سلام امیر محسن جان
این رو هم حتما شنیده ای که قدیمی ها میگن:
اسفنده و هر ساعتش یک فنده:خنده2:
سلام بر دوستان
سایت هواشناسی استان در حال بروز رسانی است و امیدوارم که این تغییرات بسیار مثبت در آینده نزدیک تکمیل بشه
http://www.razavimet.ir/tabid/674/Default.aspx
چهارشنبه 02/11/1392( از ساعت 00 تا 24 ) | پنجشنبه 03/11/1392( از ساعت 00 تا 24 ) | جمعه 04/11/1392( از ساعت 00 تا 24 ) | |||
نواحی شمالی | نیمه ابری تا ابری و در برخی نقاط با مه رقیق صبحگاهی گاهی همراه با وزش باد و در شب و اواخر وقت در برخی نقاط با احتمال بارش خفیف و پراکنده باران | نیمه ابری همراه با مه رقیق صبحگاهی گاهی با وزش باد نسبتا شدید و گرد غبار ، در بعدازظهر بتدریج افزایش ابر و در شب در برخی نقاط با بارش خفیف و پراکنده برف و باران و مه آلود | نیمه ابری تا تمام ابری همراه با مه رقیق صبحگاهی گاهی با وزش باد نسبتا شدید و غبار آلود و در بعضی ساعات خصوصا در ساعات عصر و شب با بارندگی ( بارش در نواحی سردسیر و کوهستانی بشکل برف و باران ) و مه آلود | ||
نواحی مرکزی | صاف تا قسمتی ابری و در برخی نقاط با مه رقیق صبحگاهی یا غبار صبحگاهی بتدریج افزایش ابر گاهی همراه با وزش باد و در شب و اواخر وقت در برخی نقاط با احتمال بارش خفیف و پراکنده باران | کمی تا نیمه ابری همراه با مه رقیق صبحگاهی یا غبار صبحگاهی گاهی با وزش باد نسبتا شدید و گرد و غبار ، در بعدازظهر افزایش ابر و در شب در برخی نقاط با احتمال بارش خفیف و پراکنده برف و باران و مه آلود | نیمه ابری تا تمام ابری همراه با مه رقیق صبحگاهی گاهی با وزش باد نسبتا شدید و گرد و غبار و در بعضی ساعات خصوصا در ساعات عصر و شب با بارندگی ( بارش در نواحی سردسیر و کوهستانی بشکل برف و باران ) و مه آلود | ||
نواحی جنوبی | صاف تا قسمتی ابری و در برخی نقاط غبار آلود گاهی با وزش باد | صاف تا قسمتی ابری گاهی با وزش باد نسبتا شدید و گرد و غبار ، در بعدازظهر در برخی نقاط افزایش ابر | نیمه ابری گاهی با وزش باد نسبتا شدید و گرد و غبار و در بعضی ساعات خصوصا در ساعات عصر و شب در برخی نقاط با احتمال بارش خفیف و پراکنده باران و مه آلود | ||
شهرستانمشهد | صاف تا قسمتی ابری همراه با مه رقیق صبحگاهی و غبار محلی گاهی افزایش ابر همراه با وزش باد | کمی تا قسمتی ابری همراه با مه رقیق صبحگاهی یا غبار صبحگاهی گاهی با وزش باد نسبتا شدید و گرد و غبار ، در بعدازظهر افزایش ابر | نیمه ابری تا ابری گاهی با وزش باد نسبتا شدید و گرد و غبار و در بعضی ساعات خصوصا در ساعات عصر و شب با بارندگی ( بارش در نواحی مرتفع و کوهستانی بشکل برف و باران ) و مه آلود | ||
کمینه دما | بیشینه دما | کمینه دما | بیشینه دما | کمینه دما | بیشینه دما |
صفر | 14 | 1 | 15 | 3 | 12 |
من به اين دماي ناحيه NINO 3.4 كلن مشكوكم! الان شده 0.083 معلوم نيست چجوري ظرف 3 روز از 1 - رسيد به اينجا!
من دو روز پيش با قايق رفتم روى مناطق nino3,4 و يه ديگ آب جوش ريختم توو آب ، از رو نقشه هم هى سشوار گرفتم رو nino3,4
ممطابق با این نقشه من خیلی به روزهای آینده امیدوارم:گل:
میتونید حدس بزنید چرا؟
![]()
درود امیرمحسن جان
البته من زیاد از این خطوط نقشه ها سردر نمیارم ولی فکر کنم خطوط همگرایی یا واگرایی ابرها رو نشون میدند درسته؟
به نظرم هر چی هست مربوط به همون رودخانه اتمسفری هست که از غرب تا شمال شرق آفریقا گسترده شده.
درود بر حسن عزیز
آفرین .
کاملا مشخصه که مطالب امروز رو با دقت پیگیری کردید.
در نقشه مذکور در تراز های بالایی جو در گستره پهنه آبی جنوب منطقه ما واگرایی در شرف وقوع هست این یعنی velocity potential منفی در تراز 200 میلی بار جو!
مطلب بسیار خوشحال کننده دیگه هم همانطوریکه به خوبی اشاره کردید رودخانه اتمسفری زیبایی هست که از منطقه صحاری آفریقا به سمت منطقه ما در حال حرکت هست. من در سال گذشته این رودخانه اتمسفری پر خیر و پرکت رو همواره دنبال میکردم و به امید خدا می تونم بگم در روزهای آینده این نعمت الهی در صورتیکه از منطقه ما عبور کنه بارشهای سنگین و گسترده ای رو رقم خواهد زد