شرمنده زیادی حرف زدم،آدرس سایت این تصاویر ماهواره ای ناسا رو تو بوکمارک هام داشتم اما پاک شده مثل اینکه،لطف میکنی ادرسش رو بدی ماهان عزیز؟
خواهش میکنم، بفرمایید
http://lance-modis.eosdis.nasa.gov/imagery/subsets/?area=eu
شرمنده زیادی حرف زدم،آدرس سایت این تصاویر ماهواره ای ناسا رو تو بوکمارک هام داشتم اما پاک شده مثل اینکه،لطف میکنی ادرسش رو بدی ماهان عزیز؟
:توافق:
تو قرارداد جناب فولادی مسئولیت عمومی شدن رو انداخت گردنت مهرداد جان، از بند مربوط به مسئولیت معنوی من بی اطلاعم
![]()
همینطوره. اونا هم اشتباه میکنند. ولی گزارههای نژادپرستانه به هیچوجه پذیرفتنی نیستند عباس جان.
بزرگي ۴.۳ استان فارس جمعه، 6 اريبهشت 1392 در 07:21:02 |
[TR] [TD="width: 154, align: left"] بزرگي زلزله: |
بزرگي ۳.۸ استان لرستان جمعه، 6 اريبهشت 1392 در 08:09:12 |
[TR] [TD="width: 154, align: left"] بزرگي زلزله: |
ای بابا. راسیسم؟
من ایرانیم و نمیپذیرم به دریای جنوبی ایران بگن خلیج عربی که در طول تاریخ با نام پارس شناخته شده . بحث نژادپرستی نیست .
حالا شاید بعضی براشون فرق نکنه که بگن عربی یا فارسی و خیلی راحت ازش عبور کنن . اجباری که نیست . ناصرالدین شاه قاجار هم با همین تفکرات نیمی از خاک ایران را به لقالله بخشید .
شب خوش
درود بر تو
زمان شاه هم با فشار انگليس گفتن بحرين به مانند يك دختر بزرگي كه بايد به خونه بخت بره مي خوايم بفرستيمش بره. خود هويدا گفت ما بحرين رو شوهر داديم رفت!!!!!!!
زمان اینها هم کل دریای خزر رو شوهر دادن رفت فعلا هم که دارن همه مردم رو شوهر میدن!!:خنده1:
همين الان گفتم نگو خزر!W
بحث خليج فارس يا جزاير سه گانه و همينطور بحث اذربايجان ها مساله اي ست كه به تماميت ارضي كشور مربوط ميشه و اصلا و ابدا و به هيچ وجه قابل مذاكره و بحث نيست. به اجنبي هايي كه از هر سو مي خوان از اين حيث ضربه بزنن نبايد فرصت حتي نفس كشيدن داد.