• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

aliwinter

Banned
سوال کسی ادرس سایتی که این عکس ارائه میده دارید لینک عکس اصلی رو میخوام
ممنونم

isafgh.jpg

بفرما ببخشید دیر شد
http://weather.org/

Dr.ben

کاربر ويژه
فکر می کنم یکی از کانون های بارش این سیستم آستارا باشه. غیر از 87.2 میلیمتری که تا 9 صبح ثبت کرده بود از اون موقع تا حالا همش showers گزارش کرده.

Mahdi Askari

مدير فنی
خیلی عجیبه هوای مشهد با ادرس بلاگفا باز میشه ولی با آدرس www.mashhadmeteo.ir این پیام رو میده ، دوستان میدونند علتش چیه؟

Server Error in '/' Application.

Runtime Error

Description: An application error occurred on the server. The current custom error settings for this application prevent the details of the application error from being viewed remotely (for security reasons). It could, however, be viewed by browsers running on the local server machine.

Details: To enable the details of this specific error message to be viewable on remote machines, please create a <customErrors> tag within a "web.config" configuration file located in the root directory of the current web application. This <customErrors> tag should then have its "mode" attribute set to "Off".

@Ali Ahmadzadeh
@palang

امیر جان برای من با این آدرس باز شد
احتمالا از کش مرورگرت هست
ctrl+f5 بزن ببین درست میشه؟

روح ا...

New member
میشه بیشتر توضیح بدید و از مدل خاصی استفاده می کنید!؟
چون ضعیف تر شده و اگر امکتنش هست نقاطی که تقویت شده رو هم بگید...ممنونم.

به نظر میاد رطوبت بیشتری از دریای سرخ با این سامانه همراهی میشه که احتمال زیاد اپدیت نقشه ها امروز و امشب به نفع ما تغییر خواهند کرد :شاد:

Dr.ben

کاربر ويژه
این دفعه دیگه تقریبا اندازه هم ثبت کردیم:
فرودگاه رشت: 27 میلیمتر مجموع: 71.4
بندر انزلی: 23 میلیمتر مجموع: 89.2

آخرین ویرایش:

Dr.ben

کاربر ويژه
همچنان بارون میباره. بارش شش ساعت گذشته رو از ظرف بارانسجی خودم حدود 20 میلیمتر اعلام می کنم.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا