سوال دیگه من اینه که الان آیا دشتهای هرمزگان وطبیعت این استان و جزایر با توجه به بارشهای بسیار مطلوب و موثر ( که فقط در این دو ماه برخی مناطق از 200 میل فراتر رفته) که در چندین نوبت از آذرماه تا الان رخ داده و با عنایت به وضعیت بسیار دمایی مناسب این استان جهت رشد گیاهان و بالخره با توجه به رطوبت دائمی موجود در هوا و مه صبحگاهی که تاثیرش در رشد گیاهان غیر قابل انکاره تصور من الان اینه که دشتهای شمال و شرق بندر عباس الان بسیار سرسبز و گلهای خودرو هم در اون بوفور یافت میشن آیا این تصور من درسته ؟
این رویه در سازمان باید عوض بشه که تو اخطاریه ها یه نسخه کلی برای چند استان میپیچه بدون ذکر اسم مکانها وشهرها
دیروز گفتم سازمان باید برای مناطقی مثل بندر عباس و قشم اخطاریه ویژه صادر کنه
الان هم میگم بارش در محدوده بندر عباس و حوزه آبریز رودخانه میناب رودان و منطقه بشاگرد فوق سنگین بوده
و امشب هم بارش در محدوده آبریز رودخانه سرباز سیستان و بلوچستانو شهرهای خاش ، خود شهر زاهدان ( زاهدان حتی اگه 10 میل هم براش پیش بینی بشه باید براش اخطاریه ویژه داد چون این شهر به طور وحشتناکی در سالهای اخیر رشد کرده و به طور مضحکی فاقد هر گونه زیر ساختهای اولیه برای مقابله با بحرانهاست) راسک و جکی گور
دکتر بهروز عزیز
سوال دیگه من اینه که الان آیا دشتهای هرمزگان وطبیعت این استان و جزایر با توجه به بارشهای بسیار مطلوب و موثر ( که فقط در این دو ماه برخی مناطق از 200 میل فراتر رفته) که در چندین نوبت از آذرماه تا الان رخ داده و با عنایت به وضعیت بسیار دمایی مناسب این استان جهت رشد گیاهان و بالخره با توجه به رطوبت دائمی موجود در هوا و مه صبحگاهی که تاثیرش در رشد گیاهان غیر قابل انکاره تصور من الان اینه که دشتهای شمال و شرق بندر عباس الان بسیار سرسبز و گلهای خودرو هم در اون بوفور یافت میشن آیا این تصور من درسته ؟
برگرفته از: http://www.iranjoman.com/showthread.php?t=56411&page=8507#ixzz2j8iJOwUo
چقدر زیباست، امیرمحسن عزیز میخواستم خواهش کنم این عکس زیبا رو در فروم خارجی به نام خلیج همیشه پارس قرار بدید، اون کوه های جلوی رعد و برق هم باید جزیره زیبای هرمز باشه.
Thunder Storm and torrential Rain
This evening
Bandar Abbas port- Persian Gulf
Photo by: Dear Behrooz
Attached thumbnail(s)
درسته آرش جان، حدود ساعت 6:30 سمت ما هم اندکی باران باریدسلام و صبح بخیر
فرودگاه مشهد که از ساعت 6 داره بارش بارون گزارش میده:
ولی تو منطقه ما که هنوز کامل ابری هم نشده!!
اختیار دارین قربان، شما کمتر از یک ماه بعد از دوستانی که از ابتدا اینجا اومدن تشریف آوردین، ضمن اینکه گاهی اوقات پستها دیده نمیشن و ... که به همین دلیل گزینه نقل قول یا منشن میتونه راهگشا باشهسلام من یه مقدار از دست بچه های اینجا دلگیرم واسه اینکه به تازه کارا اصلا جواب و محل نمیدن!! دوستان سایت نروژ برای 29 ژانویه شیراز بالای 30!! میلی متر باران پیش بینی کرده. به نظر شما این پیش بینی تا چه حد میتونه صحت داشته باشه. خواهش میکنم ما رو یه کم تحویل بگیرید !
دکتر جان سپاس، عکس دیشب شما فوق العاده بودبه بچههای مشهد این بارش زیبا و سپید پوش شدن کوهستان زیبای بینالود رو تبریک میگم.شما با دیدن منظر این کوهها بزرگ شدین و مسلّماً سفید دیدن اونها این روزا خیلی خوشحال کنندس.خیلی خوشحالم که این کوههای شمال شرق در برف گیری رو دست ندارن
امروز به میدون فلسطین که رسیدم و بینالود رو دیدم کلی تعجب کردم، میخواستم یجوری برفهای بینالود رو ببینم که زحمتش رو شما کشیدی:خجالت2:سلام دوستان عزیز و صبح همگی بخیر
خدا رو 100 هزار مرتبه شکر بینالود از این سیستم که هیچ امیدی ازش نمیرفت برف خیلی خوبی کسب کرده:گل:
اینهم قله مورد علاقه من فلسکه:گل:
امروز موفق شدم برای اولین برف از داخل مشهد و اونهم از سمت غرب شهر که دید نداره از قله شیرو باد عکس بگیرم که خدا رو شکر اونهم پر برف شده دوباره:
و اما این عکس آخر دقیقا مختصات جایی هست که من دیروز برای رصد پدیده Rain Shadow بینالود رفته بودم:
سلام بر دوستان
درسته آرش جان، حدود ساعت 6:30 سمت ما هم اندکی باران بارید
اختیار دارین قربان، شما کمتر از یک ماه بعد از دوستانی که از ابتدا اینجا اومدن تشریف آوردین، ضمن اینکه گاهی اوقات پستها دیده نمیشن و ... که به همین دلیل گزینه نقل قول یا منشن میتونه راهگشا باشه
دکتر جان سپاس، عکس دیشب شما فوق العاده بود
امروز به میدون فلسطین که رسیدم و بینالود رو دیدم کلی تعجب کردم، میخواستم یجوری برفهای بینالود رو ببینم که زحمتش رو شما کشیدی:خجالت2:
درود بر همه دوستان
به احتمال زیاد این وسط نقش شاخصهای اسکاندیناوی و EA/WR خیلی پر رنگه
اسکاندیناوی در نقشه زیر مثبت و شاخص غرب روسیه - شرق آتلانتیک هم منفی دیده میشه که مثبت و منفی بودن متفاوت این شاخصها خیلی در بارش های مطلوب و سراسری کشور تاثیر گذار هست:
![]()