mehrdad_teh
متخصص بخش هواشناسی
شما این چند وقته نبودی من چندین بار اواتور اشخاص سیاسی گذاشتم. مثلا همین 2 روز پیش اواتورم آقای جلیلی بودش.
این فعالیت سیاسی حساب نمیشه.
استفاده از محتواي سياسي تو ايران انجمن ممنوع هست.
شما این چند وقته نبودی من چندین بار اواتور اشخاص سیاسی گذاشتم. مثلا همین 2 روز پیش اواتورم آقای جلیلی بودش.
| سه شنبه10/2/1392 | چهارشنبه 11/2/1392 | پنجشنبه12/2/1392 | | |||||
نواحی شمالی | صاف تا کمی ابری گاهی همراه با وزش باد و در برخی نقاط با غبار صبحگاهی | صاف تا کمی ابری گاهی همراه با وزش باد و در برخی نقاط با غبار صبحگاهی | صاف تا کمی ابری گاهی همراه با وزش باد و در برخی نقاط با غبار صبحگاهی | | |||||
نواحی مرکزی | صاف تا کمی ابری گاهی همراه با وزش باد و در برخی نقاط با غبار صبحگاهی | صاف تا کمی ابری گاهی همراه با وزش باد و در برخی نقاط توام با گردو غبار | صاف تا کمی ابری گاهی همراه با وزش باد و در برخی نقاط با غبار صبحگاهی | | |||||
نواحی جنوبی | صاف تا کمی ابری گاهی همراه با وزش باد گاهی همراه با گردوخاک | صاف تا قسمتی ابری گاهی همراه با وزش باد گاهی همراه با گردوخاک | صاف تا کمی ابری گاهی همراه با وزش باد و در برخی نقاط با غبار صبحگاهی | | |||||
شهرستان مشهد | صاف تا قسمتی ابری گاهی همراه با وزش باد و غبار صبحگاهی | صاف تا کمی ابری گاهی همراه با وزش باد و غبار صبحگاهی | صاف تا کمی ابری گاهی همراه با وزش باد و غبار صبحگاهی | ||||||
کمینه دما | بیشینه دما | کمینه دما | بیشینه دما | کمینه دما | بیشینه دما | ||||
7 | 23 | 9 | 24 | 10 | 25 | ||||
اقا یه نفر بگه چرا اصفهان بارشی نداره تا پریروز اصفهان هم جزءمناطقی بود که بارش داشت اما از دیروز تا حالا دیگه اسمی از اصفهان برده نشد.16روزه که در اصفهان بارشی رخ نداده حتی یک قطره. اینم از شانس گندما.
از گناوه خبر رسیده تا الان چندین رگبار شدید رخ داده
تا الان تو عمرم یه بار بیشتر نیومدم گناوه، دوست و آشنا زیاد داریم که با هم در ارتباطیمایرج میای گناوه چی کار می کنی؟
طوفان حاره اي ZANE در شمال شرق استراليا
اين طوفان هم اكنون در مرحله TS قرار داره و پيش بيني شده به درجه هاريكن (نوع 1) نرسه چرا كه آبهاي شمال استراليا محتواي گرمايي لازم روندارن.
مكان فعلي طوفان و مسير پيش بيني شده در روزهاي آينده:
دوستان عزیز اگر عمری بود پست بعدی رو از اصفهان ارسال میکنم، امیدوارم بغیر از گردباد های همیشگی مسیر، پدیده جوی جالبی اتفاق بیفته و بتونم گزارش کنم.
فعلا:گل:
Wednesday01 May |
---|
ان شاالله که همش یه چیزم بیشتر رخ بده تا ایلام به نرمال خودش برسهدرود
اگه نصف این بارش هم رخ بده خداروشکر میکنیم:گل: