• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

rahsazan

کاربر ويژه
یه روز رفتم زشک تا 6 سال دیگه میخوام عکساشو بزارم:50:

92/2/2 - زشک

lqxz960am9tp6tpych8.jpg

rahsazan

کاربر ويژه
سلام مجدد
آقا رفتم سایت عربا با یوزر persian gulf ثبت نام کردم.مارمولک خورا بان کردن.خخخخ
سلام بر سجاد عزیز
راحتشون بزار، بزار در توهماتشون غرق باشن:خنده1:

نوکرتم.

واسه من هزارمسجد قشنگ تر از کوه های راکی هستش. اصلا من از طبیعتی مثل کانادا و جنگل های سوزنی برگ خوشم نمیاد.
آقایی عارف جان:گل:

---------------------
مشهد
meteogram.php

سیبری

کاربر ويژه
خوب صحیحتر بگم قوچان امروز آخرین ساعات برفی رو درک کرد
قطع به یقین در نیمروز امروز در سراسر فلات ایران تنها بنده حقیر بودم که از برف شهری ! عکاسی میکردم

mohammadsadat

کاربر ويژه
کوهرنگو نجف آبادم برفی باریده آیا؟گویا تی وی یه چیزایی گفته ما که تو خوابگاه بی خبریم!

کوهرنگ خودش نه اما گردنه ها و بعضی روستاهاش چرا اومده
کلن این چند روز:
داران ، الیگودرز و خوانسار در حد سفید شدن
فریدونشهر 5 سانت و پشتکوهش که میخوره به موگویی معروف کوهرنگ، 10 سانت
استان کرمانشاه جاده پاوه نودشه
استان کردستان زرینه در حد سفید شدن و بعضی کوهها و گردنه ها

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
آخرین وضعیت جوی مشهد:

[h=4]Current weather observation
The report was made 31 minutes ago, at 19:30 UTC
Wind 7 km/h from east
Temperature 8°C
Humidity 87%
Pressure 1020 hPa
Visibility 10 km or more
Broken clouds at a height of 457 m
Few clouds at a height of 1067 m , Cumulonimbus.

سیبری

کاربر ويژه
کلن این چند روز:

درود بر محمد سادات
نماینده تام الاختیار زاگرس مرکزی و متعلقات

mohammadsadat

کاربر ويژه
کوهرنگ که چند متر برف باریده بوده. اینطور که تلویزیون نشون میداد انگار کولاک شده بوده.

به به آقا عارف گل:گل:

اون کوهرنگ نبود و گردنه عسل کشان بود، اون چند متر هم برف زمستون بود و کولاکی که میومد مال الان بود
این گردنه همیشه آخر اردیبهشت باز میشد و بعضی جاهاش تا 8 متر برف داشت، امسال به خاطر گرمای نامتعارف بهمن و اسفند زودتر باز شده
امیدوارم برگردیم به اون سال های خوب

Rastegari

Banned
کلن این چند روز:

کوهرنگ خودش نه؟ مگه کوهرنگ شهره؟! در بعضی از مناطق کوهرنگ ارتفاع برف 12 متر بوده. تلویزیون خودش اعلام کرد و تصویرشو هم نشون داد. من که شاخ در آوردم!

غرب استان اصفهان هم سفید پوش شده بوده

mohammadsadat

کاربر ويژه

درود بر محمد سادات
نماینده تام الاختیار زاگرس مرکزی و متعلقات

ارادتمند برادران طلایه دار باد خنک خوارزم نیز هستیم.
خیزید و خز آرید که هنگام خزان است---- باد خنک از جانب خوارزم وزان است
البته این بیت مربوط به اوایل پاییزه پیشاپیش تقدیم شما:گل:

rahsazan

کاربر ويژه
مخلصم محمد رضا جان
البته یه کاری کردم فک کنم بیشتر بخاطر اون مسدود شدم:kamyar:
خوب میزاشتی یه روز از ثبت نامت بگذره سجاد، بعدش اقدامات لازم رو انجام میدادی!:سوت:
این رو هم که لیسانسش رو از جناب فولادی خریدیم! البته مسئولیت عمومی شدنش با مهرداد هست:خنده1:

mesfcpc12.gif

mohamad$

کاربر ويژه
مخلصم محمد رضا جان
البته یه کاری کردم فک کنم بیشتر بخاطر اون مسدود شدم:kamyar:

حالا اونجا سر چی بحث میکنن ؟ سر اینکه برف شهر من بیشتره یا شهر تو ؟:خنده1: اخه عربستان چه پدیده جوی داره که دربارش صحبت میکنن ؟:خنده1:

mohammadsadat

کاربر ويژه
کوهرنگ خودش نه؟ مگه کوهرنگ شهره؟! در بعضی از مناطق کوهرنگ ارتفاع برف 12 متر بوده. تلویزیون خودش اعلام کرد و تصویرشو هم نشون داد. من که شاخ در آوردم!

غرب استان اصفهان هم سفید پوش شده بوده

شهرستان کوهرنگ مرکزش چلگرده ، همون شهر کنار تونل آب که واسش رفته بودی، کنار اون تونل ایستگاه هواشناسیه که اسمش ایستگاه هواشناسی کوهرنگه که ملاک کل شهرستان محسوب میشه، آمارهایی که میشنوی مربوط به همون ایستگاهه و در واقع شهر چلگرد
اون برفهای 10 12 متری عجیب نیست و مربوط به گردنه های دهستان موگویی واقع در شمال غرب آبشار شیخ علیخانه که اونم رفته بودی ظاهرن، اون برفها مربوط به نقطه ای شهری یا روستایی نیست تو گردنه هاست منتهی الیه زردکوه که میخوره به رود دز و مرز استانهای لرستان و اصفهان

aznavar

کاربر ويژه
خوب میزاشتی یه روز از ثبت نامت بگذره سجاد، بعدش اقدامات لازم رو انجام میدادی!:سوت:
این رو هم که لیسانسش رو از جناب فولادی خریدیم! البته مسئولیت عمومی شدنش با مهرداد هست:خنده1:

mesfcpc12.gif

حالا اونجا سر چی بحث میکنن ؟ سر اینکه برف شهر من بیشتره یا شهر تو ؟:خنده1: اخه عربستان چه پدیده جوی داره که دربارش صحبت میکنن ؟:خنده1:

من که نمیدونستم چی میگن!هی سرچ کردم تو فرومشون عکس برف نبود پس:
قبل از اینکه مسدود بشه یوزرم. عکس تجریش محمد و باین عنوان گذاشتم."هذا شمالون مدینتون طهران. بیلاخ مارمولک خورا"
ولی زرنگتر از این حرفا بودن برای ارسال باید مدیر تاییدش میکرد. احتمالا فارسی مدیر بخشش خیلی خوب بوده و آخر جملرو فهمیده:زبون:

آخرین ویرایش:

Rastegari

Banned
شهرستان کوهرنگ مرکزش چلگرده ، همون شهر کنار تونل آب که واسش رفته بودی، کنار اون تونل ایستگاه هواشناسیه که اسمش ایستگاه هواشناسی کوهرنگه که ملاک کل شهرستان محسوب میشه، آمارهایی که میشنوی مربوط به همون ایستگاهه و در واقع شهر چلگرد
اون برفهای 10 12 متری عجیب نیست و مربوط به گردنه های دهستان موگویی واقع در شمال غرب آبشار شیخ علیخانه که اونم رفته بودی ظاهرن، اون برفها مربوط به نقطه ای شهری یا روستایی نیست تو گردنه هاست منتهی الیه زردکوه که میخوره به رود دز و مرز استانهای لرستان و اصفهان

من 2 بار رفتم.

اخرین بار 3 فروردین رفتم. بعد از آبشار هم یکم از جاده جلوتر رفتیم که پیست اسکی هم بود ولی دیگه بعدش جاده بسته بود! تو ذوقم خورد.

رفیقم داخل وسط زمستون {دی یا بهمن } تا همین آبشار رفته میگه جاده باز بوده!!! و اینکه هوا هم خوب بوده!

بنظر خودمم زیاد سرد نیست! یه جوریه اصلا سردت نمیشه.

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی

mesfcpc12.gif

البته مسئوليت معنوي

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا