• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mahmood600

کاربر ويژه
مقادیر بارش تا 9:30 امروز صبح چهارشنبه

24 hours amount precipitation. 09/11/2013 at 06:00 UTC
(78 of 78 stations)
[TR="bgcolor: #FFFFFF"]
[TD] 1 [/TD]
[TD]Noshahr (Iran)[/TD]
[TD="bgcolor: #1EFFFF, align: right"]39.3 mm [/TD]
[/TR]
[TR="bgcolor: #E0E0FF"]
[TD] 2 [/TD]
[TD]Ramsar (Iran)[/TD]
[TD="bgcolor: #1CFFFF, align: right"]33.4 mm [/TD]
[/TR]
[TD] 3 [/TD]
[TD]Anzali (Iran)[/TD]
[TD="bgcolor: #1CFFFF, align: right"]31.3 mm [/TD]
[/TR]
[TD] 4 [/TD]
[TD]Rasht (Iran)[/TD]
[TD="bgcolor: #1CFFFF, align: right"]31.1 mm [/TD]
[/TR]
[TD] 5 [/TD]
[TD]Gharakhil (Iran)[/TD]
[TD="bgcolor: #0AFFBE, align: right"]22.7 mm [/TD]
[/TR]
[TD] 6 [/TD]
[TD]Babulsar (Iran)[/TD]
[TD="bgcolor: #D5FF3C, align: right"]0.5 mm [/TD]
[/TR]
[TD] 7 [/TD]
[TD]Pars Abad Moghan (Iran)[/TD]
[TD="bgcolor: #D5FF3C, align: right"]0.0 mm[/TD]
[/TR]

Dr.ben

کاربر ويژه
سلام.
مقاله خوبیه.

http://www.maj.ir/portal/File/ShowFile.aspx?ID=b2e972b8-274d-438b-bbbe-8beed048d62d

بررسي و پيش بيني تغيير اقليم در شهر رشت

dc642vbp1bvuekghc2hv.jpg

bf98eif0g9b3yfbmyups.jpg

6bmd4juowgth12k8q1x5.jpg

نتيجه گيري
1- در بررسي روند بلند مدت سريهاي اقليمي مورد مطالعه مشخص شد كه:
در سري بارندگي سالانه و ماهانه رشت روند معني داري مشاهده نشده است و بارش آن طي ۵۰ سال اخير تقريبا" ثابت و حول ميانگين بوده است . بنابراين نمي توان گفت كه تغيير اقليم جهاني طي ۵۰ سال اخير تأثيري بر روند بارندگي سالانه رشت گذاشته است.
روند دما حالت كاهشي نشان داده است . اين روند نزولي در دماي سالانه رشت و دماي ماههاي مه، ژوئن و ژوئيه معني دار بوده است و وجود روند در اين سريها ثابت مي گردد.

2- در بررسي جهش در سريهاي اقليمي مورد مطالعه مشخص شد كه:
در سري بارندگي سالانه و ماهانه رشت جهش رخ نداده است.
در سري دماي ميانگين سالانه رشت و در سري دماي ماههاي مه و اوت، جهش صورت گرفته است. اين جهش در ۱۰ سال چهارم سري اتفاق افتاده است.
لذا نتيجه مي گيريم كه تغيير اقليم جهاني در ۵۰ سال اخير بر مقدار كل بارندگي رشت بي تأثير بوده ولي در سري دماي رشت ايجاد روند و جهش نموده است. علاوه بر اين كه سريهاي دماي حداقل و حداكثر آن نيز ناهمگني نشان داده اند.

3- همبستگيبین ۸۸ % داده هاي اصلي دما و داده هاي پيش بيني شده حكايت از دقت و نيكويي برازش مدل انتخاب شده دارد . در حالي كه ضريب همبستگي بين داده هاي بارندگي و دا ده هاي پيش بيني شده زياد قوي نمي باشد . علت اين ضعف در پيش بيني را بايد در آنوماليهاي زياد بارندگي اين ايستگاه و به طور كلي نوسان زياد پارامتر بارندگي دانست كه باعث مي گردد حتي مدلهاي خانواده آريما با وجود تمام قابليتهايي كه دارند نتوانند پيش بيني قاطعي در مورد آينده ارائه دهند . به نظر مي رسد جهت دست يافتن به نتايج دقيق تر براي پيش بيني بارندگي بايد از مدلهاي غير خطي كه عوامل ديگري نيز در آن لحاظ شده باشد بهره جست.
.
.
.
7- افزايش دماي حداقل سالانه نسبت به سالهاي گذشته از لحاظ آماري معني دار و قابل توجه است.

هواكده

کاربر ويژه
طبق گفته سازمان هواشناسى كشور مهر ماه گرم تر از نرمال در پيش داريم و آقاى محمد اصغرى كارشناس محترم سازمان هواشناسى كشور هم اعلام كردند براى مناطقى از جنوب شرق و شرق كشور بارشها كمتر و در ساير مناطق نرمال خواهد بود .

توضيح اضافه : نقشه هاى پيش بينى توزيع فشار هوا و ديگر نقشه ها هر لحظه تغيير ميكنند پس پيش بينى بلندمدت از صحت بالايى برخوردار نيست

سازمان هواشناسى كشور در تابستان ١٣٩٠ اعلام كرد پاييز كم بارش و گرم تر از نرمال در پيش است ولى آبان ١٣٩٠ پربارش شد و همه رو غافلگير كرد
بعدا اسمشو گذاشتند اتفاقات ناگهانى جوى .

هرچند كه زمان و نوع ناهنجارى هاى جوى ( اتفاقات ناگهانى همچون پربارش شدن يا كم بارش شدن بدون آن كه از قبل پيش بينى شده باشد ) مشخص نيست

اما

اسنادش موجوده در تابستان ١٣٩٠ استاد بنده جناب آقاى اميرمحسن اعلام كردند احتمال وقوع ناهنجارى از نوع پربارشى براى ماه هاى آينده ميرود

حال قضاوت با شماست و انتخاب با شماست كه كدام پيش بينى را قبول كنى و طبق آن برنامه ريزى كنى

اينجانب اميركوروش هميشه گفتم و باز هم مى گويم به پيش بينى هاى اميرمحسن ايمان دارم زيرا ايشان يك فاكتور و دو فاكتور يك نقشه و دو نقشه را فقط بررسى نميكند بلكه چندين پارامتر و عامل را براى تهيه پيش بينى فصلى ش بررسى ميكند.

بيست شهريور ١٣٩٢
اميركوروش

Dr.ben

کاربر ويژه
فکر می کنم در دو روز گذشته حدود 40 میلیمتر بارش داشتیم. اگه تا آخر شهریور یه 100 میلیمتر دیگه بیاد من راضی میشم :احترام:
در حال حاضر نم نم بارون میباره و دمای هوا حدود 21 درجه سانتی گراد هست.

Dr.ben

کاربر ويژه
خوش به حالتون که این لحظاتو در شهریور ماه تجربه می‌کنید،جای مارو هم خالی‌ کنید!آخ که چقدر موافق مقولهٔ موسیقی‌ و بارون هستم

خواهش می کنم جناب بهروز عزیز. آرزو می کنم شما هم روزهای بسیار زیبایی رو پیش رو داشته باشید. می دونم که فوق العاده به طبیعت و طبیعت گردی علاقه دارید. امیدوارم هر چه زودتر فرصتی فراهم بشه که بتونید به دور از استرس های معمول در یه هوای دل انگیز ایده ی طبیعت گردی، چای رو آتیش و ... رو محقق کنید.
(منبع عکس: نگارخانه ایرانی http://www.negarkhaneh.ir)

odfiswmewat42ymnzegt.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
طبق گفته سازمان هواشناسى كشور مهر ماه گرم تر از نرمال در پيش داريم و آقاى محمد اصغرى كارشناس محترم سازمان هواشناسى كشور هم اعلام كردند براى مناطقى از جنوب شرق و شرق كشور بارشها كمتر و در ساير مناطق نرمال خواهد بود .

توضيح اضافه : نقشه هاى پيش بينى توزيع فشار هوا و ديگر نقشه ها هر لحظه تغيير ميكنند پس پيش بينى بلندمدت از صحت بالايى برخوردار نيست

سازمان هواشناسى كشور در تابستان ١٣٩٠ اعلام كرد پاييز كم بارش و گرم تر از نرمال در پيش است ولى آبان ١٣٩٠ پربارش شد و همه رو غافلگير كرد
بعدا اسمشو گذاشتند اتفاقات ناگهانى جوى .

هرچند كه زمان و نوع ناهنجارى هاى جوى ( اتفاقات ناگهانى همچون پربارش شدن يا كم بارش شدن بدون آن كه از قبل پيش بينى شده باشد ) مشخص نيست

اما

اسنادش موجوده در تابستان ١٣٩٠ استاد بنده جناب آقاى اميرمحسن اعلام كردند احتمال وقوع ناهنجارى از نوع پربارشى براى ماه هاى آينده ميرود

حال قضاوت با شماست و انتخاب با شماست كه كدام پيش بينى را قبول كنى و طبق آن برنامه ريزى كنى

اينجانب اميركوروش هميشه گفتم و باز هم مى گويم به پيش بينى هاى اميرمحسن ايمان دارم زيرا ايشان يك فاكتور و دو فاكتور يك نقشه و دو نقشه را فقط بررسى نميكند بلكه چندين پارامتر و عامل را براى تهيه پيش بينى فصلى ش بررسى ميكند.

بيست شهريور ١٣٩٢
اميركوروش

امیر کوروش عزیز درود بر شما باد

بنده شرمنده محبتهای بی دریغ شما دوست خوبم هستم:گل:

آرزو میکنم که همواره حامل خبرهای شادی آفرین برای شما عزیزان باشم و پیش شما عزیزان رو سپید باشم.:خجالت2:

havashenas

کاربر ويژه
بچه ها آمار اومد:

تالش: 51.8

آستارا: 41

نوشهر: 39.3

رامسر: 33.4

انزلی: 31.3

فرودگاه رشت: 31.1

رودسر: 29.9

قراخیل: 22.7

آمل: 19.6

رشت: 18.8

لاهیجان: 18.4

ساری: 12.6

ماسوله: 12.5

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
مطابق با نقشه های امروز باز امشب به بعد و خصوصا در بعداز ظهر روزهای جمعه و شنبه احتمال وقوع رگبار و رعد و برق در بلندیها و مناطق ییلاقی رشته کوههای هزار مسجد و بینالود که در خراسان رضوی واقع شده دور از انتظار نیست.:گل:

ظاهرا هموطنان عزیز در استانهای گلستان- شرق مازندران و خراسان شمالی علی الخصوص شهر بجنورد در 2 روز پیش رو بارشهای خوبی رو تجربه خواهند کرد:گل:

aliwinter

Banned
فکر می کنم در دو روز گذشته حدود 40 میلیمتر بارش داشتیم. اگه تا آخر شهریور یه 100 میلیمتر دیگه بیاد من راضی میشم :احترام:
در حال حاضر نم نم بارون میباره و دمای هوا حدود 21 درجه سانتی گراد هست.

خداکنه نشه دکتر جون کمی هم برای آذر تا اسفند بذارین,ما برای این 4 ماه خیلی به بارون وبخصوص برف نیاز داریم (کشاورزی)ولی متاسفانه اکثراش الان (تابستون)میباره که خیلی ها رو اذیت میکنه ,

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
درود بهزاد عزیز

این عکس رو هم بذار تنگ دل عکس چای آتیشیت که دیگه بهروز عزیز هم کیف و حالش تکمیل بشه:

مرداد 1392

دیزی سنگی در مسیر رودخانه دهبار بینالود

17482802271490579117.jpg

خواهش می کنم جناب بهروز عزیز. آرزو می کنم شما هم روزهای بسیار زیبایی رو پیش رو داشته باشید. می دونم که فوق العاده به طبیعت و طبیعت گردی علاقه دارید. امیدوارم هر چه زودتر فرصتی فراهم بشه که بتونید به دور از استرس های معمول در یه هوای دل انگیز ایده ی طبیعت گردی، چای رو آتیش و ... رو محقق کنید.
(منبع عکس: نگارخانه ایرانی http://www.negarkhaneh.ir)

odfiswmewat42ymnzegt.jpg

[MENTION=26376]pokerface[/MENTION]

mahmood600

کاربر ويژه
مقادیر بارش ایستنگاههای استان گیلان تا 9:30 صبح امروز
تالش 51.8
آستارا 41 میلی متر
انزلی 31.3
رشت 31.1
رامسر 33.4
کیاشهر 5.5
لاهیجان 18.4
ماسوله 12.5
رودسر29.9

هواكده

کاربر ويژه
بسيار جاى جناب فولادى خاليه :گل: ايشان تاثير انواع حالت هاى انسو بر ماه هاى مختلف كشور را بررسى ميكردند من از نقشه هاى جناب فولادى متوجه شدم كه نبايد كلى گويى كنم مثلا در مورد النينو ، پيشتر معتقد بودم النينو يا NAO منفى خوبه الان ميگم النينو براى پاييز فقط خوبه و تاثيرش حتى بر اكتبر متفاوته با تاثيرش بر نوامبر يا الان به اين نتيجه رسيدم كه النينو + NAO منفى = زمستان معتدل براى ايران و النينو مودوكى + NAO مثبت = زمستان بسيار سرد و پر برف:گل:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا