• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
14060412_2_2712.gif

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
وضع هوای قم

هوای حاضر ساعت: ۲۱:۳۱
پیش بینی ۳ روز آینده

N_32_XL.png
۲۱° c
بارش باران و برف

جهت باد: شمال غربی​
arrow1.gif
هوای حاضر | سه شنبه ۰۶ خرداد

سرعت باد: ۱۲ متر بر ثانیه, ۴۱ کیلومتر بر ساعت

نم نسبی: % ۶۰

دید افقی: ۲۰۰۰متر

بارندگی 24 ساعت گذشته: صفر میلیمتر

بیشینه دما در 24 ساعت گذشته: ۳۵° c

کمینه دما در 24 ساعت گذشته: ۲۱° c
update.png
آخرین بروز رسانی: ۱۳۹۳/۰۳/۰۶ ۲۱:۲۲

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
[h=2]MONDAY, MAY 26, 2014[h=3]El Niño Having Trouble Getting it Up
Getting the Niño3.4 sea-surface temperature up, that is. This weeks' anomaly is just a tick above last week's, but nothing impressive:

Nino34 5-26-14.JPG
Though it is above the Great El Niño Fake-Out of 2012:

Nino34 cp 2012 5-26-14.JPG

Another indicator of its weakness is the Southern Oscillation Index, which is proportional to the normalized barometric pressure difference between Tahiti and Darwin, Australia, and which correlates with ENSOs. The Queensland Governmentpublishes it daily.

SOI daily 5-26-14.JPG

A closer look shows it just dawdling along, after its fake jaunt earlier this year:

SOI daily 2 5-26-14.JPG

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
BREAKING FORECAST.......

THE US NAVY METEOROLOGISTS PREDICT A MONSTER CYCLONE(NANAUK) TO FORM IN THE ARABIAN SEA ON MAY 29, 2014 OFF THE KERALA COAST. IT WILL INTENSIFY INTO A MASSIVE CYCLONE AND HIT THE SOUTHERN OMAN COAST ON JUNE 3-4, 2014.

Globally there are only a handful of organisations that give out weather forecasts. The Americans do it, The British do it and the US Navy does it. The US navy has great interest in forecasting weather globally for obvious reasons.

These guys have their own forecast model called the NAVGEM (US NAVy Global Environmental Model).

And this model predicts that a low pressure area will form in the Arabian Sea around the Maldives on May 29, 2014. This will gradually gain strength and move northward initially. Then after a day or two it will start moving in a north west direction and hit the Oman coast on June 3-4, 2014, near the town of Mirbat, Fararah andSawqirah.

UNDER IT'S INFLUENCE ENTIRE OMAN WILL START GETTING HEAVY RAINS FROM JUNE 1, 2014. THIS WILL CONTINUE FOR THE NEXT ONE WEEK. EARLY JUNE WILL SEE A FLOODED, VERY WET OMAN.

منبع تمام پیش بینی ها و هیجانات در خصوص طوفان اقیانوس هند و برخوردش با سواحل عمان مطالب بالاست. این بگم که فعلا هیچ چشم اندازی برای رسیدن این طوفان به خلیج پارس و سواحل ایران وجود نداره

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
چه خبره روی غرب دریای سیاه و چین.

Sent from my GT-I9100G using Tapatalk

آره همینطوره.

راستی در خبرهای میخوندم که آلمان هم سیل خیلی مهیبی اومده ولی ماشاء الله از بس که همه چی فیلتره بیخیال تصاویر و جزئیاتش شدم.

بگذریم.........
ecmwf تا 144 ساعت آینده:

144.jpg

hasan1

کاربر ويژه
وضع هوای قم

هوای حاضر ساعت: ۲۱:۳۱
پیش بینی ۳ روز آینده

N_32_XL.png
۲۱° c
بارش باران و برف

جهت باد: شمال غربی​
arrow1.gif
هوای حاضر | سه شنبه ۰۶ خرداد

سرعت باد: ۱۲ متر بر ثانیه, ۴۱ کیلومتر بر ساعت

نم نسبی: % ۶۰

دید افقی: ۲۰۰۰متر

بارندگی 24 ساعت گذشته: صفر میلیمتر

بیشینه دما در 24 ساعت گذشته: ۳۵° c

کمینه دما در 24 ساعت گذشته: ۲۱° c
update.png
آخرین بروز رسانی: ۱۳۹۳/۰۳/۰۶ ۲۱:۲۲

درود بر همه دوستان

اینجا امروز هوا بیشتر از هر چیز دیگه ای باد و طوفان داشت. من که اوایل شب سمت جمکران بودم شاهد طوفان شدید و گرد و خاک بودم به طوری که دید افقی شاید به کمتر از 100 متر رسیده بود.

جمعیت زیادی که برای زیارت به مسجد جمکران اومده بودند هم از این باد و طوفان شدید حسابی غافلگیر شده بودند.

در نهایت هم یکی دو تا رگبار پراکنده نصیبمون شد.

samann

کاربر ويژه
روز گرمي رو مشهد در پيش رو داره.
پيش بيني ميشه دماي امروز مشهد در گرمترين حالت به عدد 38 برسه و البته با شرجيت بالا كه تحملشو سخت تر ميكنه. به هر حال امروز رو به اميد روزهاي خوب بعد تحمل ميكنيم :سوت:

rahsazan

کاربر ويژه
سلام بر دوستان
چند روزی مشهد نبودم
دیروز توی مسیر که بر میگشتم محور شیروان به فاروج طوفان و رعد و برق داشت و گرد و خاک زیادی به پا کرده بود
چند دانه باران هم بارید

rahsazan

کاربر ويژه

فرارو- بیش از 3 دهه پیش "جورج گرستر" یکی از بزرگترین عکاسان هوایی دنیا در سفری به ایران بخشی از طبیعت و معماری ایران را ثبت کرد.
"جورج گستر" عکاس سوئيسي، در سال 1355 در سفري پرمخاطره با همکاری شرکت هواپیمایی ایران ایر زيبايي‌هاي ايران را ثبت كرد و در سال 2011 پس از گذشت سه دهه آنها را در نمايشگاهي با نام «بهشت گمشده: ايران از آسمان» در لندن به نمایش گذاشت.

" گرستر" كه از پيشگامان عكاسي هوايي دنیا، درباره‌ي سفر حرفه‌اي خود و چگونگي گرفتن عكس‌هاي بي‌نظيري از ايران دهه‌ي 1970 اين‌چنين مي‌گويد: "در حالي كه بر فراز ايران سفر مي‌كردم، به اين فكر بودم كه مناظر فرهنگي و طبيعي سرزمين پارس با بيابان‌هاي نمكي و باغ‌هاي بهشتي‌اش براي تماشا از آسمان آفريده شده‌اند. آبادي‌هايش با قنات‌ها و آبراه‌هاي زيرزميني‌اش مثال بارز معماري بدون معمار هستند".

وي درباره‌ي سفرهاي هوايي خود نیز گفته است: "من تمام پروازها را با "دتريش هاف" كارشناس منطقه و باستان‌شناس آلماني انجام مي‌دادم. جاي او جلوي هواپيما پشت سر دو خلبان بود و من نزدیک در هواپيما، در قسمت مخصوص بار مي‌نشستم. حالت من براي عكاسي كاملا راحت نبود، اما ديد خيلي خوبي داشتم. از 11 آوريل 1976 تا 30 ماه مي 1978 بيش از صد پرواز (سيصد ساعت) داشتم. ما در برنامه‌ريزي‌مان تغيير فصل‌ها را تا حد امكان مدنظر قرار داده بوديم. اين امر موجب كشفيات شگفت‌انگيزي شد؛ بهار در ارتفاعات آذربايجان يكي از زيباترين مناظري است كه زمين در معرض ديد انسان قرار مي‌دهد. ما قصد داشتيم تمام نقاط كشور را پوشش دهيم، اما اين مساله به‌طور حتم از توان وسيله‌ي هوايي ما بيرون بود. چندبار تلاش كرديم از رشته كوه البرز عبور كنيم، اما موفق نشديم".

"جورج گرستر" در حال حاضر در زوريخ سويس زندگي مي‌كند و به عنوان روزنامه‌نگار در روزنامه‌هاي سويسي و «نشنال جئوگرافيك» به فعاليت مي‌پردازد. تعدادی از عکس های هوایی او از ایران پیش از انقلاب را در زیر می بینید.

9879_281.jpg

9880_102.jpg

9881_724.jpg

9882_235.jpg

9883_374.jpg

9884_277.jpg

9885_550.jpg

9886_432.jpg

9887_520.jpg

9888_942.jpg

9889_526.jpg

9890_461.jpg