به به :139: کجاست محمد؟
A aznavar کاربر ويژه 2013 , April 23 #46,901 mohamad$ گفت: کلیک کنید تا باز شود... به به :139: کجاست محمد؟
A aznavar کاربر ويژه 2013 , April 23 #46,902 دمای فعلی 13 درجس ساعت 4 بعداز ظهر دمای الیگودرز 4+ بود!!
A arashz مدیر بخش هواشناسی 2013 , April 23 #46,903 aria_tehran گفت: راستی مهرداد تولدت مبارک:گل: کلیک کنید تا باز شود... امروز تولید مهرداده؟ تولدت رو تبریک میگم مهرداد جان ان شاا... همیشه سالم و سلامت باشی و 120 ساله بشی.:گل::دوست::توافق: من برم تا سردتر نشده برسم به خونه! دوستان فعلا
aria_tehran گفت: راستی مهرداد تولدت مبارک:گل: کلیک کنید تا باز شود... امروز تولید مهرداده؟ تولدت رو تبریک میگم مهرداد جان ان شاا... همیشه سالم و سلامت باشی و 120 ساله بشی.:گل::دوست::توافق: من برم تا سردتر نشده برسم به خونه! دوستان فعلا
M mohamad$ کاربر ويژه 2013 , April 23 #46,904 aznavar گفت: به به :139: کجاست محمد؟ کلیک کنید تا باز شود... درود سجاد جان . کوهای تهرانه . اوایل ابان پارسال .:گل: ارتفاع فکونم 2700 باشه
aznavar گفت: به به :139: کجاست محمد؟ کلیک کنید تا باز شود... درود سجاد جان . کوهای تهرانه . اوایل ابان پارسال .:گل: ارتفاع فکونم 2700 باشه
N navid-mashhad کاربر ويژه 2013 , April 23 #46,905 آرش-مشهد گفت: سلام نوید جان. فردا که دیگه تربیت میای ان شا الله؟؟ از اینجام معلومه شرق شهر ابرا پیوسته تر و سیاهترن! کلیک کنید تا باز شود... 100% نیام حذفم
آرش-مشهد گفت: سلام نوید جان. فردا که دیگه تربیت میای ان شا الله؟؟ از اینجام معلومه شرق شهر ابرا پیوسته تر و سیاهترن! کلیک کنید تا باز شود... 100% نیام حذفم
M mohamad$ کاربر ويژه 2013 , April 23 #46,906 mohamad$ گفت: درود سجاد جان . کوهای تهرانه . اوایل ابان پارسال .:گل: ارتفاع فکونم 2700 باشه کلیک کنید تا باز شود... اینم 3000 متر همون روز قبلا گذاشتم فروم . البته اشتبا شد اخرای ابان بود نه اولاش
mohamad$ گفت: درود سجاد جان . کوهای تهرانه . اوایل ابان پارسال .:گل: ارتفاع فکونم 2700 باشه کلیک کنید تا باز شود... اینم 3000 متر همون روز قبلا گذاشتم فروم . البته اشتبا شد اخرای ابان بود نه اولاش
M mohamad$ کاربر ويژه 2013 , April 23 #46,907 navid-mashhad گفت: 100% نیام حذفم کلیک کنید تا باز شود... تو دانشگاه همکلاسید ؟
A aznavar کاربر ويژه 2013 , April 23 #46,908 mohamad$ گفت: اینم 3000 متر همون روز قبلا گذاشتم فروم . البته اشتبا شد اخرای ابان بود نه اولاش کلیک کنید تا باز شود... خیلی قشنگه من ندیده بودم:خجالت2:
mohamad$ گفت: اینم 3000 متر همون روز قبلا گذاشتم فروم . البته اشتبا شد اخرای ابان بود نه اولاش کلیک کنید تا باز شود... خیلی قشنگه من ندیده بودم:خجالت2:
A aznavar کاربر ويژه 2013 , April 23 #46,909 راستی یادم رفت بگم یک ساعت پیش یه رگبار نسبتا شدیدی امد(همراه با رعد وبرق)ک احتمالا به اون 4 میل اضافه میشه
راستی یادم رفت بگم یک ساعت پیش یه رگبار نسبتا شدیدی امد(همراه با رعد وبرق)ک احتمالا به اون 4 میل اضافه میشه
آ آرش-مشهد کاربر ويژه 2013 , April 23 #46,910 mohamad$ گفت: تو دانشگاه همکلاسید ؟ کلیک کنید تا باز شود... تربیت بدنی1 رو با هم همکلاسیم:خجالت2:
N navid-mashhad کاربر ويژه 2013 , April 23 #46,911 mohamad$ گفت: تو دانشگاه همکلاسید ؟ کلیک کنید تا باز شود... فقط 1 واحد تربیت بدنی اونم همین چند روز پیش فهمیدیم
mohamad$ گفت: تو دانشگاه همکلاسید ؟ کلیک کنید تا باز شود... فقط 1 واحد تربیت بدنی اونم همین چند روز پیش فهمیدیم
A Abbath New member 2013 , April 23 #46,912 ون ابر سیاه که از جنوب شهر عبور کرد و چیزی نصیب ما نشد،الان باز یه ابر دیگه اومده و تاریک کرده،یه بارون ملایمی هم داره میاد
ون ابر سیاه که از جنوب شهر عبور کرد و چیزی نصیب ما نشد،الان باز یه ابر دیگه اومده و تاریک کرده،یه بارون ملایمی هم داره میاد
A aria_tehran کاربر ويژه 2013 , April 23 #46,913 arashz گفت: امروز تولید مهرداده؟ کلیک کنید تا باز شود... بلی
A AFSORDE کاربر ويژه 2013 , April 23 #46,916 عجب هوايي شده اين چند روزه اينجا :27: از نظر دماي شبانه كه نه، ولي توي روزها احساس مي كنم اسفند ماهه اونم يه اسفند ماه ابري با دماي نرمال :خنده2:
عجب هوايي شده اين چند روزه اينجا :27: از نظر دماي شبانه كه نه، ولي توي روزها احساس مي كنم اسفند ماهه اونم يه اسفند ماه ابري با دماي نرمال :خنده2:
س سیبری کاربر ويژه 2013 , April 23 #46,918 الان امیر محسن از درگز تماس گرفت و گفت تگرگ شدید و سیلاب این شهر رو فرا گرفته داره از درگز و از طریق گردنه تیوان به باجگیران و گلول میره عکسای زیادی از سیل و تگرگ امروز درگز گرفته
الان امیر محسن از درگز تماس گرفت و گفت تگرگ شدید و سیلاب این شهر رو فرا گرفته داره از درگز و از طریق گردنه تیوان به باجگیران و گلول میره عکسای زیادی از سیل و تگرگ امروز درگز گرفته
س سیبری کاربر ويژه 2013 , April 23 #46,919 از شکل و شمایل ابرا به نظر می رسه قوچان ساعات وحشتناکی رو پیش روداره
پ پسرخاله کاربر ويژه 2013 , April 23 #46,920 هشتگرد ساعت 16:30 رگبار وحشتناک شدیدی زد بارش تا اوایل کمال شهر کرج هم ادامه داشت! همرفته خوبی تو اون منطقه شکل گرفته بود
هشتگرد ساعت 16:30 رگبار وحشتناک شدیدی زد بارش تا اوایل کمال شهر کرج هم ادامه داشت! همرفته خوبی تو اون منطقه شکل گرفته بود