات اینجا احترام خاصی قائل هستند.

به هر حال باز هم ممنون و سپاسگذارم.:گل:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
ببخشید ولی چرا یک بخش دو تا مدیر داره مگه داریم؟؟؟؟!!!!

سلام دوست عزیز

هیچ اشکالی نداره که یک بخش دو و یا حتی تعداد بیشتری مدیر داشته باشه علتش هم این هست که این بخش بدلیل محبوبیت زیادی که داره در وهله اول یک بخش 24 ساعته محسوب میشه و یک مدیر به تنهایی نمیتونه بصورت تمام وقت در اینجا فعالیت داشته باشه و خوب اینجاست که باید تعداد مدیران افزایش پیدا کنه تا موجبات رضایتمندی کاربران محترم و عزیز انجمن از جمله شما دوست خوبم فراهم بشه.:گل:

mohamad$

کاربر ويژه
بارش شهر تهران در آذر 91

اقدسیه 75.8

ژئوفیزیک 59.3

دوشان تپه 44.6

چیتگر 39.8

مهراباد 28.7

بارش شهر تهران در پاییز 91

اقدسیه 152.4

دوشان تپه 138.0

ژئوفیزیک 130.6

چیتگر 100.3

مهراباد 80.5

mahmood600

کاربر ويژه
با سلام
144 ساعت اینده در اروپا و فرا رفت پشته هوای گرم و پرفشار بر روی اروپای مرکزی و غرب
ومتعاقبا ریزش هوای سرد قطبی برروی ترکیه و ایران(این بار مسیر نفوذ هوای سرد از سمت شمال غرب خواهد بود) و رخداد بارشهای بسیار امیدوار کننده برف و باران در کشور
تداوم این ریزش هوای سرد تا 240 ساعت اینده خواهد بود
42017317731088440447.gif

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
خوب امروز یک مقدار گرفتاری من زیاد بود که خدا رو شکر امروز رو هم پشت سرگذاشتیم تا ببینیم فردا خدا چی میخواد!

دوستان چه خبر جدید از آخرین تغییرات نقشه ها؟

mahmood600

کاربر ويژه
خوب امروز یک مقدار گرفتاری من زیاد بود که خدا رو شکر امروز رو هم پشت سرگذاشتیم تا ببینیم فردا خدا چی میخواد!

دوستان چه خبر جدید از آخرین تغییرات نقشه ها؟

سلام بر استاد بزرگوار
والا در حال حاضر پایداری هوا در اکثر مناطق کشور همراه با گسترش زبانه های پرفشار اسیای میانه بر روی شمال شرق کشور هستیم
ولی انشاا.... از دوشنبه 7 زانویه خبرهای بسیار خوبی برای کشور در راه است

52702083625090057179.gif

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام بر استاد بزرگوار
والا در حال حاضر پایداری هوا در اکثر مناطق کشور همراه با گسترش زبانه های پرفشار اسیای میانه بر روی شمال شرق کشور هستیم
ولی انشاا.... از دوشنبه 7 زانویه خبرهای بسیار خوبی برای کشور در راه است

درود بر استاد و سرور گرامی

خیلی ممنون از تحلیل بسیار خوبی که ارائه دادید . کاملا درسته و همه ما به روزهای بسیار زیبای پیشرو بسیار امیدوار هستیم.:گل:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا