سلام بر همه دوستان
-------------------------
نقشه دما و بارش کشور --- 24 دیماه 1391
درود استاد خوش اومدی
استاد اگه امگانش هست نقشه بارش سال زراعی تا الان بزارید ممنون میشم
سلام بر همه دوستان
ممنون امین جان یادش بخیر پارسال پروژه بودیم همون نهاوند اخبار استان همدان اعلام کرد گرمترین نقطه استان همدان شهر نهاوند هست با 1 درجه زیر صفر خوب جاتون خالی یک ساعت تمام خندیدم خوب بنده خدا بزرگ شده تهران ( تهرانسر ) بود و اون زمان یادمه تهران مینیمم ش همین حدود بودسلام بر همه دوستان
![]()
آمار تکمیلی دمای هوا بالاترین دماهای کمینه پایین ترین دماهای بیشینه چابهار 18.1 شاهين دژ -6.8 جزيره سيري 17.0 فيروزكوه آلودگي -6.0 جزيره ابوموسي 16.6 گل تپه -6.0 كيش 16.0 پيرانشهر -5.8 جاسك 16.0 تكاب -5.5 قشم-دريايي 15.7 هريس -5.1 لاوان 15.0 ازنا -5.0 كنارك 15.0 سنقر -4.5 بندرلنگه 13.8 چالدران -4.4 نيك شهر 11.6 بوكان -4.4
درود استاد خوش اومدی
استاد اگه امگانش هست نقشه بارش سال زراعی تا الان بزارید ممنون میشم
ممنون امین جان یادش بخیر پارسال پروژه بودیم همون نهاوند اخبار استان همدان اعلام کرد گرمترین نقطه استان همدان شهر نهاوند هست با 1 درجه زیر صفر خوب جاتون خالی یک ساعت تمام خندیدم خوب بنده خدا بزرگ شده تهران ( تهرانسر ) بود و اون زمان یادمه تهران مینیمم ش همین حدود بود
خوب الان دیگه بر عکس شده کمترین بیشینه استان همدان نهاوند شده با -2 درجه بالای صفر
درود ایرج جان
تا فردا شب همین موقعا نقشه ای رو که میخواید براتون میزارم
فردا شب به این خاطر که بتونم آمار درب و داغون سازمان رو جمع و جورش کنم.
امير جان
پيغام خصوصي داري :گل:
درود
امروز بازی صبا پرسپولیس رفتم استادیوم خعلی چسبید.هوا هم یخ بود...![]()
![]()
من که نگاه نمی کنم ولی بابام به عنوان یک پرسپولیسی قدیمی تیفوسی می گفت بازی از هوا یخ تر بوده