• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mohammadsadat

کاربر ويژه
ممنون محمد سادات جان . این لینک ناسا هست که انگار باید با قند شکن باز بشه . قبلا اینطوری نبود

http://lance-modis.eosdis.nasa.gov/imagery/subsets/?area=global

باید روی یدونه از مربع ها کلیک کنید تا اون منطقه رو نشون بده

ممنون:گل:
نه مثل اینکه باز میکنه ولی خوب من سرعتم خیلی پایینه لاکپشت آپ

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
مولتي سنسور بارش

qnbd84u8yb9sqatprcht.png

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام دوستان عزیز

پیش بینی مدلهای مختلف برای شاخص های دور پیوندی - آپدیت ظهر امروز:

00zallnao.gif

00zallepo.gif

00zallao.gif

navid-mashhad

کاربر ويژه
لعنت بر این بهار
از اول فروردین تا الان فرودگاه باید 50 میلی متر بارش می داشته که تا الان 27 میلی متر داشته
بارش دیشب باران سنج من هم 3 میلی متر بوده و فرودگاه 0.2:ناراحت:

tima ir

کاربر ويژه
لعنت بر این بهار
از اول فروردین تا الان فرودگاه باید 50 میلی متر بارش می داشته که تا الان 27 میلی متر داشته

نوید جان بیشترین بارش دیروز میدونی کدوم شهر داشته ؟

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
نوید جان سلام

دیروز صبح آپدیت نقشه ها فوق العاده بودند ولی بنظر من همینکه دیروز کلا آسمانی تمام ابری با هوای خیلی سردی داشتیم و بقول معروف خورشیدی در کار نبود که با تابش به سطح زمین ، انرژی جنبشی مناسبی رو فراهم کنه ، باعث شد بارشها اونطوریکه انتظارش رو داشتیم رخ نده!!!

ولی بهرحال بازهم خدا رو شاکریم:گل:

لعنت بر این بهار

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
اسکیوتی فرودگاه عمان رو ببینید:

2013042612.41217.skewt.gif

فرودگاه شاه خالد عربستان سعودی:

2013042612.40437.skewt.gif

اسکیوتی مدینه:
2013042612.40430.skewt.gif

tima ir

کاربر ويژه
نوید جان سلام

دیروز صبح آپدیت نقشه ها فوق العاده بودند ولی بنظر من همینکه دیروز کلا آسمانی تمام ابری با هوای خیلی سردی داشتیم و بقول معروف خورشیدی در کار نبود که با تابش به سطح زمین ، انرژی جنبشی مناسبی رو فراهم کنه ، باعث شد بارشها اونطوریکه انتظارش رو داشتیم رخ نده!!!

ولی بهرحال بازهم خدا رو شاکریم:گل:

امیر محسن جان واقعا دیروز انتظار بارندگی قابل توجهی داشتیم و خیلی سایتها 20 میلیمتر و بیشتر پیش بینی کرده بودنند اما حکمت خداوند حتما همین بوده امیدورام بارندگی در روزهای باقی مانده از بهار پیش رو داشته باشیم

mohamad$

کاربر ويژه
ما در تهران داریم سومین بهار پیاپی با بارش زیر نرمال و سپری میکنیم................

mohamad$

کاربر ويژه
همونطور که در 7 ساله اخیر فقط 1 زمستان با بارش بالای نرمال داشتیم و بقیه زمستان ها زیر نرمال بوده

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
درود تیما جان

خدا رو شکر بهرحال هنوز فرصت هست و تا اینجا هم راضی کننده بوده:گل:

امیر محسن جان واقعا دیروز انتظار بارندگی قابل توجهی داشتیم و خیلی سایتها 20 میلیمتر و بیشتر پیش بینی کرده بودنند اما حکمت خداوند حتما همین بوده امیدورام بارندگی در روزهای باقی مانده از بهار پیش رو داشته باشیم

EP-IEE

کاربر ويژه
آقا محمد خودتونو ناراحت نکنین کاری ک از ما ساخته نیست هر چقد خدا بخواد میباره

ولش کن بیخیال الکی حرص نخوردید

navid-mashhad

کاربر ويژه
تیما جان سایت استان برای من باز نمیشه متاسفانه
امیر محسن من با میزان بارش مشکلی ندارم با این که هر بار 30-40 میلی متر بارش برامون پیش بینی میشه ولی آخرشم هیچی از این ناراحتم
خدا رو شکر امسال که برای ما بد نبوده !!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا