• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
هادی جان

بارش رگباری امروز بهمراه رعد و برق از 3 روز پیش در نقشه ها به چشم میخورد. بارش امروز در مشهد سراسری و در غالب نقاط حداکثری و شدید بوده من امروز صبح که از کلات نقشه ها رو چک میکردم مشخص بود که بینالود و جنوب هزارمسجد به صورت همزمان همرفت شدیدی داشتند که صبح هم اشاره کردم و گفتم که امروز همشهریان عزیزم حالشو رو خواهند برد، نگفتم!!:گل:

اميرمحسن عزيز در مركز مشهد به راحتي 10 ميل بارون اومده ولي به نظرم شرايط شمال مشهد از همه بهتر باشه!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
اینجا در کلات هم رعد و برقهای فجیع و آخرالزمانی زد که از صداش زیر پای آدم می لرزید ولی بارش در حد TRACE بود. ولی امشب کلات شانس زیادی باید داشته باشه.

rahsazan

کاربر ويژه
مشهد- شمال احمدآباد-دقایقی قبل
9d7vqjpmov3mlu5db3r9.jpg

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
هادی جان

بارش رگباری امروز بهمراه رعد و برق از 3 روز پیش در نقشه ها به چشم میخورد. بارش امروز در مشهد سراسری و در غالب نقاط حداکثری و شدید بوده من امروز صبح که از کلات نقشه ها رو چک میکردم مشخص بود که بینالود و جنوب هزارمسجد به صورت همزمان همرفت شدیدی داشتند که صبح هم اشاره کردم و گفتم که امروز همشهریان عزیزم حالشو رو خواهند برد، نگفتم!!:گل:

در استاد بودن شما كه شكي نيست امير جان ولي بارون امروز خيلي غيرمترقبه بود! خصوصن بعد از ضد حال 5شنبه.راستي به نظر فردا صبح هم شرايط واسه بارش در مشهد محياست!

rahsazan

کاربر ويژه
در تصاویر کنترل ترافیک هم سراسر شهر بارانی است، تنها دوربین عوارضی باغچه شرایط رو غیر بارونی نشون میده که شاید آپدیت نشده

Abbath

New member
Tehran, Ira

Current Conditions

partlycloudy.gif

25 °C

Partly Cloudy

Wind: 18 km/h from the WSW

Dew Point: -10 °C

Pressure: 1017 hPa

Humidity: 9%

Visibility: 10.0 kilometers

Observed: Tehran, IR

Updated — 5:00 PM IRDT on April 27, 2013

رطوبت در تهران به اوجه خودش رسیده!:خنده1:

متاسفانه امروز که همه شاخص ها برای صعود و رشد ابرها فراهمه رطوبت نداریم،شاهکاری هست در نوع خودش:خنده1:

Cumulonimbus

متخصص هواشناسی

اميرمحسن عزيز، حرف نداري يكي يه دونه اي. همه نقشه ها يه طرف، نظر شما يه طرف.:گل:

آرش-مشهد

کاربر ويژه
سلام دوستان.
بارش تو منطقه ما هم یه ربعی وحشنتاک شدید میبارید. دونه هاش هم فوق العاده درشت:تعجب2:

IRAJ1

کاربر ويژه
فقدان و نبود گرمای مناسب باعث شده تا الان با وجود پوشش ابرهایی در آسمان همرفت مناسبی رخ ند ه

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
امروز از ظهر به اینطرف از ارتفاع 1200 متر به بالا وزش شدید باد رو داشتیم که اتفاقا باد سردی هم بود. جهت وزش باد هم غرب به شرق بود!!!!!!!!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
من الان دیدم به آسمون محدوده ولی از سمت دربند داره ابرهای سیاه بالا میاد!!

یعنی از اینجاییکه امروز عکس گرفتم:

jfq0o08taaw4o4baftth.jpg

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا