• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

aznavar

کاربر ويژه
مث اینکهحداقل هوای ابری رو داریم!

03f0klcokgudaa3fgrqz.png

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
نفوذ توده هواي طوفاني به تهران ارديبهشت 90 پشت بوم خونمون

گرد و خاك روي كوه هاي بي بي شهر بانو تهران

ntupqdehu46k7l8c944h.png

ujezh0cst1y43ddvkfu1.png
1wvf9rh3iv75aqgwo3e.png
enwpbleopmslos1yeime.png

Rastegari

Banned
دوستان استان کردستان چند تا شهر بالای 2000 متر ارتفاع داره ولی همیشه سقز سردترین مرکز استانشونه

حتی سقز جزء سردترین شهر های ایران هم محسوب میشه اونم در حالی که ارتفاع شهر سقز فقط 1487 متر هستش. خیلی عجیبه!

دلیلش چیه؟ اونم در حالی که سقز در منطقه غرب کردستان قرار داره جایی که کوه ها دارند کم ارتفاع می شوند

{ یکی از پائین‌ترین دماهای ثبت شده در این شهر ۴۳ - درجه سانتیگراد بوده است }

aznavar

کاربر ويژه
احساس میکنم میخواد اینجا زلزله بیاد
حس و حالم مث قبل از زلزله چند ماه پیشه!

mohammadsadat

کاربر ويژه
من 2 بار رفتم.

اخرین بار 3 فروردین رفتم. بعد از آبشار هم یکم از جاده جلوتر رفتیم که پیست اسکی هم بود ولی دیگه بعدش جاده بسته بود! تو ذوقم خورد.

رفیقم داخل وسط زمستون {دی یا بهمن } تا همین آبشار رفته میگه جاده باز بوده!!! و اینکه هوا هم خوب بوده!

بنظر خودمم زیاد سرد نیست! یه جوریه اصلا سردت نمیشه.

بستگی داره، وقتی موجی باشه حتی اگه نباره دما خیلی پایین نیست
اما وقتی کاملن صاف باشه دما خیلی پایینه و اسخوانسوز مخصوصاً تو فاصله 20 دی تا 10 بهمن
تا آبشار و روستای شیخ علیخان معمولاً بازه اما خوب زمستونها جمعیتی نداره، از بعد از روستا بسته ست و گردنه عسل کشان همونجاست که به نظر میرسه بیشترین ارتفاعهای برف در دسترس کشور ما مربوط به همین گردنه باشه. بعد از گردنه که طولشم زیاده میرسی به روستاهای سرآقاسید، خویه، چین، بیراهگان و ... که بهشون میگن دهستان پشتکوه موگویی یه تیر ماه اون دهستان رو حتمن برو خیلی عالیه

mohamad$

کاربر ويژه
من که نمیدونستم چی میگن!هی سرچ کردم تو فرومشون عکس برف نبود پس:
قبل از اینکه مسدود بشه یوزرم. عکس تجریش محمد و باین عنوان گذاشتم."هذا شمالون مدینتون طهران. بیلاخ مارمولک خورا"
ولی زرنگتر از این حرفا بودن برای ارسال باید مدیر تاییدش میکرد. احتمالا فارسی مدیر بخشش خیلی خوب بوده و آخر جملرو فهمیده:زبون:

هذا شمالون:خنده2:

ترکیدم از خنده:خنده1:
میگم کاشکی قسمت اخرش و نمینوشتی ببینی چه واکنشی نشون میدن . حتما میرفتن عکس 3000 متری کوه شمس عمان و نشون میدادن:خنده1:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
havayetehran.blogfa.com Havayetehran.blogfa.com
This site's metrics are not certified.

[h=2]Statistics Summary for havayetehran.blogfa.com Havayetehran.blogfa.com's three-month global Alexa traffic rank is 2,239,917. Visitors to the site view an average of 1.7 unique pages per day. Roughly 28% of visits to it are referred by search... Show More
Alexa Traffic Rank Reputation
globe-sm.jpg
2,239,917
Global Rank
icon_tip.png

ir.2ac099e190547501704d309d59831d2b.png
34,381
Rank in IR
icon_tip.png

49
Sites Linking In
icon_tip.png

(No reviews yet)

[h=2]High Impact Search Queries for Havayetehran.blogfa.com
QueryImpact
1تهرانHigh
2شبکه خبرHigh
3آب و هواMedium
4هوا شناسیMedium
5فعالMedium
6كردنMedium
7آلودگی هواMedium

View the complete Search Analytics

[h=2]Top Search Queries for Havayetehran.blogfa.com
QueryPercent of Search Traffic
1 هوای تهران 12.39%
2 هواشناسی تهران 11.41%
3 هوای تهران مهرداد شهبازی 10.51%
4 هواي تهران 5.02%
5 دمای هوای تهران در 2 دی ماه 4.70%
6 دمای هوای تهران در 11 دی 91 4.13%
7 فعال كردن pdo دررو 4.12%

aznavar

کاربر ويژه
هذا شمالون:خنده2:

ترکیدم از خنده:خنده1:
میگم کاشکی قسمت اخرش و نمینوشتی ببینی چه واکنشی نشون میدن . حتما میرفتن عکس 3000 متری کوه شمس عمان و نشون میدادن:خنده1:

:ایده:
آره والا.فک کنم فروم برای عربستان باشه.همه جاش نام جعلی بچشم میخوره و پرچم مخالفان سوری.دیگه حرصم گرفت و نوشتم:خجالت2:

mohammadsadat

کاربر ويژه
دوستان استان کردستان چند تا شهر بالای 2000 متر ارتفاع داره ولی همیشه سقز سردترین مرکز استانشونه

حتی سقز جزء سردترین شهر های ایران هم محسوب میشه اونم در حالی که ارتفاع شهر سقز فقط 1487 متر هستش. خیلی عجیبه!

دلیلش چیه؟ اونم در حالی که سقز در منطقه غرب کردستان قرار داره جایی که کوه ها دارند کم ارتفاع می شوند

{ یکی از پائین‌ترین دماهای ثبت شده در این شهر ۴۳ - درجه سانتیگراد بوده است }

فقط زرینه بالای 2000 متره، داستانشون مثل شهرکرد و کوهرنگه، شهرکرد کمینه هاش معمولاً پایین تره، کوهرنگ بیشینه هاش
اونجام زرینه هم بیشینه هاش پایین تره و هم کلن میانگین دمای سالانه و هم برفش بیشتره
زرینه عادیه میمونه کمینه های پایین سقز. فکر کنم مهرداد یا کسی دیگه از دوستان در باب تفاوت کمینه های شهرکرد و کوهرنگ صحبت کردن قبلاً

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
iranjoman.com Iranjoman.com
This site's metrics are not certified.

[h=2]Statistics Summary for iranjoman.com There are 44,873 sites with a better three-month global Alexa traffic rank than Iranjoman.com, and the time spent in a typical visit to it is about fifteen minutes, with 40 seconds spent on each... Show More
Alexa Traffic Rank Reputation
globe-sm.jpg
44,874
Global Rank
icon_tip.png

ir.2ac099e190547501704d309d59831d2b.png
1,106
Rank in IR
icon_tip.png

273
Sites Linking In
icon_tip.png

4 Reviews

graph

Traffic rank for iranjoman.com:
Traffic RankChange
7 day57,344 +5,158
down_arrow.gif
1 month45,689 -1,108
up_arrow.gif
3 month44,874 -10,714
up_arrow.gif

[h=2]Iranjoman.com’s Regional Traffic Ranks Country
Rank​
United Arab Emirates
680​
Iran
1,106​

[h=2]Where Visitors Go on Iranjoman.com Subdomain
Percent of Visitors​
iranjoman.com
98.12%​
up.iranjoman.com
13.40%​

[h=2]Audience Snapshot
[h=2]Top Search Queries for Iranjoman.com

Based on internet averages, iranjoman.com is visited more frequently by males who are in the age range 18-24, have no college education and browse this site from home.
Get complete site demographics.
QueryPercent of Search Traffic
1 ایران انجمن 4.12%
2 فال حافظ 1.19%
3 اموزش درست كردن بنر متحرك 0.85%
4 درج لینک 0.74%
5 پاپ اپ 0.72%
6 انجمن ایران 0.68%
7 iranjoman 0.65%

View the full Audience Profile

View the complete Search Analytics

Rastegari

Banned
بستگی داره، وقتی موجی باشه حتی اگه نباره دما خیلی پایین نیست
اما وقتی کاملن صاف باشه دما خیلی پایینه و اسخوانسوز مخصوصاً تو فاصله 20 دی تا 10 بهمن
تا آبشار و روستای شیخ علیخان معمولاً بازه اما خوب زمستونها جمعیتی نداره، از بعد از روستا بسته ست و گردنه عسل کشان همونجاست که به نظر میرسه بیشترین ارتفاعهای برف در دسترس کشور ما مربوط به همین گردنه باشه. بعد از گردنه که طولشم زیاده میرسی به روستاهای سرآقاسید، خویه، چین، بیراهگان و ... که بهشون میگن دهستان پشتکوه موگویی یه تیر ماه اون دهستان رو حتمن برو خیلی عالیه

تابستون بدرد نمی خوره و خشک خشکه باید یه عید برم.

امسال شبکه 4 یه مستند در مورد روستای سرآقاسید نشون داد مثل ماسوله و پالنگان در کردستان پلکانی بود. بیچاره ها دندون هاشون رو با چُکُش در می آوردن.

mohammadsadat

کاربر ويژه
آره والا.فک کنم فروم برای عربستان باشه.همه جاش نام جعلی بچشم میخوره و پرچم مخالفان سوری.دیگه حرصم گرفت و نوشتم:خجالت2:

بدقومین اینا متاسفانه و به نظر من حساب عرب های خلیج فارس از سوریه مصر عراق و لبنان جداست که مردمی با تمدن دیرینه اند. اینا از دامان دیکتاتوری خودشون دنبال خوشبخت کردن مردم سوریه اند:تعجب2: شایدم خوابهایی واسه ما دیده باشن. 100 تا 100 تا هم بچه میارن

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
رعد و برق بمبي

صداي بسيار وحشتناك خدا بهم رحم كرد

ارديبهشت 90

پشت بوم خونمون

sak5n4xzbweu2ee3m0n.jpg

3qrfn16fjvojud3wkf1.jpg

Rastegari

Banned

خودت خوب می دونی سرم درد می کنه واسه اینجور کار ها :ذوق زده:

آدرس این سایت رو لطف می کنی؟ می خوام نورافشانی اش کنم
:51:

Rastegari

Banned
بدقومین اینا متاسفانه و به نظر من حساب عرب های خلیج فارس از سوریه مصر عراق و لبنان جداست که مردمی با تمدن دیرینه اند. اینا از دامان دیکتاتوری خودشون دنبال خوشبخت کردن مردم سوریه اند:تعجب2: شایدم خوابهایی واسه ما دیده باشن. 100 تا 100 تا هم بچه میارن

داخل زمان جنگ ایران و عراق کشور های عربی متحد هم بودن و همین کشور ها عربی به عراق نیرو می فرستادن.

مادرم همیشه تا داخل اخبار اسم مصر میاد لعنت بهشون می فرسته چون نیرو های مصری دایی منو شهید کردن!

این مخالفان بشار هم مثل بشار اسد وحشی اند! بنظر من داخل مسائل داخلی اشون دخالت نکنیم بهتره! چون مخافان بشار اسد هم 2 گروه هستند که یکیشون تروریستی و یکیشون مردمی.

mohammadsadat

کاربر ويژه
آقا یه جوون مردی بیاد یه امتیازی به من بده ما امتیازمون 1 :خنده1:، از خجالتش درمیایم:92:
کاش این پیش بینی های نروژ یه دامنه خاصی از ضریب خطا داشت، نه اینکه بین صفر و صد باشه
بعید میدونم به این بارشکهایی که واسه ایلام زده بشه دل بست
از مدیران بابت اسپم ها عذر میخوام
شب بر همگی خوش:گل:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا