alirezamousavi
New member
در مشهد که بارونی نبارید/////////////////////
بارشی در حد traceدر مشهد که بارونی نبارید/////////////////////
با پوزش از دوستانی که نظری مخالف نظر من دارن اما معمولا در روز تاسوعا و عاشورا (از صبح تا بعد از ظهر) بارشی رخ نمیده:خجالت2:کسی میتونه بگه در روز تاسوعا و عاشورا هوای مشهد چجوری هست؟
| سه شنبه 14/8/1392 | چهارشنبه 15/8/1392 | پنجشنبه 16/8/1392 | ||
نواحی شمالی | نیمه ابری تا ابری گاهی همراه با وزش باد در برخی نقاط مه آلود با بارندگی (در نواحی کوهستانی بارش خفیف برف) بتدریج کاهش ابر | صاف تا کمی ابری در برخی نقاط با مه صبحگاهی گاهی با وزش باد و گرد و غبار در بعد از ظهر افزایش ابر | صاف تا کمی ابری در برخی نقاط گاهی با وزش باد و گرد و غبار | ||
نواحی مرکزی | نیمه ابری تا ابری گاهی همراه با وزش باد در برخی نقاط مه آلود با بارندگی (در نواحی کوهستانی بارش خفیف برف) بتدریج کاهش ابر | صاف تا کمی ابری در برخی نقاط با مه صبحگاهی گاهی با وزش باد و گرد و غبار | صاف تا کمی ابری گاهی با وزش باد و گرد و غبار | ||
نواحی جنوبی | نیمه ابری گاهی همراه با وزش باد نسبتا شدید ، در برخی نقاط با بارندگی واحتمال رگبار و رعد و برق پراکنده بتدریج کاهش ابر | صاف تا کمی ابری در برخی نقاط مه الود گاهی با وزش باد و گرد و غبار | صاف تا کمی ابری در برخی نقاط گاهی با وزش باد و گرد و غبار | ||
شهرستان مشهد | نیمه ابری تا ابری با مه صبحگاهی گاهی همراه با وزش باد و احتمال بارش خفیف بتدریج کاهش ابر | صاف تا کمی ابری با مه صبحگاهی گاهی همراه با وزش باد | صاف تا کمی ابری با غبار صبحگاهی گاهی همراه با وزش باد و گرد وغبار | ||
کمینه دما | بیشینه دما | کمینه دما | بیشینه دما | کمینه دما | بیشینه دما |
9 | 16 | 6 | 17 | 4 | 18 |
با پوزش از دوستانی که نظری مخالف نظر من دارن اما معمولا در روز تاسوعا و عاشورا (از صبح تا بعد از ظهر) بارشی رخ نمیده:خجالت2:
بیشترین بارش های 24ساعته گذشته:
نیشابور: 16.7
فریمان: 16.6
خواف: 12.7
گناباد: 12.6
حاجی آباد خراسان جنوبی: 11.3
لار: 10.8
لامرد: 10
تربت جام: 8.1
بیارجمند: 6.4
تربت حیدریه: 5.2
کاشمر: 5
ممنون ولی اگه کسی دیگه نظری دیگه داره بگه حتما
بارش تو تاسوعا و عاشورا زیاد اومده
یه روایتی رو من شنیدم
زمان پیامبر یه مصیبتی برای پیامبر بوجود اومد(یکی از نزدیکان پیامبر فوت میکنه) درست همون روز کسوف هم رخ میده برخی مردم کسوف رو با مرگ اون بنده خدا مرتبط کردند پیامبر با صراحت این ارتباط رو رد کردند و مردم رو هم از اینکه این حادثه طبیعی رو با مرگ مرتبط کنن منع کردن
سلام عرض میکنم خدمت همه عزیزان،ازجمله امیرمحسن عزیزم که مدتها قبل در وبلاگش باهاش آشنابودم.
خوشحالم که از این پس درخدمت شماها هستم
تو رشتم تقریبا همینجور بوده دوست عزیزبا پوزش از دوستانی که نظری مخالف نظر من دارن اما معمولا در روز تاسوعا و عاشورا (از صبح تا بعد از ظهر) بارشی رخ نمیده:خجالت2: