سلام بر شب زنده داران عزیز
وضع اینترنت تو مشهد داغان داغانه!!!!!!!!!!!
پر سرعتش که یا کاملا قطعه یا هر 10 دقیقه یکبار یک صفحه نصفه باز میکنه و من هم با ایرانسل و اونهم از مشهد اومدم.:تعجب2:
اینهم از وضعیت پوشش برف کوههای بینالود مورخ امروز:
![]()
بچه ها ماشین امیر محسن و دیدید ؟ :ایرانجمن::خنده1: خوش بحالش
![]()
سلام بر امیرمحسنسلام بر شب زنده داران عزیز
وضع اینترنت تو مشهد داغان داغانه!!!!!!!!!!!
پر سرعتش که یا کاملا قطعه یا هر 10 دقیقه یکبار یک صفحه نصفه باز میکنه و من هم با ایرانسل و اونهم از مشهد اومدم.:تعجب2:
اینهم از وضعیت پوشش برف کوههای بینالود مورخ امروز:
دروود استاد بزرگوار..
دلم خیلی تنگه برات...
خوشا خراسان
خوشا بینالود مستدام و پایمرد...
خوشا امیرمحسن جوانمرد...:گل:
سلام بر امیرمحسن
بامداد بخیر
امروز دنبال کارای ماشین بودی نرسیدی بیای فروم:سوت:
این موجوداتی که تو یکی از کارتون های قدیمی بودن (سرندیپیتی؟!) و وقتی بارون میبارید می رفتن زیر بارون دهنشون رو وا میکردن، بد رفته رو مخم. الان داشتم تو گوگل سرچ میکردم تا بلکه عکسی و نشونی ازشون پیدا کنم. گوگل عکس پایین رو آورد. چقدر این گوگل باهوش!! فهمید همچین سرچی رو احتمالا کی میتونه انجام بده :خنده1: :خجالت2:
![]()
فک کنم دومی از چپ بود ن؟
![]()
راستی شبکه آموزش ساعت 2 تا 2:30 بعد از ظهر کارتونهای قدیمی رو نشون میده. استا ادر و وروجک تازگیا تموم شد. الان مگ مگ و دوستان و مدرسه موشها رو میده
هفته پیش که روز جمعه با خانواده رفتیم بیرون طبیعت، ساعات زیادی تو ترافیک گیر کردیم و پشت دست مون رو هم از این بابت داغ کردیم.
محمد رضا هم هیچ کاری واسه رفع این معضل انجام نمیده و بنابراین ما هم امروز بعد ازظهر رفتیم و خدا رو شکر خیلی هم خلوت و خوب بود .
خیلی حیف که یک همچین چشم اندازی رو از دست دادم و امروز که این عکس رو گرفتم دیگه شکوفهاش تموم شده بودند و گرنه واسه مسابقه عکس انجمن قاب جالبی داشت:ناراحت:
![]()
:ذوق زده: :ذوق زده: خودش! همین دومی از چپ بود. البته گروهی بودن. اینجا با بقیه اهالی عکس انداخته! دست شما درد نکنه نمی دیدمش امشب خوابم نمی برد :گل:
سلام بهزاد جان خیلی ممنون. والا دیگه چیکار کنیم ما هم دلمون رو به همین چیزا خوش میکنیم دیگه. شما تو شمال کافی که فقط پنجره رو بازکنید و دیگه اون منظره ای که می بینید خود بهشته.......... ولی ما که تو بهشت زندگی نمی کنیم و این صحنه ها واسمون جذابیت زیادی داره.