• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

arashz

مدیر بخش هواشناسی
ما که پدرمون دومد اخر نتونستیم اینجا عکس بذاریم ولی ازتون خواهش میکنم برید این تصاویر فوق زیبای اشیای ایرانیرو ببینید یا تونستید عکسشو بذارید اینجا تا همه ببینن

موزه متروپولیتن نیویورک از بزرگترین و مشهورترین موزه‌های جهان است. این موزه در 1872 میلادی افتتاح شد و حاوی مجموعه بزرگ و نادری از تاریخ اسلام و ایران باستان است. عکس های زیر که در خبرگزاری ایرنا منتشر شده تعدادی از آثار باستانی کشورمان که در این موزه نگهداری می شود را نشان می دهد.
http://fararu.com/fa/news/138459/تصاویر-میراث‌ما-در-موزه-متروپولیتن

این دو مطلب رو مطالعه کنید:

http://www.iranjoman.com/showthread.php?t=30102

http://www.iranjoman.com/showthread.php?t=30103

کدخدا

کاربر ويژه
ما که پدرمون دومد اخر نتونستیم اینجا عکس بذاریم ولی ازتون خواهش میکنم برید این تصاویر فوق زیبای اشیای ایرانیرو ببینید یا تونستید عکسشو بذارید اینجا تا همه ببینن

موزه متروپولیتن نیویورک از بزرگترین و مشهورترین موزه‌های جهان است. این موزه در 1872 میلادی افتتاح شد و حاوی مجموعه بزرگ و نادری از تاریخ اسلام و ایران باستان است. عکس های زیر که در خبرگزاری ایرنا منتشر شده تعدادی از آثار باستانی کشورمان که در این موزه نگهداری می شود را نشان می دهد.
http://fararu.com/fa/news/138459/تصاویر-میراث‌ما-در-موزه-متروپولیتن

سعید کار نداره راحت ترین کار رو عکس کلیک راست کن عکس کپی کن مثل کپی کردن متن بعدش اینجا پستش کن مثل کپی کردن متن یا کپی کردن فایل ها از این درایو به اون درایو
یادم رفت عکس بزارم
48845_481.jpg

mohamad$

کاربر ويژه
تعداد روز های با دمای بیشینه تک رقمی در 30 روز اخیر ( زیر +10.0 )

تبریز 29 روز

همدان 26 روز

قزوین 23 روز

شهرکرد 22 روز

مهراباد تهران 21 روز

مشهد 18 روز

اصفهان 15 روز

یاسوج 15 روز

کرمانشاه 14 روز

ایلام 11 روز

رشت 8 روز

خرم آباد 6 روز

شیراز 3 روز

خب میبینید که تهران سرمای خشکی داشته و دهنمون سرویس شده . آلودگی هوا هم بهش اضافه کنید

اقدسیه تهران هم میشه 24 یا 25

mohamad$

کاربر ويژه
اره ارش جان وارونگی هوا هست . هوا هم الوده

شاخص کیفیت هوای تهران امروز 138 هست . جالبه که زوج و فرد هم اجرا کردند بازم کم نشده و نسبت به دیروز حدود 30 واحد بیشتر شده !!

aznavar

کاربر ويژه
سلام امیر محسن

اسم دریاچه گهر هستش.

با تشکر از امیر محسن و سالار عزیز
دریاچه گهر که به نگین اشترانکوه معروفه در ارتفاع 2360 متری قرار گرفته که خوشبختانه,خوشبختانه به علت نداشتن راه ماشین رو تا حد زیادی از خرابی به درو مونده

زمستان این دریاچه

x0q5dal29qvljs14jj7l.jpg

n9kkkjzjcqaqcwtyhghs.jpg

f5fkrujwrk6j8k07mou.jpg

amir tehranpars

کاربر ويژه
دیشب اصغری به جای عذرخواهی ، بهونه تراشی میکرد و دلیل رو کمفشار میدونس !
چه ربطی به کمفشار داره !
واقعا از اصغری بعید بود!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
محمد اینکارو میکنم ولی بجای عکس علامت ضربدر میاد!!!!!!!!!

سلام شما مشکلتون از مرورگر اینترنت تون هست و ظاهرا از اکسپلورر استفاده میکنید واسه همین مشکل دارید

ببین من از همون سایت کل مطلب رو تقریبا کپی کردم و گذاشتم پس مشکلتون رو به انجمن تعمیم ندید لطفا:

کد خبر: ۱۳۸۴۵۹
۲۵ دی ۱۳۹۱ - ۱۰:۵۶

فرارو- موزه متروپولیتن نیویورک از بزرگترین و مشهورترین موزه‌های جهان است. این موزه در 1872 میلادی افتتاح شد و حاوی مجموعه بزرگ و نادری از تاریخ اسلام و ایران باستان است. عکس های زیر که در خبرگزاری ایرنا منتشر شده تعدادی از آثار باستانی کشورمان که در این موزه نگهداری می شود را نشان می دهد.

48843_658.jpg

48844_484.jpg

48845_481.jpg

48846_181.jpg

48847_847.jpg

48848_669.jpg

48849_597.jpg

48850_919.jpg

48851_194.jpg

48852_650.jpg

48853_806.jpg

48854_889.jpg

48855_375.jpg

arashz

مدیر بخش هواشناسی
نمیدونم سعید . شاید عکساش و نمیتونه باز کنه فروم . به مدیریت فروم بگو
محمد جان در اون دو صفحه که لینک دادم کاملا توضیح داده شده، در مورد مشکل محمد عزیز از قم هم بنده پیام دادم منتظر جواب هستم.

اگر بارندگی در تهران اتفاق بیفته بسیار آلوده خواهد بود! حتی با ماشین هم بیرون نرید! دلم بحال اون برف های نازنین روی کوه میسوزه که هر روز آلوده تر میشن!

mohamad$

کاربر ويژه
محمد جان در اون دو صفحه که لینک دادم کاملا توضیح داده شده، در مورد مشکل محمد عزیز از قم هم بنده پیام دادم منتظر جواب هستم.

اگر بارندگی در تهران اتفاق بیفته بسیار آلوده خواهد بود! حتی با ماشین هم بیرون نرید! دلم بحال اون برف های نازنین روی کوه میسوزه که هر روز آلوده تر میشن!

خیلی بد شده اوضاع . برف های فسیلی !!!!

البته این آلودگی ها خیلی بالا بره تا 2100 متر هست . رو برفای بالا تاثیر نداره ولی گرد و خاک عربستان و عراق مثل اینکه تا 5000 متر هم بالا میره بنا به گفته ماهان .

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا