• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

پسرخاله

کاربر ويژه
بارش دیروز

سنندج 24
قزوین 17
همدان 15
زنجان 10
تهران 1:شاد2::توافق:

خب شکر خدا برای هر جایی که اخطاریه میدن محقق میشه الا تهران . بعد بگید من غر میزنم و فلان . امارها داره با ادم حرف میزنه
من 1000 بار گفتم بازم میگم هر وقت سازمان برای تهران اخطاریه داده بارشه خاصی نداشتیم امیدوارم دیگه هیچ وقت اخطاریه نده تا ما هم بارش بگیریم

mohamad$

کاربر ويژه
لواسون وضعش از تهرانم بدتره . پارسال که بارش شمال تهران و طالقان و معلم کلایه بین 500 تا 570 بود اونجا حدود 700 میل اومد . ولی امسال ....

navid-mashhad

کاربر ويژه
در ساعت 13 دمای شهر مسقط +33 و رطوبت نسبی 66% و دمای حسی +42 بوده بچه های تیم ملی امروز یک سونای بخار دارن

سیبری

کاربر ويژه
هزینه سفر با یه کشتی تحقیقاتی به قطب شمال چقده؟!:خنده1: کاش وقتو پولش بود یه سفر با بچه های انجمن میرفتیم. دونگی حساب کنیم کمتر میفته ها:)) فقط حاج محسن رو پشت سکان نزارید که با دیدن اولین کوه یخی از شوق چپمون میکنه:نیش2:
البته این نظامیه

ofv6zh0qpdm9bmg5wm9.jpg

:خنده1:
امان از دست شما جوونا

ماهان.

کاربر ويژه
از صبح امروز بارش خوبی داریم و هوا هم سرد شده. دمای فعلی (ساعت 11) 9.1+ درجه‌ست که نسبت به دیروز در همین ساعت 6 درجه سردتر شده.

پیش‌بینی شده بیشینه امروز حدود 11 تا 12 درجه باشه.

با استقرار سردچال در منطقه، این شرایط سرما و بارش کماکان تا هفته‌ی آینده تداوم داره

رادیوسوند بامداد امروز یکی از ایستگاههای نزدیک.
2013052200.10238.skewt.gif

navid-mashhad

کاربر ويژه
من گوگل برام باز نمیشه - هیچ قند شکنی نمی تونم باز کنم اینجا فقط می تونم متن بزارم . شکلک هم نمی تونم بزارم . لایک هم می کنم 1 ساعت دوباره کل صفحه رفرش میشه فکر کنم اینترنت ملی روی من داره اجرا میشه به صورت آزمایشی

آخرین ویرایش:

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
خوب پرونده ارديبهشت ماه هم بسته شد و بايد بريم تو كار جمع آوري آمارها و همينطور بحث و نظر در مورد آمار بارش اين ماه

خوشبختانه آمارهاي همه موجود هست من برم نهار بعد بيام آمارها رو جمع بزنم و جدول بارش ارديبهشت ماه استان تهران رو تقديم كنم و باهم در مودش صحبت كنيم. :گل:

ماهان.

کاربر ويژه
خوب پرونده ارديبهشت ماه هم بسته شد و بايد بريم تو كار جمع آوري آمارها و همينطور بحث و نظر در مورد آمار بارش اين ماه

خوشبختانه آمارهاي همه موجود هست من برم نهار بعد بيام آمارها رو جمع بزنم و جدول بارش ارديبهشت ماه استان تهران رو تقديم كنم و باهم در مودش صحبت كنيم. :گل:

فقط استان تهران رو دارید؟

پسرخاله

کاربر ويژه
من گوگل برام باز نمیشه - هیچ قند شکنی نمی تونم باز کنم اینجا فقط می تونم متن بزارم . شکلک هم نمی تونم بزارم . لایک هم می کنم 1 ساعت دوباره کل صفحه رفرش میشه فکر کنم اینترنت ملی روی من داره اجرا میشه به صورت آزمایشی

:50::50::10::غش:

ماهان.

کاربر ويژه
وضعیت ایست

کمینهبیشینهبارش
آستارا13.021.71.0
بندر انزلی15.421.30.7
بندر کیاشهر16.022.00.01
تالش12.221.21.5
جیرنده7.814.633.8
دیلمان7.813.112.9
رشت فرودگاه13.822.60.01
رشت کشاورزی14.423.70.1
رودسر14.821.75.7
لاهیجان13.820.30.7
ماسوله8.013.16.7
منجیل14.221.75.5

ماهان.

کاربر ويژه
وضعیت همدیدی ایستگاههای گیلان در روز گذشته

کمینهبیشینهبارش
آستارا13.021.71.0
بندر انزلی15.421.30.7
بندر کیاشهر16.022.00.01
تالش12.221.21.5
جیرنده7.814.633.8
دیلمان7.813.112.9
رشت فرودگاه13.822.60.01
رشت کشاورزی14.423.70.1
رودسر14.821.75.7
لاهیجان13.820.30.7
ماسوله8.013.16.7
منجیل14.221.75.5

navid-mashhad

کاربر ويژه
بیشینه دیروز مشهد 22.8+کمینه امروز صبح 12+دمای فعلی +27 که نسبت به دیروز همین ساعت 6 درجه افزایش داره

ماهان.

کاربر ويژه

ماهان جان من هر روز آمار استان تهران رو توي وبلاگم در غالب جدول درج مي كنم فايل هاي PDF آمار سازمان رو نگه نميدارم

کاش فایل‌های سازمان رو هم نگه می‌داشتین. اگه هر روز وبلاگ‌تون رو آپ می‌کنین اون فایل‌ها رو هم آخر ماه بصورت فشرده در بیارین و منتشرش کنین. من اگه وقت داشتم این کار رو می‌کردم.

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
کاش فایل‌های سازمان رو هم نگه می‌داشتین. اگه هر روز وبلاگ‌تون رو آپ می‌کنین اون فایل‌ها رو هم آخر ماه بصورت فشرده در بیارین و منتشرش کنین. من اگه وقت داشتم این کار رو می‌کردم.

چشم پس از امروز 1 خرداد 22 مي فايل ها رو نگه ميدارم.:گل:

پسرخاله

کاربر ويژه

چشم پس از امروز 1 خرداد 22 مي فايل ها رو نگه ميدارم.:گل:
:احترام:
مهرداد از هفته دیگه هوا گرم و شبیهه تابستون میشه بارشهام به اتمام میرسه دیگه تقریبا نباید منتظره بارش خاصی باشیم درسته؟؟ مگر بارشه تابستونه که شاید در تهران امسالم رخ بده

mohamad$

کاربر ويژه
من این امارای روزانه رو بهمن و اسفند و فروردینشو اکثرا سیو کرده بودم بعد دیدم جمع که میزنم با اونی که خودشون تو ماهنامه ها اعلام میکنن فرق میکنه . شاید جمع اونا فرمولش فرق داره مثلا 2+2 اونا میشه 0 و برای ما میشه 4

دیگه بیخیال سیو کردن شدم

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی

:احترام:
مهرداد از هفته دیگه هوا گرم و شبیهه تابستون میشه بارشهام به اتمام میرسه دیگه تقریبا نباید منتظره بارش خاصی باشیم درسته؟؟ مگر بارشه تابستونه که شاید در تهران امسالم رخ بده

به اونهم ميرسيم بزار آمار رو تموم كنيم.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
دوستان

من دارم یواش یواش میام سمت مشهد ، منتهی سر راه اگه شد یک سر به آبشار اورتوکند هم برای اولین بار میزنم.

بنظر میرسه امروز بعدازظهر یک همرفت ضعیفی تو خراسان رخ بده ، فقط دعا کنید که من هم ببینمش.

ماهان.

کاربر ويژه
میزان بارش اینجا از ساعت 6 صبح تا الان به 7 میلیمتر رسیده و دمای فعلی ( ساعت 12) هم 8.9+ درجه‌ست.

متئوگرام دما و نقطه شبنم 5 روز گذشته

chart

متئوگرام بارش 5 روز گذشته

chart

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا