• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mohamad$

کاربر ويژه
تشکر امیر محسن . باشه چشم

راستی این عکسای کلاردشت برای چه روز هست دقیق ؟ چون من 10 خرداد نتونستم علم کوه و ببینم از بالای توچال فکونم اون سمتا برف خفیف یا شدید میومد ابرای تندری نسبتا خوبی دیده میشد . ولی سمت البرز جنوبی زیاد خبری نبود . هر دفه که من رفتم رو کوها مه و غبار و ابر و کوفت بود نشد ما این البرز قهرمان و مثل ادم رویت کنیم .

navid-mashhad

کاربر ويژه
خب حاج محسن یکی از مشخصات 20 سوالی اینه که ما مشخصاتشو بگیم شما بگین درسته یا نه
نمیشه که مستقیم گفت ؟ مگه تا به حال ندیدی 20 سوالی؟
پس در جواب سوال من که گفتم شمال غربه باید می گفتین اری یا خیر

سیبری

کاربر ويژه
خب حاج محسن یکی از مشخصات 20 سوالی اینه که ما مشخصاتشو بگیم شما بگین درسته یا نه
نمیشه که مستقیم گفت ؟ مگه تا به حال ندیدی 20 سوالی؟
پس در جواب سوال من که گفتم شمال غربه باید می گفتین اری یا خیر

خوب یه مقدار قانون 20 سوالی اینجا خشن تره:خنده2:

سیبری

کاربر ويژه
یه اهنمایی دیگه

تابستان

45389105.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
محمد جان

این عکس فکر کنم روز یکشنبه همین هفته است

تشکر امیر محسن . باشه چشم

راستی این عکسای کلاردشت برای چه روز هست دقیق ؟ چون من 10 خرداد نتونستم علم کوه و ببینم از بالای توچال فکونم اون سمتا برف خفیف یا شدید میومد ابرای تندری نسبتا خوبی دیده میشد . ولی سمت البرز جنوبی زیاد خبری نبود . هر دفه که من رفتم رو کوها مه و غبار و ابر و کوفت بود نشد ما این البرز قهرمان و مثل ادم رویت کنیم .

سیبری

کاربر ويژه
اوفففففففففف
عجب زمستونی هم داره
یه تیکه یخ زده

اگه یه مقدار مسئولای ورزش همت داشتن جون میده واسه راه اندازی اسکیت روی یخ و ورزشای زمستانی

0.827498001307192979_parsnaz_ir.jpg

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا