• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

arashz

مدیر بخش هواشناسی
01042692344836490136.jpg

خدائی مدل ایتالیایی اش مزه دیگه ای داره، اون هم در هوای گرم و شرجی!

arashz

مدیر بخش هواشناسی
kol1ks1hr500cdwnuhqe.jpg

ببینید فشار های لایه های زیرین پوسته زمین چکار میکنه! این لایه های زیبای کوه یک زمانی بصورت افقی در کف دریاهای قدیمی قرار داشتن اما الان هزاران متر بالاتر و بصورت قائم قرار گرفتن!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
آره اونکه البته ولی باید یادآوری کنم اینجا ایران است و متاسفانه ارزش چندانی برای این جاذبه های توریستی بینظیر کشورمون قائل نیستند.

مثلا همین دیروز من با یک توریست هلندی به اسم ریچارد در سطح شهر کلات آشنا شدم که داشت دنبال اقامتگاه میگشت و آواره و سرگردون توی شهر بود!!!! اولش تو همون هوای رعد و برقی رفتیم یک چرخی با هم زدیم و باید بگم که شگفت زده شده بود از دیدن این همه زیبایی.

بعد رفتیم میراث فرهنگی و گفتم این بنده خدا سرگردونه و جا واسه اقامت میخواد که سوئیت هاشون پر بود و گفتند از سازمان مهمون داریم و مسافرخونه اتحادیه مرزداران هم که مسئولش نبود. بعد اون خانومه تو میراث فرهنگی میگفت شما مگه اینجا مقیم نیستید خوب اگه دلتون میسوزه ببردیش خونتون و از این حرفها عجیب و غریب !!!!

یعنی انگار هه چی به همین سادگیه!!!!!!و گفتم من بدون مجوز سازمانهای مربوطه که همچین کاری نمی تونم بکنم ، میخواید واسه من دردسر درست کنید!!!!

بهرحال سرت رو درد آوردم دیگه پرسیدم دیدم خونه معلم اتاق خالی داره و بردمش اونجا و جالب اینکه اسم منو به عنوان معرف یادداشت کردند و شماره تماس منو هم گرفتند و گفتند ما به یک شرط به ایشون اتاق میدیم که شما مسئولیتش رو قبول کنید بعد اونوقت ببین ما چقدر کشور توریست پروری هستیم!!!!!!!!!

بگذریم........

این همون عکس بالاست و از نمایی دیگه ، که عرض دره در همون جایی که تازه میگفتم زیادتره همچین زیاد هم نیست:

9cl3shbuagzb1dgabap1.jpg

امیرمحسن عزیز به نظر من زیبائی اون آبشار ارزشش رو داره که 4-5 برابر بیشتر هزینه کنند اما آبشار حفظ بشه.

آخرین ویرایش:

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
زلزله اي به بزرگي 4.7 ريشتر چارك در استان هرمزگان را لرزاند.

اين زلزله در عمق 15 كيلومتري سطح زمين و در ساعت 16 و 41 دقيقه و 31 ثانيه بعد از ظهر امروز رويداد.

حداكثر بزرگاي امواج اين زلزله 5.8 ريشتر توسط دستگاه هاي لرزه نگار ثبت شد.

آخرین ویرایش:

arashz

مدیر بخش هواشناسی
آره اونکه البته ولی باید یادآوری کنم اینجا ایران است و متاسفانه ارزش چندانی برای این جاذبه های توریستی بینظیر کشورمون قائل نیستند.

مثلا همین دیروز من با یک توریست هلندی به اسم ریچارد در سطح شهر کلات آشنا شدم که داشت دنبال اقامتگاه میگشت و آواره و سرگردون توی شهر بود!!!! اولش تو همون هوای رعد و برقی رفتیم یک چرخی با هم زدیم و باید بگم که شگفت زده شده بود از دیدن این همه زیبا.

بعد رفتیم میراث فرهنگی و گفتم ایم بنده خدا سرگردونه و جا واسه اقامت میخواد که سوئیت هاشون پر بود و گفتند از سازمان مهمون داریم و مسافرخونه اتحادیه مرزداران هم که مسئولش نبود. بعد اون خانومه تو میراث فرهنگی میگفت شما مگه اینجا مقیم نیستید خوب اگه دلتون میسوزه ببردیش خون تون و از این حرفها عجیب و غریب !!!!

یعنی انگار هه چی به همین سادگیه!!!!!!و گفتم من بدون مجوز سازمانهای مربوطه که همچین کاری نمی تونم بکنم ، میخواید واسه من دردسر درست کنید!!!!

بهرحال سرت رو درد آوردم دیگه پرسیدم دیدم خونه معلم اتاق خالی داره و بردمش اونجا و جالب اینکه اسم منو به عنوان معرف یادداشت کردند و شمار تماس منو هم گرفتند و گفتند ما به یک شرط به ایشون اتاق میدیم که شما مسئولیتش رو قبول کنید بعد اونوقت ببین ما چقدر کشور توریست پروری هستیم!!!!!!!!!

بگذریم........

این همون عکس بالاست و از نمایی دیگه ، که عرض دره در همون جایی که تازه میگفتم زیادتره همچین زیاد هم نیست:

9cl3shbuagzb1dgabap1.jpg

ای آقا! این که خوبه خارجی بوده! من زمستان رفته بودم اهواز سری هم به مسجد سلیمان زدیم، شهری که اولین چاه نفت خاورمیانه در اونجا به نفت رسیده و زمانی عروس شهرهای ایران بوده الان یک رستوران برای غذا خوردن نداره! بعد از کلی گشتن رفتیم مهمانسرای شهرداری و متاسفانه غذاش فوق العاده بی کیفیت بود!

ترکیه با 1/100 مکان های تاریخی و جاذبه ای طبیعی سالی 70 میلیارد دلار از صنعت توریزم کسب میکنه اما ما اندر خم یک کوچه ماندیم!

در مورد مکان پله هم با کمی زحمت میشه در همین نقطه ای که عکسش رو گذاشتید یک مسیر بسیار عالی ساخت.

arashz

مدیر بخش هواشناسی
جاري شدن سيل به دليل نبود زيرساختهاي مناسب عربستاني ها را هرساله با دردسر مواجه مي كند.

تصویر دو جوان عربستانی که برای نجات جان خود از سیل در استان حائل در شمال این کشور از تنه یک درخت بالا رفته بودند، بینندگان بسیاری را در شبکه های اجتماعی و اینترنت به خود جلب کرد.

به گزارش شبکه العالم، بارش باران بهاری در برخی مناطق عربستان و جاری شدن سیل در خیابانها و مناطق مسکونی زندگی مردم را فلج کرد. در برخی از مناطق نیز شدت سیل موجب بروز حوادث و ویرانی پل ها و جاده ها شد و خسارتهایی را به اموال مردم وارد کرد. خبرها حاکی است طی 24 ساعت گذشته بیش از ده هزار تماس تلفنی با مراکز حوادث غیرمترقبه برای درخواست کمک گرفته شده است.

"عبدالرحمن الجهنی" سخنگوی مرکز مدیریت حوادث غیرمترقبه استان حائل با اشاره به حادثه گیرافتادن دو جوان در میان سیلاب در استان حائل گفت، نیروهای این مرکز به موقع در محل حاضر شدند و این دو جوان را نجات دادند.

گزارشها حاکی است که نیروهای مرکز حوادث غیرمترقبه استان حائل همچنان در حالت آماده باش هستند و آنها تا این لحظه توانسته 9 زن و 30 مرد را از سیل نجات دهند.

مرکز مدیریت حوادث غیرمترقبه استان حائل همچنین بیش از 700 تماس تلفنی درخواست کمک دریافت کرد که 50 مورد از این تماس ها مربوط به محاصره شدن 50 دستگاه خودرو و یک مورد هم مربوط به محاصره شدن یک دستگاه اتوبوس مدرسه در میان سیل و 2 مورد نیز مربوط به فروریختن یک ساختمان بود که مرکز مدیریت حوادث غیرمترقبه در برخی عملیات خود از بالگرد استفاده کرد .

مراکز امدادی استان نجران در جنوب عربستان نیز بیش از 180 تماس تلفنی درخواست کمک دریافت کردند و برای 80 نفر سرپناه تأمین کردند و به آسیب دیدگان چادر و پتو دادند.

منابعی در ستاد مدیریت حوادث غیرمترقبه عربستان نیز اعلام کرد که مراکز تابعه این ستاد تاکنون 3 هزار تماس تلفنی درخواست کمک دریافت کرده اند .

تماس های تلفنی درخواست کمک در ریاض پایتخت عربستان نیز مربوط به محاصره شدن خودروها در سیل، تصادف رانندگی و 5 مورد اتصال برق بر اثر سیل و بارش باران بود.

تو رو بخدا نگاه کنید چطور خبر میدن!!!! یک طوفان 20 دقیقه ای مترو تهران رو برای 2 ماه از کار انداخت! بعد میگن در عربستان زیرساخت ها مناسب نیست ولی برای نجات ملت هلیکوپتر دارن!!!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
اسم ترکیه رو آوردی و اینو واست بگم همین هلندیه بهم میگفت کشورتون و آثار باستانیش بینظیره و میگفت ترکیه هیچی نداره ولی مثلا میگفت معماری باستانی اصفهان- کرمان- یزد و حتی همین کاخ خورشید کلات نادر بینظیر و شگفت انگیزه!!

میگفت اگه تو ایران سرمایه گذاری مناسبی بشه ، ما می تونیم صنعت گردشگری و توریست خوبی رو راه اندازی کنیم ولی .......................

بعد در مورد شهرهای غربی حاشیه زاگرس هم گفت امکانات رفاهیش مناسب و مطلوب بوده.:گل:

ای آقا! این که خوبه خارجی بوده! من زمستان رفته بودم اهواز سری هم به مسجد سلیمان زدیم، شهری که اولین چاه نفت خاورمیانه در اونجا به نفت رسیده و زمانی عروس شهرهای ایران بوده الان یک رستوران برای غذا خوردن نداره! بعد از کلی گشتن رفتیم مهمانسرای شهرداری و متاسفانه غذاش فوق العاده بی کیفیت بود!

ترکیه با 1/100 مکان های تاریخی و جاذبه ای طبیعی سالی 70 میلیارد دلار از صنعت توریزم کسب میکنه اما ما اندر خم یک کوچه ماندیم!

در مورد مکان پله هم با کمی زحمت میشه در همین نقطه ای که عکسش رو گذاشتید یک مسیر بسیار عالی ساخت.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
این تصویر ماهواره ای نشون میده که دمای هوا در قلب شبه جزیره عربستان بسیار سردتر از نرماله!!!!!!!!

kbo31v6jbroysokmmh.jpg

arashz

مدیر بخش هواشناسی
اسم ترکیه رو آوردی و اینو واست بگم همین هلندیه بهم میگفت کشورتون و آثار باستانیش بینظیره و میگفت ترکیه هیچی نداره ولی مثلا میگفت معماری باستانی اصفهان- کرمان- یزد و حتی همین کاخ خورشید کلات نادر بینظیر و شگفت انگیزه!!

میگفت اگه تو ایران سرمایه گذاری مناسبی بشه ، ما می تونیم صنعت گردشگری و توریست خوبی رو راه اندازی کنیم ولی .......................

بعد در مورد شهرهای غربی حاشیه زاگرس هم گفت امکانات رفاهیش مناسب و مطلوب بوده.:گل:

پدر من کلات اومدن و از زیبائی های کلات خیلی تعریف میکنند، حیف که نتونستم اون منطقه رو ببینم، امید بخدا باز هم سفر به مشهد در پیش دارم و اگر عمری بود هم شما رو میبینم و اگر امکانش بود یک سری هم به کلات میزنم.

دوستان فعلا :گل:

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی

اين توله روباه هاي بازيگوش مشغول بازي هستند و گاهي هم بازي به نزاع مي انجامد که دندان تيز کردن دو توله با هم نيز مي باشد . براي نشان دادن قدرت بيشتر بين دو خواهر و برادر .

1047791_803.jpg

1047792_602.jpg

1047793_695.jpg

1047794_427.jpg

1047795_675.jpg

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
شمال خليج فارس (خوزستان)

زبانه کم فشار با روندی تدریجی تا آخر هفته جاری رو به تقویت بوده و به همراه خط ناپایداری که حوالی روز چهارشنبه استان را تحتتاثیر قرار می دهد باعث بارشهایی در استان خواهد شد.

وضعیت هوا: صاف تا قسمتی ابری از گاهی با افزایش ابر بعضا غبار آلود
جهت باد: جنوب غربی تا غربی
سرعت باد: 15 تا 30 کیلومتر در ساعت
ماکزیمم سرعت باد: 40 کیلومتر در ساعت
ارتفاع موج: 30 تا 60 سانتی متر حداکثر120سانتیمتر
دید: 4 تا 8 کیلومتر

آخرین ویرایش:

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
زلزله اي به بزرگي 1.5 ريشتر دماوند در استان تهران رويداد.

اين زلزله در عمق 15 كيلومتري و در ساعت 17 و 7 دقيقه و 30 ثانيه رويداده است.

حداكثر بزرگاي امواج اين زلزله 1.7 ريشتر گزارش شده است.

اين دومين زلزله امروز استان تهران به شمار مي رود.

برفی

کاربر ويژه
سلام مهرداد جان میشه یه توضیح کاملی درمورد سیستم پیشرو طبق اخرین تغییرات نقشه ها ارائه بدین البته اگه براتون مقدوره

ماهان.

کاربر ويژه

اون مدتی که دسامبر پارسال توی آمازون بایرن کار می‌کردم یه پسره‌ی با ریشه‌ی برزیلی ولی متولد آلمان رو دیده بودم که می‌گفت به ایران سفر کرده. در حقیقت کارآموزی‌اش رو ابوظبی بوده و بعدش تصمیم گرفته بود که ایران رو هم ببینه. با هواپیما میاد تهران و بعد از چند روز می‌ره کاشان، اصفهان و شیراز رو هم می‌بینه. می‌گفت ایران راههای خیلی خوبی داره و نقاط اقامتی‌اش هم بد نیست، مشکل اصلی این وسط برای خارجی‌ها اگه نخوان با تور مسافرت کنن، اینه که اصلن راهنما وجود نداره و آدم باید خودش تمام اطلاعات رو بدست بیاره. از پروسه‌ی ویزا گرفتن و برخورد سفارت هم شاکی بود، از قرار معلوم یه فرم خیلی طویلی رو هم پر کرده بود.

توی پرواز برلین به استانبول هم یه آقای آلمانی رو دیده بودم که با دوست دختر آذری‌اش می‌خواست بره تفلیس. اونا هم زمستون 89 از آستارا وارد گیلان شده بودن و تالش، رشت، انزلی و لاهیجان رو دیده بودن. اما چون دختره تبعه‌ی آذربایجان بود و آذری‌ها می‌تونن فقط گیلان رو بدون ویزا ببینن،‌ برای همین جاهای دیگه رو ندیدن. خیلی هم تعریف می‌کرد از منطقه و مث اینکه توی اینترنت با یه خانوم معلم زبان توی رشت آشنا شده بودن که خیلی به‌دردشون خورد.

IRAJ1

کاربر ويژه
اين احتمال وجود داره كه در دهه اول ماه مي يكي از الگوهاي ايده آل بارش در كشور شكل بگيره در انيميشن بالا حركت پادساعتگرد كم فشار سوداني كاملا مشخص هست . در روزهاي اغازين ماه مي هم وجود پر فشار شمالي در نقشه هاي سطح زمين به چشم مي خوره.
درود بر مهرداد عزیز
این الگو و بارشی که شما میگید غیر از این بارشیه که تو هفته جاری رخ میده؟ میشه یکم بیشتر توضیح بدید

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا