سعید می خوای بریم آلمان سوارش کنیم برسونیمش
ماهان کی میای ایران برفو سرماو بارونو با خودت بیاری از اون موقعی که تو رفتی همه اینارو باخودت بردی البته بچه ها خیلی دوست داشتن این گرم بادم باخودت میبردی !!!:خنده1:
آره دیگه حمایت از سزمایه ایرانی لازمهاخه چرا جنس خارجی اخه ما چرا انقدر گول این تبلیغات رسانه های بیگانه رو میخوریم پس کی میخایم به خود کفایی برسیم ما باید تو این بحران ارزی اونارو بیاریم اینجا تا به کشورمون خدمت کنیم:خنده1:
والا اگه خدا بخواد و در این حین اتفاق خاصی نیوفته 4 فروردین ایران هستم.
عاشق برفهای شمالیم که با کولاک ، کاهش ناگهانی دما وزش بادهای شدید و سرد شروع میشن !
قوچان
![]()
دو عکس از برف سال 83 رشت که از باغچه خونمون گرفته بودم:
![]()
![]()
من برف می خواممممممممممم :73: :قاطی: :86: :28: :گریه:
آره امروز یکی از دوستان می گفت گیلاس حیاط خونشون گل کرده خدا کنه سرما برگرده و درخت ها رو به خواب زمستونی برگردونهتهران دیگه رسما بهار شده
ولی فعلا بهاری خشک
تبریک ویژه ماهان عزیز:گل:
من باشم دو روز رو ترجیح می دمببخشید بی ربطه ولی ذهنمو درگیر کرده نمیتونم تصمیم بگیرم:40::فکر:
3 روز در هفته برم دانشگاه بهتره یا اینکه تو دو روز تمامه واحدامو فشرده جا بدم؟:37:
مسیرمم نسبتا طولانیه:25:
به شخصه برف رو تو خواب دوست ندارم اوایل زمستون منم خوا عجیب و غریبی دیدم رفته بودم یه منطقه کویری فکر کنم بین یزد و اصفهان اونجا انگاری می خواست زمین خیلی بزرگی بین دو تا کوه ( از اون کوه ها که یکباره با شیب 80 درجه بالا می ره رو بخرم یه روستای زیبا هم اونجا بود ولی هیچ سکنه نداشت و من داشتم خرید می کردم خلاصه زمین اونقدر بزرگ بود که چند تا چاه آب داشت و فکر کنم پشیمون شدم ولی نکته عجیب بارش برف حدود 40 سانتی در منطقه بود که دما هم حدود 20 درجه احساس می شد و اصلا با لباس های تا بستونی سردم نشد و یا یکباره به یه نقطه دیگه جابجا شدم خلاصه بعدش خیلی مشکل برام بوجود اومد که شکر خدا سپری شددوستان راستی یادم رفت خواب دیشبمو تعریف کنم...
خواب دیدم تهران برف اومده بعدش رفتم سمت محله ی سامیار اینا برف بازی کردم بعدش بعد چند دقیقه برفا آب شد:خنده1:
خواب خیلی جالبی بود و تهران تو اون خواب مثل یه جای رویایی تو اروپا و فرا تر از تهران امروزی شده بود
اصلا توصیفش نمیتونم بکنم
سلام
آذربایجانهای عزیز خودشون رو واسه بارش برف حاضر کنند.
علی از تبریز کجاست؟
![]()
مسعود جان مطمئن باش امسال بالاخره یه برف خوب میبینی. اردبیل 5 اردیبهشت 80 هم سفیدپوش شده بود!
تبریک ویژه ماهان عزیز:گل: