• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

rahsazan

کاربر ويژه
بچه ها دماسنجی که حداقل و حداکثرو ثبت کنه قیمتش چنده؟
اگر رفتم استوانه مدرج بگیرم اونم قیمت میگیرم

دماسنج فرینه : این دماسنج نوع ویژه ای از دماسنج های مایعی است كه بیشینه و كمینة دما را در مدت یك شبانه روز نشان می دهد . ویژگی های این دماسنج عبارتند از :
الف ـ یك شاخص فولادی كه روی سطح جیوه در هر طرف لولة U شكل شناور است .
ب ـ هنگامی كه دما بالا می رود ، به سبب انبساط الكل (در لولة سمت چپ) ، جیوه در لولة سمت راست را با خود بالا می برد . در این مرحله سطح الكل در لولة سمت راست نیز بالا می رود.
پ ـ در این هنگام محل تماس شاخص لولة سمت راست با جیوه ، بالاترین دما ، یا دمای بیشینه ای را كه هوا به آن رسیده است نشان می دهد . اگر سطح جیوه در لولة راست پایین بیاید ، شاخص فولادی همراه با آن حركت نمی كند و در همان محل قبلی خود در مقابل دمای بیشینه می ایستد .
ت ـ هنگامی كه الكل به علت كاهش دما ، منقبض می شود ، جیوه از طرف چپ لولة U شكل بالا می رود و شاخص فولادی دیگر را در این طرف لوله بالا می راند . محل تماس شاخص فولادی با جیوه پایین ترین دما یا دمای كمینه را نشان می دهد . محل این شاخص نیز با گرم تر شدن هوا تغییر نمی كند .
ث ـ با استفاده از آهنربا ، این دو شاخص در پایان 24 ساعت شبانه روز به سطح جیوه بر گردانده می شوند تا برای روز بعد آماده باشند .

سیبری

کاربر ويژه
با محسن یکم کل بندازیم شارژ شیم:خنده2:

محسن جان

امسال ، تا حالاش که مشهد ما تو بارشهای سنگین در استان رتبه اول رو داشته و هنوز قوچان خیلی کار داره که بخواد پا جای پای مشهد بذاره:سکوت:

ببخشید اسائه ادب میشه شاگرد با استاد کل بندازه!
لکن مرقوم بفرمایید دقیقا کدام بارشها منظور نظر حضرتعالی است؟

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
ببینیم هواشناسی کانادا در آپدیت امروز صبحش چه خوابی برای ما دیده:گل:

13042100_2_1500.gif

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
خواهشم میکنم قربان

ولی امسال مشهد ما چند تا بارش مشتی و حسابی بالای 30 میلیمتر داشتیم!

اگه اون موقع بارانسجی محمد رضا و نوید فعال بود 300 میلیمتر رو هم رد کرده بودیم و همچون رقیبی بی همتا و افسانه ای بودیم عزیز دل:شاد2:

ببخشید اسائه ادب میشه شاگرد با استاد کل بندازه!
لکن مرقوم بفرمایید دقیقا کدام بارشها منظور نظر حضرتعالی است؟

سیبری

کاربر ويژه
خوب عزیزان من:گل:

فرصت من ذیق ، حافظه بارشی من ناقص و رقیبانم بی شمارند ( رفقای مشهدی)!

پس بدرود بدرود بدرود:گل:

اما قبلش بگم قوچان سالاره!:خنده2:

Abbath

New member
صبح با صدای رعد و برق بیدار شدم،ساعت 4 خوابیدم 5 بلند شدم :دی

اصلا معلوم نشد این ابر بارشی کی درست شد،از کجا اومد،به کجا رفت،ماحصلش یه 7 8 میل باران برای ما بود فقط،همین مقدار هم خوبه البته

mohamad$

کاربر ويژه
بارش 24 ساعت قبل شهر تهران

اقدسیه 28.8

ژئوفیزیک 1.0 !!!!!

چیتگر 0.6 !!!

دوشان تپه 0.4 !!

مهراباد 0.000

والا من نمیدونم این امار های کم برای چیه . شاید اشتباهی صورت گرفته . ولی مهراباد کاملا درسته چون اصلا افتاب بود اونجا . اقدسیه هم وارد سایت هواشناسی نکردند ولی از دیده بان و خود هواشناسی استان تهران پرسیدم هر دو گفتن 28.8 میل .

طی 24 ساعت گذشته بیشترین بارش ایستگاه های همدیدی کشور برای اقدسیه تهران بوده

سایر ایستگاه های استان

آلودگی 8.6

لواسان 7.7

آبعلی 5.4

فیروزکوه 1.4

دماوند 0.6

استان البرز

طالقان 2.5

هشتگرد 2.0

پیام کرج 0.6

کرج 0.4

aria_tehran

کاربر ويژه
سلام
محمد کلکچال از لحاظ خط برف بیشتر از توچال سفید نشده؟؟
فکر کنم پیک بارش اونجا بوده.درسته؟

Dr.ben

کاربر ويژه
حدود یک ساعتی میشه که بارش بارون ریزه میزه (کمی کمتر از لایت) ادامه داره

8m4xiez0zjhcaix3qk.jpg

mohamad$

کاربر ويژه
سلام
محمد کلکچال از لحاظ خط برف بیشتر از توچال سفید نشده؟؟
فکر کنم پیک بارش اونجا بوده.درسته؟

سلام اریا . اره من هم از خط برف حدسم همین هست . اونجا تا نزدیک خود پارک جمشیدیه سفید شده بود صبح !!! ولی از شمال شرق تهران به سمت شرق مجدد بارش ضعیف بوده .

aria_tehran

کاربر ويژه
سلام اریا . اره من هم از خط برف حدسم همین هست . اونجا تا نزدیک خود پارک جمشیدیه سفید شده بود صبح !!! ولی از شمال شرق تهران به سمت شرق مجدد بارش ضعیف بوده .

من داشتم برمیگشتم خونه تفاوت خط برفو دیدم :تعجب2: شدم!
خیلی تفاوت فاحشی داره
اگه کل شمال تهران اونجور بارش داشت الان علوم تحقیقات و چین کلاغم باید سفید میشدن که اینجور نشد

پسرخاله

کاربر ويژه
بارش 24 ساعت قبل شهر تهران

اقدسیه 28.8

ژئوفیزیک 1.0 !!!!!

چیتگر 0.6 !!!

دوشان تپه 0.4 !!

مهراباد 0.000

والا من نمیدونم این امار های کم برای چیه . شاید اشتباهی صورت گرفته . ولی مهراباد کاملا درسته چون اصلا افتاب بود اونجا . اقدسیه هم وارد سایت هواشناسی نکردند ولی از دیده بان و خود هواشناسی استان تهران پرسیدم هر دو گفتن 28.8 میل .

طی 24 ساعت گذشته بیشترین بارش ایستگاه های همدیدی کشور برای اقدسیه تهران بوده

سایر ایستگاه های استان

آلودگی 8.6

لواسان 7.7

آبعلی 5.4

فیروزکوه 1.4

دماوند 0.6

استان البرز

طالقان 2.5

هشتگرد 2.0

پیام کرج 0.6

کرج 0.4
سلام
مهرآباد صبح گزارش باران داد پس لااقل باید tr ثبت میشد دیگه به نظرم اینجام صبح در حده 2یا 3 میل بارید

Dr.ben

کاربر ويژه
سایت foreca احتمال بارش برف و بارون در اردبیل طی روزهای آینده رو بعید نمی دونه:

mv780zezur4athoh5uul.jpg

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا