• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
bcebwm67xuz0vgyoxsow.png

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
دوستان

امروز همرفت بسیار قدرتمند و از نوع بسیار نادری در جنوب غرب- غرب و شمال غرب مشهد شکل گرفت که به جرات میتونم بگم این مدل رو من تا حالا ندیده بودم!!!!!!!

سه سلول یکی در جنوب غرب- یکی در غرب و یکی در شمال غرب با همدیگه ادغام شدند که بنظر من ره آوردش شکل گیری اولین ابر MOTHER SHIP CLOUD ایران و اونهم در شمال شرق و در نزدیکی مشهد بود.

بهر حال این ابر همانطوریکه دوستان گزارش دادند با حرکت مورب به سمت هزار مسجد رفت ولی به جرات می تونم بگم که در محدوده مشتمل بر گلمکان- چناران - اوتوبان مشهد - قوچان و محدوده جاده قدیم قوچان به سمت شمال بارش شدید و بیسابقه تگرگ همراه بوده که شاید اخباری هم ازش بشنویم:

سلول با ابرهای ماماتوسی:

1qks7h21mcoeuhnv7fnn.jpg

سلول از نوع کومولونیمبوسی:

s3cxkehq7yjs4bv3w.jpg

و اما ادغام دو سلول و شکلگیری اولین ابرMother ship Cloud :

vhwdslcdkq1exp881hh.jpg

9lbqpxcssbw03m6naaz.jpg

و اما ره آوردش برای نیمه شمالی دشت مشهد و هزار مسجد چیزی نبو.ده جز بارش شدید تگرگ که در تصویر زیر کاملا مشخص هست.

در ضمن اون المکهای شیطانی هیچ ربطی به ما نداره:

h7re9a3zowcc747cpkys.jpg

rahsazan

کاربر ويژه
محمد (بجنورد) در راه مشهد اعلام کرد:
بارش سنگین باران و تگرگ از حدود 5 کیلومتری غرب سه راه فردوسی تا حوالی چاهشک

rahsazan

کاربر ويژه
دوستان

امروز همرفت بسیار قدرتمند و از نوع بسیار نادری در جنوب غرب- غرب و شمال غرب مشهد شکل گرفت که به جرات میتونم بگم این مدل رو من تا حالا ندیده بودم!!!!!!!

سه سلول یکی در جنوب غرب- یکی در غرب و یکی در شمال غرب با همدیگه ادغام شدند که بنظر من ره آوردش شکل گیری اولین ابر MOTHER SHIP CLOUD ایران و اونهم در شمال شرق و در نزدیکی مشهد بود.

بهر حال این ابر همانطوریکه دوستان گزارش دادند با حرکت مورب به سمت هزار مسجد رفت ولی به جرات می تونم بگم که در محدوده مشتمل بر گلمکان- چناران - اوتوبان مشهد - قوچان و محدوده جاده قدیم قوچان به سمت شمال بارش شدید و بیسابقه تگرگ همراه بوده که شاید اخباری هم ازش بشنویم:

سلول با ابرهای ماماتوسی:

سلول از نوع کومولونیمبوسی:

و اما ادغام دو سلول و شکلگیری اولین ابرMother ship Cloud :

vhwdslcdkq1exp881hh.jpg

و اما ره آوردش برای نیمه شمالی دشت مشهد و هزار مسجد چیزی نبو.ده جز بارش شدید تگرگ که در تصویر زیر کاملا مشخص هست.

ابرهای عجیبی میبینیم!:تعجب2:
این نگرانی داره بوجود میاد که هفته های آینده که امیرمحسن میاد مشهد، شاهد پدیده هایی نظیر گردباد و ... باشیم:50::49:

پسرخاله

کاربر ويژه
عجب داستانی شده اینجا باز بدجور سیاه شده متاسفانه ابراش خیلی تکه تکه ای هستن به صورتی که هیچ وقت تمام ابری نمیشه ولی واقعا آخرالزمانی اند:تعجب2:

pokerface

متخصص هواشناسی
امیر محسن ابر های ماماتوسی بارش ندارن.درسته؟

وقتی‌ کریستالهای یخ و تگرگ درون کومولونیمبوس میان پائین ایجاد گرما می‌شه ولی‌ این گرما برای تبخیر این ذرّات کافی‌ نیست(در صورت بزرگ بودن این کریستالها)و در نتیجه جریانات نزولی (downdraft) ادامه پیدا می‌کنن و این بیرون زدگی‌های زیر ابر رو ایجاد می‌کنن.وقتی‌ ماماتوس تشکی‌ می‌شه یعنی‌ کریستالهای بزرگ یخ در ابر موجوده و باید انتظار تگرگ شدید رو داشت.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا