درسته . مهم همون موقعی هست که داره میباره و ما لذت میبریم . این چیزا هم هیجانش تا چند ساعت بعد از بارشش هست و از فردا دیگه برف 17 اسفند خاطره میشه
سلام امیرمحسن جان
این عکس هایی که گذاشتید مال مشهده یا قطب شمال !!:تعجب2:
مهرداد چند سانت برف بود؟
خواهش میکنم امیر جان
من خودم کلا از عکس گرفتن از ماشینها خوشم نمیاد ولی واسه این عکسها رو اینطوری گرفتم که بگم مشهد فقط فرودگاهش نیست و اینجا غرب مشهد اقلیمی 100 درصد متفاوت نسبت به نواحی شرقی شهر داره و دیگه اینکه وسعت مشهد خیلی بیشتر از اینهاست که یک ایستگاه رسمی داشته باشه!!!!!!!!!!!:تعجب2:
فكر مي كنم 35 الي 40 سانت.
به سجاد عزیز حق میدم ناراحت باشه، مناطقی مانند خرم آباد کوهدشت اسلام آباد گیلان غرب ایوان ایلام آبدانان، مناطقی از دامنه های غربی زاگرس هستن که بارش برف زیادی ندارند و البته نیاز مستقیمشون به برف هم کمه، وضعیتی مثل لردگان دهدز یا یاسوج، با این حال یک یا دو برف جدی در زمستون هم میتونه تو روحیه مردمشون تاثیر داشته باشه و هم برای زمین های کشاورزیشون مفید باشه، تا چند سال پیش این اتفاق می افتاد اما چند سالیه احتمال بارش برف کم شده و اطمینانی کامل برای حتی یک برف جدی که یکی دو روزی بمونه وجود نداره. من خودم توجه کرده ام که بعضی از مردم این شهرها در مورد این مسئله صحبت می کنند و براشون مهمه.
اينقدر مردم و خوشحال و شاد نديده بودم هر كس با دوستش، يارش، عشقش دست تو دست هم اومده بودن بيرون. مي گفتن و مي خنديدن. با هم برف بازي مي كردن. منم از خو.شحالي اونها خوشحال بودم.:گل:
اتفاقا اولین موردی که با دیدن این عکس ها یادم اومد توفان برف یه ماه قبل در شرق کانادا بود !!
گاز که قطع نشده ؟؟
عکس میزاری مهرداد جان ؟
نه الام چند سالي هست ديگه گاز قطع نمي شه لااقل محله ما چند سال اخير نشده.
درود علی جان
هیچکدوم شمال شرق کاناداست:تعجب2:
يكي از كوچه هاي فرعي خيابان فنا خسرو
![]()