کوهرنگو نجف آبادم برفی باریده آیا؟گویا تی وی یه چیزایی گفته ما که تو خوابگاه بی خبریم!
سلام بر سجاد عزیزسلام مجدد
آقا رفتم سایت عربا با یوزر persian gulf ثبت نام کردم.مارمولک خورا بان کردن.خخخخ
آقایی عارف جان:گل:نوکرتم.
واسه من هزارمسجد قشنگ تر از کوه های راکی هستش. اصلا من از طبیعتی مثل کانادا و جنگل های سوزنی برگ خوشم نمیاد.
محمد سادات اینجور آمار برف کوهرنگو میدنا:چشمک:کوهرنگ که چند متر برف باریده بوده. اینطور که تلویزیون نشون میداد انگار کولاک شده بوده.
کوهرنگو نجف آبادم برفی باریده آیا؟گویا تی وی یه چیزایی گفته ما که تو خوابگاه بی خبریم!
The report was made 31 minutes ago, at 19:30 UTC |
Wind 7 km/h from east |
Temperature 8°C |
Humidity 87% |
Pressure 1020 hPa |
Visibility 10 km or more |
Broken clouds at a height of 457 m Few clouds at a height of 1067 m , Cumulonimbus. |
کوهرنگ خودش نه اما گردنه ها و بعضی روستاهاش چرا اومده
کلن این چند روز:
داران ، الیگودرز و خوانسار در حد سفید شدن
فریدونشهر 5 سانت و پشتکوهش که میخوره به موگویی معروف کوهرنگ، 10 سانت
استان کرمانشاه جاده پاوه نودشه
استان کردستان زرینه در حد سفید شدن و بعضی کوهها و گردنه ها
کوهرنگ که چند متر برف باریده بوده. اینطور که تلویزیون نشون میداد انگار کولاک شده بوده.
سلام بر سجاد عزیز
راحتشون بزار، بزار در توهماتشون غرق باشن:خنده1:
کوهرنگ خودش نه اما گردنه ها و بعضی روستاهاش چرا اومده
کلن این چند روز:
داران ، الیگودرز و خوانسار در حد سفید شدن
فریدونشهر 5 سانت و پشتکوهش که میخوره به موگویی معروف کوهرنگ، 10 سانت
استان کرمانشاه جاده پاوه نودشه
استان کردستان زرینه در حد سفید شدن و بعضی کوهها و گردنه ها
درود بر محمد سادات
نماینده تام الاختیار زاگرس مرکزی و متعلقات
خوب میزاشتی یه روز از ثبت نامت بگذره سجاد، بعدش اقدامات لازم رو انجام میدادی!:سوت:مخلصم محمد رضا جان
البته یه کاری کردم فک کنم بیشتر بخاطر اون مسدود شدم:kamyar:
مخلصم محمد رضا جان
البته یه کاری کردم فک کنم بیشتر بخاطر اون مسدود شدم:kamyar:
کوهرنگ خودش نه؟ مگه کوهرنگ شهره؟! در بعضی از مناطق کوهرنگ ارتفاع برف 12 متر بوده. تلویزیون خودش اعلام کرد و تصویرشو هم نشون داد. من که شاخ در آوردم!
غرب استان اصفهان هم سفید پوش شده بوده
خوب میزاشتی یه روز از ثبت نامت بگذره سجاد، بعدش اقدامات لازم رو انجام میدادی!:سوت:
این رو هم که لیسانسش رو از جناب فولادی خریدیم! البته مسئولیت عمومی شدنش با مهرداد هست:خنده1:
![]()
حالا اونجا سر چی بحث میکنن ؟ سر اینکه برف شهر من بیشتره یا شهر تو ؟:خنده1: اخه عربستان چه پدیده جوی داره که دربارش صحبت میکنن ؟:خنده1:
شهرستان کوهرنگ مرکزش چلگرده ، همون شهر کنار تونل آب که واسش رفته بودی، کنار اون تونل ایستگاه هواشناسیه که اسمش ایستگاه هواشناسی کوهرنگه که ملاک کل شهرستان محسوب میشه، آمارهایی که میشنوی مربوط به همون ایستگاهه و در واقع شهر چلگرد
اون برفهای 10 12 متری عجیب نیست و مربوط به گردنه های دهستان موگویی واقع در شمال غرب آبشار شیخ علیخانه که اونم رفته بودی ظاهرن، اون برفها مربوط به نقطه ای شهری یا روستایی نیست تو گردنه هاست منتهی الیه زردکوه که میخوره به رود دز و مرز استانهای لرستان و اصفهان
خوب میزاشتی یه روز از ثبت نامت بگذره سجاد، بعدش اقدامات لازم رو انجام میدادی!:سوت:
این رو هم که لیسانسش رو از جناب فولادی خریدیم! البته مسئولیت عمومی شدنش با مهرداد هست:خنده1:
![]()