• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

AFSORDE

کاربر ويژه
لعنت به پاییز 92 !!!! :91: (حداقل میتونم اینو در مورد مهر و آبان امسال بگم)
چندین هفتس اینجا هوا به شدت آلوده ست که هم شامل انواع آلاینده ها و هم شامل گرد و غبار و... میشه. :26:
همه مردم بیمار شدن و یا دارن یک به یک بیمار میشن. :103::کسل:

بارندگی هم نمیشه که حداقل وضع هوا یه کم بهتر بشه، و اگرم ابرای بی خاصیت سروکلشون پیدا بشه و بارشی اتفاق بیفته هم ناچیز و خفیف خواهد بود. (پاییز امسال که تا الانش اینطوری بوده):25:

پاییز مرطوب و مطبوع و لطیف سال گذشته (91) و همچنین پاییز گرم و خشک، و رویایی و اسرارآمیز 89! رو هزارباره به این پاییز مزخرف ترجیح میدم. :98:

به هر حال امیدوارم که این وضعیت هر چه زودتر تغییر کنه.... خیلی بده، بد :ناراحت:

rahsazan

کاربر ويژه
سلام بر دوستان

از اون روزهای سردی که حاج محسن خیلی دوست داره:خنده1:

1466055_10152014768820921_224996852_n.jpg

[MENTION=24827]سیبری[/MENTION]

rahsazan

کاربر ويژه

11746-800.jpg

137-awesome.jpg

1889-awesome.jpg

8499-awesome.jpg

arashz

مدیر بخش هواشناسی
درود بر همه دوستان

به سلامتی، کل بارش مناطق داخلی پودر شده! تهران هوا خیلی بده، البته از دیروز بهتر هست اما همچنان آلوده و گرفته هستش.

arashz

مدیر بخش هواشناسی
محمدرضا عزیز من عکس هایی که داخل هواپیما گرفته بدید رو دیدم، خیلی زیبا هستند اما متاسفانه جایی که نشسته بودید دقیقا روی ریشه بال بوده (هواپیما ایرباس بود؟)

اگر میخواهید از داخل هواپیما عکس بگیرید بهتره در صندلی های جلو بال یا عقب بال قرار بگیرید، اگر عقب بال باشید و هواپیما موتورهاش مثل ایرباس زیر بال باشه، میتونید عکس های بسیار قشنگی با ترکیب بخار آب خروجی موتور که سریعا تبدیل به ابر میشه و بال و زمین بگیرید.

خلاصه زمان گرفتن کارت پرواز حواستون باشه کدوم صندلی رو بهتون میده، من که همیشه window seat هستم!!!:خنده1:

rahsazan

کاربر ويژه
محمدرضا عزیز من عکس هایی که داخل هواپیما گرفته بدید رو دیدم، خیلی زیبا هستند اما متاسفانه جایی که نشسته بودید دقیقا روی ریشه بال بوده (هواپیما ایرباس بود؟)

اگر میخواهید از داخل هواپیما عکس بگیرید بهتره در صندلی های جلو بال یا عقب بال قرار بگیرید، اگر عقب بال باشید و هواپیما موتورهاش مثل ایرباس زیر بال باشه، میتونید عکس های بسیار قشنگی با ترکیب بخار آب خروجی موتور که سریعا تبدیل به ابر میشه و بال و زمین بگیرید.

خلاصه زمان گرفتن کارت پرواز حواستون باشه کدوم صندلی رو بهتون میده، من که همیشه window seat هستم!!!:خنده1:
سلام آرش جان
متشکر قربان
بله هواپیمای ایرباس 300 بود و متاسفانه مثل اغلب موارد روی بال افتادم
به خاطر افتادن روی بال و زاویه ای که هواپیما نسبت به بینالود داشت کلا برفهای بینالود رو هم از دست دادم و نشد عکسی از اونا بگیرم
هواپیمای BAE ، ATR و An72 جون میده برا عکاسی از داخل هواپیما

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام خدمت همه دوستان عزیز
هر چند که روزهای اخیر و سه تا 4 روز آینده بغیر حاشیه غربی کشور در سایر نقاط کشور خبر خاصی نمیشه ولی نگران نباشید از روز شنبه هفته آینده شرایط بهبود پیدا میکنه و میشه گفت اولین بارش سراسری و فراگیر سال جاری محقق میشه?

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
دیشب قبل از خواب با موبایل آخرین تصاویر ماهواره ای شدید طوفان تاریخ در جنوب شرق آسیا رو چک میکردم خیلی تصاویر عجیب و هیجان انگیز بودند. من فعلا بیرون هستم ولی اگه دوستان میتونند تصاویر جدید بهمراه اطلاعات آپدیت شده رو در اینجا به اشتراک بذارند تا مهم لذت ببریم

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
دیشب قبل از خواب با موبایل آخرین تصاویر ماهواره ای شدید طوفان تاریخ در جنوب شرق آسیا رو چک میکردم خیلی تصاویر عجیب و هیجان انگیز بودند. من فعلا بیرون هستم ولی اگه دوستان میتونند تصاویر جدید بهمراه اطلاعات آپدیت شده رو در اینجا به اشتراک بذارند تا مهم لذت ببریم

درود بر شما

بفرمایید
pb0ppxsakjzmqyx21479.jpg

sz3dogg5kbdt1v9dbh8.jpg
5ert76mtf8ea52hrsu8m.jpg
pyetl658hcwgbzte3.jpg
n0dj8u41s7nglc7t02os.jpg

arashz

مدیر بخش هواشناسی
سلام آرش جان
متشکر قربان
بله هواپیمای ایرباس 300 بود و متاسفانه مثل اغلب موارد روی بال افتادم
به خاطر افتادن روی بال و زاویه ای که هواپیما نسبت به بینالود داشت کلا برفهای بینالود رو هم از دست دادم و نشد عکسی از اونا بگیرم
هواپیمای BAE ، ATR و An72 جون میده برا عکاسی از داخل هواپیما

من با ATR مسافرت کردم، هواپیمای بسیار خوب و سر به راهی هست!

این عکس رو با ترکیب ملخ و ابر گرفتم البته نمیدونم چطور میشه شارپ ترش کرد:

39.jpg

arashz

مدیر بخش هواشناسی
هاریکن روی جنوب شرق آسیا با سرعت داره به سمت ویتنام حرکت میکنه، دیشب سرعت باد در فیلیپین بیشتر از 300 کیلومتر در ساعت بوده! البته با عبور از روی خشکی ها و همینطور وجود پرفشار قدرتمند روی چین از شدت طوفان کاسته میشه و تمام انرژیشو به صورت بارش بسیار بسیار سنگین در شمال ویتنام آزاد میکنه، جالبتر اینکه در هفته آینده دوباره یک طوفان حاره ای همین مسیر رو طی خواهد کرد!!!!

rahsazan

کاربر ويژه
بولتن پيش بينـي وضـع هـواي استان تاریخ: 18/8/1392 مرکز پیش بینی اداره کل هواشناسی خراسان رضوی
بررسي نقشه ها و تصاوير ماهواره های هواشناسي:
آخرین نقشه ها ومدلهای هواشناسی نشان می دهد طی 24 ساعت آینده با استقرار جریانات پایدار بر روی استان ، آسمان در غالب نقاط صاف تا قسمتی ابری در برخی نواحی با غبار صبحگاهی گاهی توأم با وزش باد خواهد بود .
از فردا ( یکشنبه ) عبور امواجی ضعیف از تراز میانی جو همراه با جریانات شمالی در سطح زمین از نیمه شمالی استان ، باعث خواهد شد افزایش ابرناکی ، بارشهای رگباری و کاهش نسبی دما در این نیمه از استان را شاهد باشیم. براين اساس:

پیش بینی وضع هوای استان خراسان رضوی
شنبه 18/8/1392​
یکشنبه 19/8/1392​
دوشنبه 20/8/1392​
نواحی شمالی
صاف تا قسمتی ابری همراه با مه رقیق صبحگاهی گاهی توأم با وزش باد و در پاره ای نقاط همراه با غبار محلی ، در اواخر وقت با افزایش ابرناکیکمی تا قسمتی ابری همراه با مه صبحگاهی در برخی ساعات توام با وزش باد ، بتدریج افزایش ابر ، در برخی نقاط همراه با رگبارباران و رعد و برققسمتی تا نیمه ابری همراه با مه صبحگاهی در برخی ساعات توأم با وزش باد ، در برخی نقاط همراه با رگبارباران

نواحی مرکزی

صاف تا قسمتی ابری همراه با غبار رقیق صبحگاهی گاهی توأم با وزش بادکمی تا قسمتی ابری همراه با مه صبحگاهی در برخی ساعات توام با وزش باد ، بتدریج افزایش ابر ، در برخی نقاط با احتمال رگبارباران و رعد و برققسمتی تا نیمه ابری همراه با مه صبحگاهی در برخی ساعات توأم با وزش باد ، در برخی نقاط با احتمال رگبارباران
نواحی جنوبی
صاف تا کمی ابری در پاره ای نقاط توأم با وزش باد و گرد و غبارصاف تا کمی ابری ، در برخی نقاط کوهستانی همراه با مه صبحگاهی ، در برخی ساعات توام با وزش باد ، گاهی افزایش ابرکمی تا قسمتی ابری دربرخی نقاط همراه با مه صبحگاهی ، گاهی وزش باد و افزایش ابر
شهرستان
مشهد
صاف تا قسمتی ابری همراه با مه رقیق یا غبار محلی گاهی همراه با وزش بادکمی تا قسمتی ابری همراه با مه رقیق صبحگاهی در برخی ساعات توام با وزش باد بتدریج افزایش ابر ، در برخی نقاط با احتمال رگبارباران و رعد و برققسمتی تا نیمه ابری همراه با مه صبحگاهی در برخی ساعات توأم با وزش باد ، در برخی نقاط با احتمال رگبارباران و رعد و برق
کمینه دما​
بیشینه دما​
کمینه دما​
بیشینه دما​
کمینه دما​
بیشینه دما​
4​
22​
5​
18​
6​
17​

گزارش وضع هوا در 24 ساعت گذ شته: در 24 ساعت گذشته قوچان با حداقل دمای 1- درجه سانتیگراد سردترین و سرخس با حداکثر دمای 23 درجه سانتیگراد گرمترین شهرهای استان خراسان رضوی بوده اند . طی همین مدت حداقل و حداکثر دمای مشهد 4 و 20
درجه سانتیگراد بوده است . طی 24 ساعت گذشته ازایستگاههاي هواشناسی بارندگي گزارش نشده است.
پیش بین مسئول : مرتضی اثمری رئیس اداره پیش بینی: یحیی قاینی پور

arashz

مدیر بخش هواشناسی
ابرهای تهران همه ارتفاع بالا هستند و عملا بدون بارش! فکر نمیکنم چیزی بیشتر از یکی دو میلیمتر نسیب تهران بشه!

arashz

مدیر بخش هواشناسی
مدل ECMWF برای 140 ساعت آینده اروپا، به اون کمفشار زیبا روی مدیترانه مرکز دقت کنید!

ecmpanel1.gif

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا