• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mohamad$

کاربر ويژه
عجب عکسای زیبایی سجاد جان

در مورد توچال بگم که اصلا صخره ای نیست . 4 یال منتهی به قله توچال وجود داره . یال غربی از ولنجک و درکه . یال شرقی از داراباد و جمشیدیه . یال جنوبی از دربند . یال شمالی از روستای ایگل .

از طریق یکی از این یال ها میشه به قله رسید . من از یال جنوبی و شرقی و غربی رفتم ولی شمالی و نه هنوز .

دماوند هم تا اونچا که میدونم فقط 1 یال سمت شمالش هست . بقیه جهات از دامنه صعود میشه

آخرین ویرایش:

mohamad$

کاربر ويژه
ولی قله صخره ای شکلش هیجان انگیز تره . قله های جوان معمولا صخره ای و تیز هستن .

rahsazan

کاربر ويژه
در پی ریزش بارا‌ن‌های شدید در مرکز اروپا سیل عظیمی به راه افتاده است و به خرابی‌های زیادی در برخی از مناطق اروپا منجر شده است.

مقامات در سراسر اروپای مرکزی در حال تلاش هستند تا از بالا آمدن آب رودخانه‌ها به دلیل ریزش باران‌های شدید جلوگیری به‌عمل آورند.

صدها نفر از مردم از خانه‌های خود در امتداد رودخانه «مولداو» در «جمهوری چک» را تخلیه کرده‌اند.

مقامات در شهرهای جنوبی آلمان «پاسایو» و «روزنهیم» در خصوص این فاجعه هشدار داده‌اند.

گزارشات نشان داده است که بر اثر ایجاد سیل در این شهرها تاکنون حداقل 4 نفر جان خود را از دست داده‌اند.

aznavar

کاربر ويژه
عجب عکسای زیبایی سجاد جان

در مورد توچال بگم که اصلا صخره ای نیست . 4 یال منتهی به قله توچال وجود داره . یال غربی از ولنجک و درکه . یال شرقی از داراباد و جمشیدیه . یال جنوبی از دربند . یال شمالی از روستای ایگل .

از طریق یکی از این یال ها میشه به قله رسید . من از یال جنوبی و شرقی و غربی رفتم ولی شمالی و نه هنوز .

دماوند هم تا اونچا که میدونم فقط 1 یال سمت شمالش هست . بقیه جهات از دامنه صعود میشه

درود بر محمد
البته من این عکسارو قبو ندارم :خنده1:باید از دید خودم ازش عکس بندازم. متاسفانه تا حالا نرفتم ایشالا یه روزی باهم میریم
آره موافقم صخره ایش با کلاس تره:دی

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
گللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللل :گل::شاد::شاد::شاد::شاد::شاد::شاد::شاد::شاد::شاد:

mohamad$

کاربر ويژه
درود بر محمد
البته من این عکسارو قبو ندارم :خنده1:باید از دید خودم ازش عکس بندازم. متاسفانه تا حالا نرفتم ایشالا یه روزی باهم میریم
آره موافقم صخره ایش با کلاس تره:دی

ایشالا سجاد جان . کوه بالای 4000 متری بس افتخار امیزه .... :احترام: ایشالا در چله زمستون در دمای -30 با ابهت و با مژه ها و سبیل های یخزده عکس یادگاری روی اشترانکوه بندازی D:

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
اين پيروزي عظيم رو به ملت ايران تبريك مي گم :شاد::شاد2::100::برنده::100::دست::ذوق زده::silverstar::nicolnici::icestar::narges::sky::mehdi::darya::66::11::39::3::84::8::13::14::63::19::80::10::17::61:

ماهان.

کاربر ويژه
سوال :

1 - نام رییس فدراسیون فوتبال قطر چیست ؟
2 - فامیل رییس فدراسیون فوتبال قطر چیست ؟
3 - لقب ایشان چیست ؟
4 - آیا رییس فدراسیون فوتبال قطر با دکتر بن نسبتی دارند ؟
5 - حالا قطر اصلن چی هست ؟ خوردنی ؟ پوشیدنی ؟ آب نبات ؟ یا ... ؟

حمد بن خلیفه آل ثانی امیر قطر هم هستش!
ایشون املاک بسیار مجللی در چالوس داشتند و در زمان سردار سازندگی سالی چند بار به املاک و ویلاشون سر می‌زدند!
قطر کشور کوچکی‌ست که منابع گازی مشترک با ایران داره ولی چندین برابر ایران داره از این منابع گاز استخراج می‌کنه. تقریبن مثل پمپ آب در مقابل لوله‌ی مویین! این کشور با درآمد سرانه 102800 دلار در سال ثروتمند‌ترین کشور جهان هم هستش.

navid-mashhad

کاربر ويژه
تبریک :گل::شاد:
این بهترین و منطقی ترین بازی این یکی دو سال اخیر تیم ملی بود
هفته بعد لبنان رو ببریم 80% راه صعود طی میشه خود به خود
حضور در جام جهانی واقعا خیلی اهمیت داره برای یک کشور
لبنان هم 1-0 از کره جنوبی جلو هست نیمه اول

mohamad$

کاربر ويژه
ولی من تا الان فکر میکردم قطر = آب مقطر

الان دیگه فهمیدم قطر کشوری است در جنوب ایران که صاحبش در چالوس ملک و املاک و بنگاهی داشته و از قضا با خوردن حق ملت ایران در پارس جنوبی در اثر پاره ای بیکفایتی های داخلی به ثروتمندترین کشور تبدیل شده .

rahsazan

کاربر ويژه
به همه بچه ها پیروزی ایران رو تبریک میگم:شاد2:انشالله همواره شاد باشیم

ایام شهادت امام موسی کاظم (ع) رو تسلیت عرض میکنم:گل:

y85ocnorxu4564lypfb.jpg

navid-mashhad

کاربر ويژه
امروز و امشب از متوسط تیرماه هم گرمتره برای مشهد

رفتن به جام جهانی هفته آخر حال میده
الان ژاپن دو هفته زودتر رفته حال نمی کنه بازی های آخرش خنوک مره

ماهان.

کاربر ويژه
ولی من تا الان فکر میکردم قطر = آب مقطر

الان دیگه فهمیدم قطر کشوری است در جنوب ایران که صاحبش در چالوس ملک و املاک و بنگاهی داشته و از قضا با خوردن حق ملت ایران در پارس جنوبی در اثر پاره ای بیکفایتی های داخلی به ثروتمندترین کشور تبدیل شده .

البته اینو هم بدونین که حق ما رو نخوردن. ما از حق خودمون بلد نیستیم استفاده کنیم و همش اسیر خیمه‌شب‌بازی!!! می‌شیم.

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
حمد بن خلیفه آل ثانی امیر قطر هم هستش!
ایشون املاک بسیار مجللی در چالوس داشتند و در زمان سردار سازندگی سالی چند بار به املاک و ویلاشون سر می‌زدند!
قطر کشور کوچکی‌ست که منابع گازی مشترک با ایران داره ولی چندین برابر ایران داره از این منابع گاز استخراج می‌کنه. تقریبن مثل پمپ آب در مقابل لوله‌ی مویین! این کشور با درآمد سرانه 102800 دلار در سال ثروتمند‌ترین کشور جهان هم هستش.

اگه دلار رو 3500 در نظر بگيريم

يعني ميانگين هر قطري 29.983333 ميليون تومان درآمد در ماه داره !!!!!!!! واوووووووووووووووووووو

mohamad$

کاربر ويژه
امروز روز گرمی واسه تهران بود . مهراباد 34 و اقدسیه احتمالا 32 . لواسون هم شاید 28 شده باشه الان هم اتاق من گرمه میریم که کولر بزنیم ...

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا