آره خداروشکر، اسفند تموم شد ولی هنوز کارای اصلاح و فارغ التحصیلی رو انجام ندادم:خجالت2:
خدارو شکر از هفت خان رستم گذشتی :شاد2: تبریک میگم محمدرضا جان :گل:
آره خداروشکر، اسفند تموم شد ولی هنوز کارای اصلاح و فارغ التحصیلی رو انجام ندادم:خجالت2:
مخلصتم محمدجان:دوست:خدارو شکر از هفت خان رستم گذشتی :شاد2: تبریک میگم محمدرضا جان :گل:
شنبه 15/4/1392 | یکشنبه 16/4/1392 | دوشنبه 17/4/1392 | |||
نواحی شمالی | صاف تا کمی ابری گاهی همراه با وزش باد و گرد وغیار | صاف تا کمی ابری گاهی همراه با وزش باد و گرد وغیار | صاف تا کمی ابری گاهی همراه با وزش باد ، در بعدازظهر در برخی نقاط افزایش ابر | ||
نواحی مرکزی | صاف تا کمی ابری در نواحی شرقی گاهی همراه با وزش باد نسبتا شدید و گرد وغیار | صاف تا کمی ابری در نواحی شرقی گاهی همراه با وزش باد نسبتا شدید و گرد وغیار | صاف تا کمی ابری گاهی همراه با وزش باد ، در بعدازظهر در برخی نقاط افزایش ابر | ||
نواحی جنوبی | صاف تا کمی ابری گاهی همراه با وزش باد نسبتا شدید و گرد وغیار | صاف تا کمی ابری گاهی همراه با وزش باد نسبتا شدید و گرد وغیار | صاف تا کمی ابری گاهی همراه با وزش باد نسبتا شدید ، در بعدازظهر در برخی نقاط افزایش ابر | ||
شهرستان مشهد | صاف تا کمی ابری گاهی همراه با وزش باد و گرد وغیار | صاف تا کمی ابری گاهی همراه با وزش باد و گرد وغیار | صاف تا کمی ابری گاهی همراه با وزش باد ، در بعدازظهر افزایش ابر | ||
کمینه دما | بیشینه دما | کمینه دما | بیشینه دما | کمینه دما | بیشینه دما |
18 | 33 | 19 | 34 | 19 | 34 |
درود بر دوستان گرامی:گل:
ماهم بعد یه مدت غیبت اومدیم!
خیلی وقته خبری از خاک نیست ولی هوا خیلی گرمه تازه قراره گرمترم بشه! پیشبینی شده دمای ایلام به 41 درجه برسه که تا چندسال پیش برای شهر ایلام بی سابقه بود ولی حالا هرسال این دما ثبت میشه!
دمای فعلی ایلام 33 درجه
ماهم یه دوربین خریدیم که سه تا عکس دیشب باهاش گرفتم:
![]()
![]()
![]()
دیروز صبح اول رفتم داراباد . تا ابشار چال مگس رفتم حدود 1 ساعت و نیم شد . بعد اومدم استراحت کنم برای ادامه مسیر و ابی بخورم دیدم ای دل غافل پس کوله من کووووووووو ! اصلن هل کردم چون هم کیف پولم هم موبایلم توش بود . اقا به سرعت دویدم پارکینگ داراباد تو مسیر و نگاه میکردم ببینم کدوم گوری افتاده . نیم ساعته رسیدم پارکینگ دیدم اخیش تو ماشینه:خنده2:
بعد دیدم این که نشد کوهنوردی . با ماشین رفتم دربند یه توک پا . اونجا هم جا پارک نبود دهن ما صاف شد یه سرباز اش خوری گفت اینجا پارک نکن شمارت و میدم راداری استان منم گفتم بده بینم مثلا میخوان چکار کنم . الا ای حال ما رفتیم دربند اونم ساعت 9:30 صبح که قیامت بود از ادم . خیلی شلوغ بود . عرق هم شر و شر ازم میریخت . 4 تا اب طالبی مگسی خوردم تو وسطای مسیر فکونم هیچکی نمی خرید:خنده2: منم چون میخواستم مسیر سبک باشه تا شیرپلا نرفتم یعنی اصلا جون نداشتم تا اونجا برم . رفتم تا هتل اوسون که از مسیر دیگه هست و نزدیک تز از شیرپلا . وسطای مسیر دربند یه دو راهی میشه . سمت راست به پناهگاه شیرپلا و سمت چپ به هتل اوسون که اونم در واقع یک پناهگاه هست . عکساشم که دیروز گذاشتم .
تابستون اگه دیر تر از ساعت 6:30 ادم بره کوه مخش عیب داره مثل دیروز من
اطراف باراجین ؟
30°C | |
| |||||