• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mohamad$

کاربر ويژه
سایت هواشناسی استان تهران به جای اینکه وضعیت 24 ساعت قبل ایستگاه ها رو بزنه دقیقا پیشبینی های هواشناسی کشور و کپی پیست کرده همون و گذاشته تو سایتش . ترکونده ماشالا

aznavar

کاربر ويژه
فورکا تا ساعت 9 شب برامون حدود 7 میل پیشبینی کرده که به نظر میرسه تا الان این مقدار امده باشه

پسرخاله

کاربر ويژه

rahsazan

کاربر ويژه
اینا که عکسای ماهان بود!:تعجب2:
ولی میدونم کدوم عکسارو میگی دیدم همونایی که سامیار رفته بود سمته کیاسرو میگی دیگه آره؟
اونارو دیدم

آره همون عکسای سمت کیاسر رو میگم و الان دیدم که اونا رو پسند زدی!:خجالت2:

Amir Masoud

کاربر ويژه
سلام بر دوستان. واقعا دیگه امسال بد ترین زمستون عمرم رو دارم می بینم ، اینجا که دیگه هوا کاملا بهاری هست دو هفته و من کاملا لباس ها بهاری پوشیدم. واقعا خجالت آوره ، این بود زمستون...

mikadd

کاربر ويژه
واقعیت اینه که زمستون امسال و باید بوسید گذاشت کنار.برای ادامه زمستون هم دماهای خیلی بالای پیش بینی شده.حالا شاید یکی دو تا برف 5 سانتی بیاد ولی واقعیت امسال همینه زمستان 91 گرمتر از نرمال

s@d3q

کاربر ويژه
واقعیت اینه که زمستون امسال و باید بوسید گذاشت کنار.برای ادامه زمستون هم دماهای خیلی بالای پیش بینی شده.حالا شاید یکی دو تا برف 5 سانتی بیاد ولی واقعیت امسال همینه زمستان 91 گرمتر از نرمال

:ناراحت:

Dr.ben

کاربر ويژه
سلام بر دوستان. واقعا دیگه امسال بد ترین زمستون عمرم رو دارم می بینم ، اینجا که دیگه هوا کاملا بهاری هست دو هفته و من کاملا لباس ها بهاری پوشیدم. واقعا خجالت آوره ، این بود زمستون...

سلام بر جناب امیر مسعود. خوش و سلامت هستید؟ من که فکر می کنم فردا اردبیل برف خوبی بیاد.

آرش-مشهد

کاربر ويژه
سلام دوستان خدا رو شکر GFS برای ما چه آبدیت خوبی کرده!!:گل::خجالت2:

بارش تجمعی نیمه شمالی کشور تا 192 ساعت آینده:

lvhejjdmz5zrj5fackn.png

اینم از آبدیت جدید مدل عددی GFS که همه جوره بهمون حال داده و مجموعا برای فرودگاه مشهد 38.3 میلیمتر باران و برف در نظر گرفته:

http://wxweb.meteostar.com/sample/sample_C.shtml?text=oimm&submit.x=0&submit.y=0

خدا کنه ان شا الله آبدیت امشب مدل ECM هم امشب خوب باشه و بارشای یکشنبه مون رو تثبیت کته. GFS که علاوه بر بارش یکشنبه که به شکل برف هست بارش خیلی خوبی رو واسه جمعه و شنبه مشهد هم در نظر گرفته.

آخرین ویرایش:

Amir Masoud

کاربر ويژه
سلام بر جناب امیر مسعود. خوش و سلامت هستید؟ من که فکر می کنم فردا اردبیل برف خوبی بیاد.

سلام بر بهزاد عزیز.
قربونت برم ، مرسی از لطفت که همیشه شامل حال منه ...

خودت خوبی ایشا لله؟
دیگه زیاد مهم نیست بیاد یا نه ، واقعا...زمستون حال همه رو گرفت

راستا اون روز که دمای رشت به 27 رسید من از سمت شمال می رفتم تهران ، ساعت 9 شب رسیدم رشت خیلی هوا گرم بود و من تو ماشین تی شرت پوشیده بودم ، چون دیر وقت بود و عجله داشتم نتونستم بهت خبر بدم ، منو می بخشی...

Dr.ben

کاربر ويژه
سلام بر بهزاد عزیز.
قربونت برم ، مرسی از لطفت که همیشه شامل حال منه ...

خودت خوبی ایشا لله؟
دیگه زیاد مهم نیست بیاد یا نه ، واقعا...زمستون حال همه رو گرفت

راستا اون روز که دمای رشت به 27 رسید من از سمت شمال می رفتم تهران ، ساعت 9 شب رسیدم رشت خیلی هوا گرم بود و من تو ماشین تی شرت پوشیده بودم ، چون دیر وقت بود و عجله داشتم نتونستم بهت خبر بدم ، منو می بخشی...

ممنون. من هم خوبم. چند وقتی هوای اینجا مثل اردیبهشت شده بود. خدا رو شکر الان خنک شده. من معمولا شب ها میرم پیاده روی یا با ماشین میرم دور دور! اکثرا تا دیر وقت بیدارم. شما هر وقت اومدید یه خبر بده خوشحال میشم. امیدوارم به زودی ببینیم شما رو.

پسرخاله

کاربر ويژه
از برخی از مناطق آذربایجان غربی و شرقی ایلام کرمانشاه زنجان کردستان خوزستان و چهارمهال و بختیاری گزارش باران به ثبت رسیده

پسرخاله

کاربر ويژه
آروم بودن و خلوت بودن فروم هم در این ساعت و در این شب در نوعه خودش بی نظیر که نه کم نظیره!:تعجب2:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا