نگاه کن الان به چه فلاکتی افتادیم چی بودیم چی شدیم:سکوت:
البته ابان 90 هم تهران لرزه به اندام انداخت . یادم میاد اون روز از قطب شمال اومده بودن برف تهران و ببینن اخه مث که اون موقع تو گرما بوده اروپا و قطب شمال:خنده1: :سوت:
نگاه کن الان به چه فلاکتی افتادیم چی بودیم چی شدیم:سکوت:
البته ابان 90 هم تهران لرزه به اندام انداخت . یادم میاد اون روز از قطب شمال اومده بودن برف تهران و ببینن اخه مث که اون موقع تو گرما بوده اروپا و قطب شمال:خنده1: :سوت:
درود محمد جان ممنونم امیدوارم شماهم بارش خوبی داشته باشین:گل:
درستهسال 83 وای چند روز پشت سر هم یه دم برف شدید میومدش ولی حیف که دما یاری نمیکردش اگه دما یاری میکردش تو جنوب شهر 90 سانت و تو شمال شهر نز دیک به یکونیم متر برف میشستش این برف همش تو دمای بالای دو درجه میبارید فقط به خاطر شدت وحشتناکش میشست روی زمین!!
درسته
دما که حدود 0 باشه از هر میل بارش معمولا 1 سانت برف میاد . 17 اسفند از 8 میل بارش 14 سانت مهراباد اومد یعنی از هر میل بارش ، 1.75 سانت برف . دما -2 بود .
واي :غش2::غش:
از اين جهالت بيشتر
اوایل عید از اینجا رد شدم، سال خوبی نبود و سرسبزیش خیلی کم بود. اینجا فکر کنم نزدیک بدره باشه، بهار 89 از اینجا رد شدم سرسبزی بی نظیری داشت تا اون روز این مقدار سرسبزی تو زاگرس ندیده بودم.
اوایل عید از اینجا رد شدم، سال خوبی نبود و سرسبزیش خیلی کم بود. اینجا فکر کنم نزدیک بدره باشه، بهار 89 از اینجا رد شدم سرسبزی بی نظیری داشت تا اون روز این مقدار سرسبزی تو زاگرس ندیده بودم.
ماهان عزیز چندم اینجا بودی؟
راستی یادمه گفتی کلی عکس گرفتی اما تا جایی یادمه عکس زیادی نذاشتی. فکر کنم از شهر ایلام ،کرمانشاه و کامیاران هر کدوم فقط یه عکس گذاشتی
راستی ماهان اصالت ما مال پشت همین کوهه که بهش پشتکوه یا منطقه فیلی میگن که از لحاظ سیاسی در تاریخ معاصر جای مهمی بوده و یه سلسله از والی ها اونجا حاکم بودن که رضاشاه آخریشونو برکنار کرده قلعه حکومتیشونم تو شهر ایلام بوده که شاید رفته باشی.
از نقاط مهم پشتکوه میشه به ملکشاهی، میمه و آبدانان اشاره کرد.
محمد جان من اینو فکونم روز 9 ام گرفتم. آره همون طرفاست. اتفاقن اون منطقه خیلی خیلی سبز بود و غیر از شمال، سرسبزترین نقطهای از ایران بود که تا اون موقع دیده بودم.
عکس که از منطقه چند تایی گذاشتم، اما چون روزی که به سمت کامیاران میاومدیم هوا گرد و خاک داشت و عکسا اصلن خوب نشدن. بهترینش همین روزها بود که از کامیاران به ایلام و سه روز بعدش از ایلام به خرمآباد رفتیم.
توی ایلام هم اون قلعه رو رفتم. جای جالبی بود و مجسمههای مومی جالبی داشت!