• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mohammadsadat

کاربر ويژه
سلام محمدجان سوال سخت کردی . منظورت از ضریب برف گیری دقیق چیه تا نظرم و بگم ؟
یعنی درصدی از بارش سالانه که به صورت برفه.
اون 54 درصد سایت چهارمحال برام عجیب بود، الانم که میبینم نروژ بارش های زردکوه رو کماکان به صورت برف میزنه برام عجیب تر شده

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
درود بر بهروز عزیزم

خیلی ممنون . بسیار زیبا و جالب بود. حقیقتا امروز در لحظه لحظه ای که در اینجا بودم ، همیشه یادت بودم و خیلی خیلی جات رو خالی میکردم.

هنوز عکسهای زیاد و زیبای دیگه هست ولی امیدوارم بزودی زود خودت بیایی اینجا و از دیدنشون لذت ببری.

کنون در کلات است و با مادر است جهاندار با فر و با لشگر است
همان به که سوی کلات و چــَرَم برانیم و منزل کنیم از مـــیم
بگفت و بفرمود تا بگذرند بسوی کلات و چـــَرَم ره برند
به سوی کلات اندر آمد ز راه گرفته همه راه و بیره سپاه
گذر بر کلات هیچ گونه مَــکُن کز آن ره روی خام گردد سَــخُـن

زیک سو بیابان بی آب ونم
کلات از یک سوی وراه جرم

همان به که سوی کلات وجرم
برانیم وبر دل نرانیم غم

چولشکر بیامد به راه جرم
کلات از بروزیر آب میم

چوبر خاست آوای کوس از میم
همان گرد چون آبنوس از جرم

mohammadsadat

کاربر ويژه
کاش میشد 5 ماه بخوابیم و اول مهر بیدار بشیم :خنده2:
هوای بدون بارش و گرم و خشک خسته کننده ست.

aznavar

کاربر ويژه
سلام محمد سادات جان

خواهش میکنم. قابلی نداشت و خیلی خوشحالم که لذت بردید هرچند که عکس هر چقدر هم که زیبا باشه ولی دیدن LIVE تصاویر یه چیز دیگه است که مسلما لنز هیچ دوربینی یک همچین قدرت و وضوحی نداره.

انشاء الله که تشریف بیارید و لذت ببرید دوست خوبم. هنوز اینجا خیلی جاهای زیبا داره و کوههای پر برف که متاسفانه به خاطر صعب العبور بودن و وسعت منطقه در دسترس نیست واسه من.

--------------------------------

سجاد عزیز سلام

عکسهای رعد و برق که گذاشته بودی بسیار زیبا بود.

تنظیماتی که استفاده کردین چی بود و در چه ساعتی از شبانه روز گرفته بودید؟

سلام امیر محسن جان
به پای عکسای استادانه شما که نمیرسه:گل::خجالت2: عکسایی که از اون منطقه گذاشتید بدون اقراق بسیار زیبا بود. یه روستایی به اسم گردکانه نزدیکیای نورآباد هست که یکی از کوهاش مث همینجایی هست که گذاشتید.
هوا تقریبا گرگ و میش بود.تنظیماتشم:
M
F3.5
ISO 100
سرعت شاتر هم روی 5 بود

pokerface

متخصص هواشناسی
به نظر یه سیستم قوی برای هفتهٔ آینده داریم اگه نقشه‌ها تغییر نکنن

0nhd7mr579zicob57fxn.png

mohamad$

کاربر ويژه
یعنی درصدی از بارش سالانه که به صورت برفه.
اون 54 درصد سایت چهارمحال برام عجیب بود، الانم که میبینم نروژ بارش های زردکوه رو کماکان به صورت برف میزنه برام عجیب تر شده

اها متوجه شدم . والا اگه منظورتون بالای قله باشه فرضا 3900 که میتونم بگم توچال 96 تا 99 درصد بارشش به صورت برفه . ( نمیدونم سالانش چند میله و اگه فرضا بارش سالانش و 800 میل بگیری شاید 20 میلش بارون باشه ) .

اون سالایی هم که تابستونا خشکه مطلقه میشه گفت قریب به 100 درصد بارشش برفه تو 3900 به بالا . چون از مهر بارش شروع بشه اونا برف میاد حتما

تابستونا که گرم میشه عموما بارش نداره و صافه بجز رگبار های عصر تیر و مرداد که اونا اکثرا بارونه و شاید برخی اوقات برف. ولی شهریور عموما بارونی نمیباره و اگر بارشی رخ بده برفه

تو خرداد هم رگبار ها همیشه روی بالای قله به صورت برف ظاهر میشه

------------

زردکوه و که ایرج باید بگن من که خبر ندارم ولی خب اونجا فریزینگ لول بالاتره و برف درصدش پایینتره . شاید 80 % تو 3900 که گفتید . 54 درصد و من بسیار بعید میدونم .

pokerface

متخصص هواشناسی
درود بر بهروز عزیزم

خیلی ممنون . بسیار زیبا و جالب بود. حقیقتا امروز در لحظه لحظه ای که در اینجا بودم ، همیشه یادت بودم و خیلی خیلی جات رو خالی میکردم.

هنوز عکسهای زیاد و زیبای دیگه هست ولی امیدوارم بزودی زود خودت بیایی اینجا و از دیدنشون لذت ببری.

عکسا که واقعا زیبا بود امیر جان.واقعا دلم می‌خواست اونجا بودم تو هوای مرتوبو سرد یه چای آتیشی میخوردیم.

Dr.ben

کاربر ويژه
عکس های فوق العاده زیبایی دیدم. تا اونجاییکه یادم موند رو دونه دونه بگم و تشکر کنم، محسن عزیز از قوچان، اگه اشتباه نکنم نوید عزیز از مشهد، سجاد عزیز از خرم آباد، ایرج عزیز، جناب استاد بهروز از اصفهان و صد البته امیر محسن عزیز. تک تک عکس ها رویایی و زیبا بودن. :گل::گل:

راستی الان که داشتم میومدم خونه چند قطره ای بارون رو شیشه ماشین نشست. امیدوارم کم کم بارش های ما هم شروع بشه.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
خیلی ممنون سجاد جان

دوربین من حداقل F- stop که داره 4 هست. با سلف کانتر عکس گرفتی دیگه درسته؟ چون عکست بدون لرزش و زیبا بود.

سلام امیر محسن جان
به پای عکسای استادانه شما که نمیرسه:گل::خجالت2: عکسایی که از اون منطقه گذاشتید بدون اقراق بسیار زیبا بود. یه روستایی به اسم گردکانه نزدیکیای نورآباد هست که یکی از کوهاش مث همینجایی هست که گذاشتید.
هوا تقریبا گرگ و میش بود.تنظیماتشم:
M
F3.5
ISO 100
سرعت شاتر هم روی 5 بود

عکسا که واقعا زیبا بود امیر جان.واقعا دلم می‌خواست اونجا بودم تو هوای مرتوبو سرد یه چای آتیشی میخوردیم.

خواهش میکنم بهروز جان. میدونم که دلت اینجا بود. انشاء الله که تشریف میارید و با هم در این سرزمین تاریخی و زیبا قدم میذاریم .

راستی دقیقا از نزدیک همین روستا بود که تابلو زده بود آغاز منطقه حفاظت شده هزارمسجد و شکار ممنوع و از این حرفها....

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام بهزاد جان

خیلی ممنون . منتهی به زیبایی گیلان سرسبز که نمیرسه مطمئنا.

انشاء الله بارشهای خوب شما هم بزودی آغاز میشه و بارشهای تابستانه سنگینی هم پیشرو خواهید داشت.

عکس های فوق العاده زیبایی دیدم. تا اونجاییکه یادم موند رو دونه دونه بگم و تشکر کنم، محسن عزیز از قوچان، اگه اشتباه نکنم نوید عزیز از مشهد، سجاد عزیز از خرم آباد، ایرج عزیز، جناب استاد بهروز از اصفهان و صد البته امیر محسن عزیز. تک تک عکس ها رویایی و زیبا بودن. :گل::گل:

راستی الان که داشتم میومدم خونه چند قطره ای بارون رو شیشه ماشین نشست. امیدوارم کم کم بارش های ما هم شروع بشه.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
اینجا کلات نادر بارش باران با شدت زیادی همچنان ادامه داره و هوا رویایی و بسیار لطیفه . الان پنجره رو کامل باز کردم و دارم اکسیژن خالص تنفس میکنم.

Dr.ben

کاربر ويژه
سلام بهزاد جان

خیلی ممنون . منتهی به زیبایی گیلان سرسبز که نمیرسه مطمئنا.

انشاء الله بارشهای خوب شما هم بزودی آغاز میشه و بارشهای تابستانه سنگینی هم پیشرو خواهید داشت.

تشکر جناب امیر محسن عزیز.
باید بگم اینجا هر کدوم از دوستان واقعا در زمینه های مختلف استعدادهای شگفت انگیزی دارن. برای نمونه با عکس هایی که از جناب سجاد دیدم واقعا لقب استادی واسشون برازنده است. عکس های شما هم که مثل همیشه زیبای زیبا بودن.
امیدوارم روزی فرصتی بشه و از گیلان سر سبز هم دیداری داشته باشید و در خدمت شما باشیم.
به امید بارش های خوب و روزهای بهتر و زیباتر در جای جای ایران.

خراباتی

کاربر ويژه
سلام و وقت بخیر خدمت دوستان شب زنده دار
بارش بسیار شدید باران دقایقی هست در مشهد دوباره باریدن گرفته خدا کنه تا صبح همینطوری بیاد

navid-mashhad

کاربر ويژه
در حالی که دارم تو خواب راه میرم گزارش میدم
بارش فوق العاده شدید باران در مشهد صدای باران روی در و دیوار و ناودان و کولر و همه جا شنیده میشه

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
درود همایون عزیز

خدا رو شکر که مشهد هم بارش خوبی داره. اینجا هم صدای شر شر ناودون ها خیلی گوش نواز و زیباست.

جای شما و همه دوستان عزیز خالیه.

سلام و وقت بخیر خدمت دوستان شب زنده دار
بارش بسیار شدید باران دقایقی هست در مشهد دوباره باریدن گرفته خدا کنه تا صبح همینطوری بیاد

خراباتی

کاربر ويژه
درود همایون عزیز

خدا رو شکر که مشهد هم بارش خوبی داره. اینجا هم صدای شر شر ناودون ها خیلی گوش نواز و زیباست.

جای شما و همه دوستان عزیز خالیه.

سلام ودرود بر استاد عزیز:گل:
خیلی ممنون خوش به حالتون انشالله قسمت بشه بهار امسال یک سری به اون مناطق بزنم چون بهارش واقعا زیبا و فرح بخشه

Fooladi

کاربر ويژه
متاسفانه دیشب این همه رعدو برق وحشتناک زد و نتونستم چیزی بگیرم ش بطریش ت شد و تو ارتفاع 1500 متری ساعت 1 شب گیرکرده بودم
به عمرم انقد صاعقه نزدیکم نزده بود قلبم امد تو دهنم هنوز برقش تو چشامه صدای غرشش طوری بود که میتونم بگم کل شهر بیدار شد از خواب ناز. صاعقه دقیقا خورد وسط کوه مدبه یعنی این

qldn0tzde9cdy9hz1r.jpg

آره بیدار بودم
برا من اختلاف نور و صداش حدود یک ثانیه و نیم بود. ولی فقط تونستم از قطرات معلق بارون عکس بگیرم

Abbath

New member
زدن 2 تا سایتام رو فیل کردن،دیگه نمیدونم از دست اینا به کی پناه ببرم

دوستان شبتون خوش

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا