• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Rastegari

Banned
اسرائیل کشور کوچیکیه که شمالش سرسبز و جنوب اش بیابانی هستش.

با این وجود یاد کلیپ ضد ایرانی سامسونگ افتادم که توسط اسرائیل ساخته شده بود که مردم شهر اصفهان شتر سوار و بیابانی به تصویر کشیده بود. اونم با آهنگ عربی!

می تونید از اینجا این کلیپ رو دریافت کنید: http://s2.picofile.com/file/7282107...aeli_advertisement_Subtitled_YouTube.wmv.html

یا به استرالیایی ها بگی ایران برف میاد شاخ که چه عرض کنم دُم در میارن.

آمریکایی ها هم ایران رو iraq فرض می کنند!

نمی دونم چطوریه یا درس جغرافیای خارجی ها مشکل داره که مردمش هیچ بلد نیستند یا ما نخواستیم که خودمون رو نشون بدیم!

mohamad$

کاربر ويژه

با این وجود یاد کلیپ ضد ایرانی سامسونگ افتادم که توسط اسرائیل ساخته شده بود که مردم شهر اصفهان شتر سوار و بیابانی به تصویر کشیده بود. اونم با آهنگ عربی!

می تونید از اینجا این کلیپ رو دریافت کنید: http://s2.picofile.com/file/7282107...aeli_advertisement_Subtitled_YouTube.wmv.html

نمی دونم چطوریه یا درس جغرافیای خارجی ها مشکل داره که مردمش هیچ بلد نیستند یا ما نخواستیم که خودمون رو نشون بدیم!

خب دم در بیارن در عوضش نسل کانگورو ها حفظ میشه

navid-mashhad

کاربر ويژه

توده مردم تقصیری ندارن
لعنت به رسانه ها و تبلیغاتشون

Rastegari

Banned
ظاهرا باید واسه علاقه دوستان به زبان عربی در یک انجمن persian ( پارسی) چاره ای جدی بیاندیشم!!!!!!!!

وای بر این همه بی بصیرتی. :51:

~~~
بوشهر
خداکنه بباره

meteogram.php

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
بقول اون جهانگرد هلندی که 2 روز پیش دیدم که میگفت فکر میکرده که ایران مثل قطر و عربستان کلا DESERT باشه ولی با دیدن این کوهها :

vtwm24weltiipf6wj.jpg

He said that:

WOWWWWWWWWWWWWW

It's amazing ,It's looks like Alp Mountain.....................Fantastic, Great

Rastegari

Banned
بقول اون جهانگرد هلندی که 2 روز پیش دیدم که میگفت فکر میکرده که ایران مثل قطر و عربستان کلا DESERT باشه ولی با دیدن این کوهها :

vtwm24weltiipf6wj.jpg

He said that:

WOWWWWWWWWWWWWW

It's amazing ,It's looks like Alp Mountain.....................Fantastic, Great

هلند یه جلگه هستش که مرتفع ترین جاش 500 متر ارتفاع داره! مثل کُتُل های خودمون می مونه! :خنده1:

این قضیه برای دانمارکی ها و بلژیکی ها و انگلیسی ها و خیلی مناطق اروپا صدق می کنه.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
عزیز من

دارم میگم جهانگرد هلندی یعنی اینکه همه اونجاهاییکه شما اسم بردی ولی ندیدی رو از نزدیک دیده!!!!!

عجبا!!!!!!!!!

هلند یه جلگه هستش که مرتفع ترین جاش 500 متر ارتفاع داره! مثل کُتُل های خودمون می مونه! :خنده1:

این قضیه برای دانمارکی ها و بلژیکی ها و انگلیسی ها و خیلی مناطق اروپا صدق می کنه.

وضعیت تندر امشب از دید مدل GFS ناتو :

ارتفاعات زاگرس و جنوبشرق یه خبرایی میشه امشب.....

مناطق هاشور خورده شاخص k و مناطق رنگی شاخص TOTAL را نشان میدهد....

2p7w6fc2kt4oywrwydcj.png

سیبری

کاربر ويژه
یه سوال امسال تابستون می تونه مثل سال پیش بارش داشته باشه؟

درود
اونطور که بنده از صحبتای اساتید اینجا متوجه شدم امسال مونسون قویتره واین یعنی بارش بیشتر برای نواحی جنوب شرق ایران تا ارتفاعات شرقی فارس
اما اگه منظور شما مرکز و نیمه شمالی کشوره نه ، سالایی که مونسون قویتر باشه جنب حاره هم روی فلات ایران قویتره بنابراین تابستان فلات ایران امسال در بهترین حالت نرمال یعنی همان گرم و خشک همیشگی خواهد بود

mohamad$

کاربر ويژه
اردیبهشت پارسال هم برای تهران افتضاح بود . شاید 60 70 درصد زیر نرمال بارید . امسالم که اصلا چیزی نباریده که با نرمال مقایسه بشه .

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا