navid-mashhad
کاربر ويژه
اخ اخ تمام قوچان با ضربه سر رضا قوچان نژاد میخ شدن . قوچان ، امید 70 میلیون ایرانی در نوک حمله ایران . حاج محسن سه متر پرید هوا
س گ تو روح دروازبان:خنده2:
چجوری گرفت خودش باورش نشد
اخ اخ تمام قوچان با ضربه سر رضا قوچان نژاد میخ شدن . قوچان ، امید 70 میلیون ایرانی در نوک حمله ایران . حاج محسن سه متر پرید هوا
سلام من حامد هستم از خرم آباد.
سجاد(aznavar) اينجارو بهم معرفي كرده.اميدوارم لحظات خوبي رو باهم داشته باشيم
در حال حاضر در مقطع جغرافياي طبيعي گرايش اقيلم شناسي ميخونم.
عجب عکسای زیبایی سجاد جان
در مورد توچال بگم که اصلا صخره ای نیست . 4 یال منتهی به قله توچال وجود داره . یال غربی از ولنجک و درکه . یال شرقی از داراباد و جمشیدیه . یال جنوبی از دربند . یال شمالی از روستای ایگل .
از طریق یکی از این یال ها میشه به قله رسید . من از یال جنوبی و شرقی و غربی رفتم ولی شمالی و نه هنوز .
دماوند هم تا اونچا که میدونم فقط 1 یال سمت شمالش هست . بقیه جهات از دامنه صعود میشه
درود بر محمد
البته من این عکسارو قبو ندارم :خنده1:باید از دید خودم ازش عکس بندازم. متاسفانه تا حالا نرفتم ایشالا یه روزی باهم میریم
آره موافقم صخره ایش با کلاس تره:دی
سوال :
1 - نام رییس فدراسیون فوتبال قطر چیست ؟
2 - فامیل رییس فدراسیون فوتبال قطر چیست ؟
3 - لقب ایشان چیست ؟
4 - آیا رییس فدراسیون فوتبال قطر با دکتر بن نسبتی دارند ؟
5 - حالا قطر اصلن چی هست ؟ خوردنی ؟ پوشیدنی ؟ آب نبات ؟ یا ... ؟
ولی من تا الان فکر میکردم قطر = آب مقطر
الان دیگه فهمیدم قطر کشوری است در جنوب ایران که صاحبش در چالوس ملک و املاک و بنگاهی داشته و از قضا با خوردن حق ملت ایران در پارس جنوبی در اثر پاره ای بیکفایتی های داخلی به ثروتمندترین کشور تبدیل شده .
حمد بن خلیفه آل ثانی امیر قطر هم هستش!
ایشون املاک بسیار مجللی در چالوس داشتند و در زمان سردار سازندگی سالی چند بار به املاک و ویلاشون سر میزدند!
قطر کشور کوچکیست که منابع گازی مشترک با ایران داره ولی چندین برابر ایران داره از این منابع گاز استخراج میکنه. تقریبن مثل پمپ آب در مقابل لولهی مویین! این کشور با درآمد سرانه 102800 دلار در سال ثروتمندترین کشور جهان هم هستش.