• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

nojeana

کاربر ويژه
زنگ زدم نهاوند می گفتن ماشاله از صبح بارش شدید بارون ادامه داره دم غروب هم برف شده بود البته الان می گن بارون شده دوباره خوب سپردم برف شد بهم زنگ بزنم اطلاع رسانی کنم . امشب احمال برف خوب برا نهاوند هست؟
اینجام که شبه ماه پشت ابرهاست حالا که بارشش بگیره سکته هه رو زدیم

saeed hh

کاربر ويژه
سعید می خوای بریم آلمان سوارش کنیم برسونیمش

اخه چرا جنس خارجی اخه ما چرا انقدر گول این تبلیغات رسانه های بیگانه رو میخوریم پس کی میخایم به خود کفایی برسیم ما باید تو این بحران ارزی اونارو بیاریم اینجا تا به کشورمون خدمت کنیم:خنده1:

ماهان.

کاربر ويژه
ماهان کی میای ایران برفو سرماو بارونو با خودت بیاری از اون موقعی که تو رفتی همه اینارو باخودت بردی البته بچه ها خیلی دوست داشتن این گرم بادم باخودت میبردی !!!:خنده1:

والا اگه خدا بخواد و در این حین اتفاق خاصی نیوفته 4 فروردین ایران هستم.

nojeana

کاربر ويژه
اخه چرا جنس خارجی اخه ما چرا انقدر گول این تبلیغات رسانه های بیگانه رو میخوریم پس کی میخایم به خود کفایی برسیم ما باید تو این بحران ارزی اونارو بیاریم اینجا تا به کشورمون خدمت کنیم:خنده1:
آره دیگه حمایت از سزمایه ایرانی لازمه

saeed hh

کاربر ويژه
والا اگه خدا بخواد و در این حین اتفاق خاصی نیوفته 4 فروردین ایران هستم.

از همین الان باید سازمان هواشناسی واسه 4فروردین در بارهی سیل - رانش زمین - رعدوبرق های انفجاری - برف های یک متری و گردباد اخطاریه صادر کنه!!:سوت:

Amir Masoud

کاربر ويژه
عاشق برفهای شمالیم که با کولاک ، کاهش ناگهانی دما وزش بادهای شدید و سرد شروع میشن !
قوچان

pgef3c8llxsd91hpzn1x.jpg

منم درست همین طور باد شلاق زنی که با برف میاد و ابهت اونو چندین برابر میکنه!

زنده بااااد قوچان قهرمان پرور....

واقعا لذت بخشه ... قندیل ها رو نگااا1 خداااا برف با قندیل می خواممم:تعجب2::تعجب2::گل:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام

آذربایجانهای عزیز خودشون رو واسه بارش برف حاضر کنند.

علی از تبریز کجاست؟
EUMETSAT_MTP_MPE-middleEast.png

nojeana

کاربر ويژه
ببخشید بی ربطه ولی ذهنمو درگیر کرده نمیتونم تصمیم بگیرم:40::فکر:
3 روز در هفته برم دانشگاه بهتره یا اینکه تو دو روز تمامه واحدامو فشرده جا بدم؟:37:
مسیرمم نسبتا طولانیه:25:
من باشم دو روز رو ترجیح می دم 

Amir Masoud

کاربر ويژه
وضعیت فعلی اردبیل!

دید افق 300 متر در ایستگاه ولی اینجا منزل من 50 متر میشه!!!

عجب هوایی شده اینجا !! جاتون خالی بچه ها

nojeana

کاربر ويژه
دوستان راستی یادم رفت خواب دیشبمو تعریف کنم...
خواب دیدم تهران برف اومده بعدش رفتم سمت محله ی سامیار اینا برف بازی کردم بعدش بعد چند دقیقه برفا آب شد:خنده1:
خواب خیلی جالبی بود و تهران تو اون خواب مثل یه جای رویایی تو اروپا و فرا تر از تهران امروزی شده بود
اصلا توصیفش نمیتونم بکنم
به شخصه برف رو تو خواب دوست ندارم اوایل زمستون منم خوا عجیب و غریبی دیدم رفته بودم یه منطقه کویری فکر کنم بین یزد و اصفهان اونجا انگاری می خواست زمین خیلی بزرگی بین دو تا کوه ( از اون کوه ها که یکباره با شیب 80 درجه بالا می ره رو بخرم یه روستای زیبا هم اونجا بود ولی هیچ سکنه نداشت و من داشتم خرید می کردم خلاصه زمین اونقدر بزرگ بود که چند تا چاه آب داشت و فکر کنم پشیمون شدم ولی نکته عجیب بارش برف حدود 40 سانتی در منطقه بود که دما هم حدود 20 درجه احساس می شد و اصلا با لباس های تا بستونی سردم نشد و یا یکباره به یه نقطه دیگه جابجا شدم خلاصه بعدش خیلی مشکل برام بوجود اومد که شکر خدا سپری شد

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
اوه اوه

ECMWF عجب آپدیتی کرده

اولا که امشب واسه تبریز و مراغه و مرند برف زذه و در ثانی بارشهای مشهد به شکل برف تا عصر سه شنبه ادامه خواهد یافت!!!!!!!!!!!!!!1

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا