• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

navid-mashhad

کاربر ويژه
همین الان نقشه شاخص K-Index نیروی دریایی رو نگاه کردم و جالبه که شرایط برای بارش در مشهد در روز سه شنبه یعنی پس فردا و جمعه خیلی عالیه .

رطوبت خیلی خوب در منطقه خراسن و مشهد موجود هست و اون ابرهایی که دیروز و امروز هم عکسشون رو گذاشتم حکایت از صعود مکانیکی رطوبت بر روی کوههای بینالود دارن:

سه شنبه

جمعه :

درسته همونطور که دیروز گفتین همیشه یک روز قبل از بارش خوب در مشهد یک سری ابر بالشتی شکل در جنوبغرب مشهد ظاهر میشه

mahmood600

کاربر ويژه
برای تهران 526 کمترین کانتر روز جمعه خواهد بود
برای رشت 523 در راه است چه شود گیلان

42854202542752550090.png

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
درود

دوستان مشهدی هوای مشهد از پنج شنبه تا یکشنبه هفته بعد چجوره برف شدیده؟
آخه دارم میام مشهد با امکانات بیام.

درود بر شما دوست خوبم

امیدوارم که اقامت خیلی خوبی در مشهد داشته باشید.:گل:

مشهد شهر اقلیم چهارفصل هست پس بنظرم با امکانات مجهز تشریف بیارید چون هر لحظه آب و هواش یک جوره

mahmood600

کاربر ويژه
برای تبریز کانتر 521 در راه است
بستان اباد- سراب -ورزقان بامداد شنبه از دمای 28- عبور خواهند کرد

14994308623070020479.png

saeed hh

کاربر ويژه
من دیگه نمیتونم ادامه بدم ایکاش رفرش رو اختیاری میکردین یا زمان رفرش خودکارو میکردین ده ثانیه ولی قبل از رفتن تهران داره وضعش خوب میشه اگه برف خوب بشه یه چی در حد 86میشه!!!!

mohamad_73

کاربر ويژه

چند وقت پيش مخابرات استان تهران اعلام كرد اينترنت پر سرعت ارائه مي ده و پورت جديد در اختيار دارن. وقتي سرعت اينترنت انگليس رو با خونه خودمون مقايسه مي كنم هيچي نمي گم فقط سكوت مي كنم :خنده2:

:))))
قربون سرعت بالاشون برم

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
اطلاعات رادیو سند فرودگاه مشهد گویای همه چیز هست و نشون میده که توده هوای مرطوب جنوبی به شمال شرق و مشهد رسیده:

2t1frph7i8k4df1mssxw.jpg

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
به اميد بارش هاي زيبا و بي خطر بر پهنه خوش نقش ميهنمون
تا درودي ديگر بدرود دوستانم

salar69

کاربر ويژه

درود بر شما دوست خوبم

مشهد شهر اقلیم چهارفصل هست پس بنظرم با امکانات مجهز تشریف بیارید چون هر لحظه آب و هواش یک جوره
[/QU

خیلی ممنون

ان شاءالله طوری میشد که شما رو هم زیارت کنیم تو این سفر خوب میشد.

پنجشنبه که جاده برفی نیست چون من از برف سال قبل یک روز مونده به عید خاطره خوشی ندارم.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی

درود بر شما دوست خوبم

[/QU

خیلی ممنون

ان شاءالله طوری میشد که شما رو هم زیارت کنیم تو این سفر خوب میشد.

پنجشنبه که جاده برفی نیست چون من از برف سال قبل یک روز مونده به عید خاطره خوشی ندارم.

خواهش میکنم باعث افتخار بنده است

در ارتباط با وضعیت جاده راستش هیچ قولی نمی تونم در این خصوص بهتون بدم چون هنوز خیلی تا پنجشنبه بود و شاید بازه زمانی سامانه عقب و جلو بشه

IRAJ1

کاربر ويژه
ممنون برفی جانمثل اینکه خلیج همیشه فارس وارد عمل شده ای جونوم بنازومت

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا