• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مثلثی به نام برمودا

Nicol

متخصص بخش گردشگری
مثلث برمودا (به انگلیسی: Bermuda Triangle) منطقه‌ای است در شمال‌غربی اقیانوس اطلس، که ادعا می‌شود تعدادی هواپیما و کشتی به طور مرموزی ناپدید شده‌اند.

موقعیت مثلث برمودا
مثلث برمودا واقعا یک مثلث نیست، بلکه شباهت بیشتری به یک بیضی (و شاید هم دایره‌ای بزرگ) دارد که در روی بخشی از اقیانوس اطلس در سواحل جنوب شرقی آمریکا واقع است. راس آن نزدیک برمودا و قسمت انحنای آن از سمت پایین فلوریدا گسترش یافته و از پورتوریکو گذشته، به طرف جنوب و شرق منحرف شده و از میان دریای سارگاسو عبور کرده و دوباره به طرف برمودا برگشته‌است. طول جغرافیایی در قسمت غرب مثلث برمودا ۸۰ درجه‌است، بر روی خطی که شمال حقیقی و شمال مغناطیسی بر یکدیگر منطبق می‌گردند. در این نقطه هیچ انحرافی در قطب نما محاسبه نمی‌شود.
وینسنت گادیس که مثلث برمودا را نامگذاری کرده، آن را به صورت زیر توصیف می‌کند: «یک خط از فلوریدا تا برمودا، دیگری از برمودا تا پورتویکو می‌گذرد و سومین خط از میان باهاما به فلوریدا بر می‌گردد.»
این محل فتنه‌انگیز و تقریبا باور نکردنی اسرار غیر قابل توصیف جهان را به خود اختصاص داده‌است. مثلث برمودا نامش را در نتیجه ناپدید شدن ۶ هواپیمای نیروی دریایی همراه با تمام سرنشینان آنها در پنجم دسامبر ۱۹۴۵ کسب کرد. ۵ فروند از این هواپیماها به دنبال اجرای ماموریتی عادی و آموزشی، در منطقه مثلث، پرواز می‌کردند که با ارسال پیامهایی عجیبی درخواست کمک کردند. هواپیمای ششم برای انجام عملیات نجات، به هوا برخاست که هر شش هواپیما به طرز فوق‌العاده مشکوکی مفقود شدند.
آخرین پیامهای مخابره شده آنها با برج مراقبت حاکی از وضعیت غیر عادی، عدم روئیت خشکی، از کار افتادن قطب نماها یا چرخش سریع عقربه آنها و اطمینان نداشتن از موقعیتشان بود. این در حالی بود که شرایط جوی برای پرواز مساعد بود و خلبانان و دیگر سرنشینان افرادی با تجربه و ورزیده بودند. با وجود مدتها جستجو هیچ اثری از قطعه شکسته، لکه روغن، آثاری از اجسام شناور، خدمه یا تجمع مشکوکی از کوسه‌ها دیده نشد. هیچ حادثه‌ای چه قبل و چه بعد از آن، تا این حد حیرت‌آورتر از ناپدید شدن دسته جمعی هواپیماهای مذکور نبوده‌است. در حوادثی مشابه در این منطقه قایقها و کشتیهایی مفقود شده‌اند (قربانیان مثلث برمودا)، در برخی موارد هم فقط خدمه و سرنشینان ناپدید گشته‌اند.
منطقه وحشت
همه روزه هواپیماهای متعددی بر فراز مثلث برمودا پرواز می‌کنند. کشتیهای بزرگ و کوچک در آبهای آن در حال تردند و افراد زیادی برای بازدید، به این منطقه مسافرت می‌کنند، بدون آنکه اتفاقی بیفتد. از طرف دیگر، در دریاها و اقیانوسها در سراسر دنیا، کشتیها و هواپیماهای زیادی مفقود شده و می‌شوند. پس چرا فقط مثلث برمودا از بقیه مناطق تفکیک شده‌است. علت این است که اولا هیچ امیدی برای یافتن حتی اثر و نشانه‌ای وجود ندارد. ثانیا در هیچ منطقه دیگر چنین ناپدید شدنهای بی دلیل، بیشمار و نامعلوم روی نداده و به این خوبی ثبت نشده‌است.
مشاهدات و گزارشات
در بیشتر اتفاقات مثلث برمودا، اکثر هواپیماها در حالی ناپدید شده‌اند که تماس رادیویی خود را با ایستگاههای مبدا و مقصدشان تا آخرین لحظه حفظ کرده‌اند و یا برخی دیگر در لحظات آخر پیامهای غیر عادی مخابره کرده‌اند که حاکی از عدم کنترل آنان بر روی دستگاه و ابزارها بوده‌است و یا چرخش عقربه‌های قطب نما به دور خود و تغییر رنگ آسمان اطراف به زردی و مه آلودی، آن هم در روز صاف و آفتابی و یا تغییراتی غیر عادی در آبها که تا لحظاتی قبل آرام بوده‌اند، بدون بیان هیچ دلیل روشنی از چگونگی این وقایع.
این پیامها رفته رفته ضعیف‌تر و غیرقابل تشخیص‌تر شده و یا سریعا قطع شده‌اند. دقیقا مثل اینکه چیزی ارتباط رادیویی را قطع کرده باشد و یا چنانچه اظهار عقیده شده، در حال دور شدن و عقب رفتن از فضا و زمان بوده و دورتر و دورتر شده‌اند. در برخی موارد گزارشها حاکی از آن بود که نوری ناشناخته و غیر قابل تشریح روئیت شده‌است. همچنین توده سیاه و تاریکی در سطح دریا که پس از مدتی ناپدید شده، در جریان اتفاقات مزبور گزارش شده‌است.
در مواردی هم گزارش شده که نقطه تاریک بزرگی در میان ستارگان در آسمان دیده شده که نوری متحرک از طرف زمین به آن قسمت وارد شده و سپس هر دو ناپدید شده‌اند. در تمام مدت دیده شدن تاریکی، دستگاهها و سایر ابزارهای قایق‌های ناظر از کار افتاده بودند که پس از رفع تاریکی آسمان، دوباره شروع بکار کرده‌اند.
در یک مورد هم پیامی عجیب از یک کشتی باری ژاپنی بدین مضمون دریافت گردید. «خطری همانند یک خنجر هم اکنون... به سرعت می‌آید... ما نمی‌توانیم فرار کنیم...» در هر حال بدون اینکه مشخص شود خنجر چه بود، کشتی ناپدید شد.
علل واقعه
علل فرضی طبیعی
توضیحات و علل فرضی مختلفی درباره حوادث مثلث برمودا ارائه شده‌است که معمول‌ترین فرضیات بر اساس مرگ غیر طبیعی (زیرا هیچ جسدی تا کنون بدست نیامده‌است.) بنا شده‌است. این توضیحات عبارتند از:
جزر و مد ناگهانی دریا در نتیجه زلزله در اعماق دریا، وزش بادهای مخرب و اختلالات جوی، گویهای آتشفشان که موجب انفجار هواپیماها می‌شود، گرفتار آمدن در جاذبه یک گرداب یا گردباد که باعث سقوط و انهدام هواپیماها یا انحراف مسیر کشتیها و مفقود شدن آنها در آب می‌شود، تحت تاثیر نیرویی مغناطیسی قرار گرفتن و اختلالات امواج الکترومغناطیسی، ولی این دلایل توجیه قابل قبولی برای ناپدید شدن هواپیماها و کشتیهای متعدد در یک منطقه نیست.
علل فرضی غیر طبیعی
دستگیری و ربوده شدن به وسیله زیردریایی یا بشقاب پرنده‌هایی متعلق به کراتی دیگر که برای تحقیق درباره حیات و زندگی باستان و حال ما انسانها به کره زمین آمده‌اند، می‌تواند علتی غیر طبیعی برای توجیه وقایع باشد.
یکی از عجیب‌ترین پیشنهادات در این مورد بوسیله ادگار کایس، پیشگو و روانکاو و حکیم در دهه پنجم قرن بیست، ارائه شده‌است. به عقیده وی قرنها قبل از کشف اشعه لیزر، بومیان سواحل اقیانوس اطلس از کریستال به عنوان یک منبع انرژی و قدرت استفاده می‌کردند. به نظر کاین نوعی نیروی شیطانی القا شده از سوی آنها، در عمق یک مایلی در قسمت غرب اندروس غرق شده که هنوز در برخی مواقع باعث از کار انداختن ابزار و وسایل الکتریکی کشتیها، هواپیماها و در نهایت نابودی آنها می‌گردد.


نظریه و توضیحات کوشچه

ارنس دیوید کوشچه محقق دانشگاه ایالت آریزونا در سال ۱۹۷۵ با انتشار کتابی به نام «اسرار مثلث برمودا برملا شد» اولین نظریه مخالف در این زمینه را منتشر نمود. تحقیقات وی در این کتاب شماری از اطلاعات نادرست و ناسازگار در مقاله بلیتزر را برملا نمود. وی در این کتاب به وجود ناسازگاریهای زیادی در گزارشات بلیتزر اشره نمود و گفته‌های وی از زبان شاهدان عینی، افراد زنده مانده در حوادث و همچنین تمامی انسانهای درگیر را نادرست و غیرواقعی بیان نمود. وی بیان نمود که بسیاری از اطلاعات مهم در مقاله بلیتزر از قلم افتاده‌است و به هیچوجه کاملا بررسی نشده‌است. به عنوان مثال در داستان بلیتزر در مورد مفقود شدن قایق معروفی که قصد داشت دور دنیا حرکت کند و سرنشین آن دونالد کروهرست، بلیتزر به اسرار آمیز بودن این داستان اشاره نموده‌است در حالیکه شواهد روشنی در مورد دلایل مفقود شدن وی در دسترس است و یا همچنین در مورد کشتی حمل ذغال سنگ که بلیتزر آنرا اینطور بیان نمود که کشتی مذبور سه روز پس از ترک بندری در اقیانوس اطلس مفقود شده و دیگر هیچ ردپائی از آن یافت نشد بیان نمود که در گزارشات واقعی کشتی ای با همین نام از بندری در اقیانوس آرام حرکت نموده‌است. همچنین کوشچه معتقد بود که درصد زیادی از حوادثی که بنام اسرار مثلث برمودا یاد شده، کاملا خارج از منطقه مثلث برمودا اتفاق افتاده‌است و در اغلب موارد راه اثبات این مدعا بسیار ساده بوده‌است. وی با جستجو در مقالات چاپ شده در روزنامه‌های وقت و همچنین اطلاع از وضع هوای گزارش شده در آن روز توانست وجود مغایرت‌ها در داستانهای بیان شده در مورد اسرار مثلث برمودا را برملا سازد.

نتیجه گیریهای کوشچه

  • شمار کشتی‌ها و هواپیماهای مفقود شده در این گزارشات در مقایسه با شمار کشتی‌ها و هواپیماهای مفقود شده در دیگر مناطق اقیانوس، بهیچوجه زیادتر نبوده‌است.

  • طوفانهای استوائی و گرمسیری بسیاری در این مناطق گزارش شده‌است و شمار گمشدگان در این گزارشات با توجه به تعدا این طوفانها نا متناسب، عجیب یا اسرارآمیز نمی‌باشد مضافا اینکه بلیتزر و نویسندگان دیگر در مقالات خود اشاره‌ای به این واقعیت ننموده‌اند.

  • اعداد و ارقام بیان شده در این گزارشات و تحقیقات آشفته اغراق آمیز می‌نماید، کشتی‌ها و قایق هائی مفقود گزارش می‌گردند درحالیکه آنها بلاخره به بندرها با تاخیر بازگشته بودند و این گزارش نشده‌است.

  • برخی از این گزارشات در مورد مفقود ین درواقع هیچگاه اتفاق نیافتاده‌اند. بطور مثال حادثه‌ای، با عنوان سقوط هواپیما گزارش شده که مدعاست هواپیمائی مسافربری، در سال ۱۹۳۷ از بندر دیتونا در فلوریدا در مقابل چشم صدها شاهد عینی پرواز نموده و در مثلث برمودا سقوط نموده‌است درحالیکه در روزنامه‌ها محلی آن زمان هیچ نوشته‌ای در اثبات این مدعا یافت نمی‌شود.
نتیجه گیری کلی کوشچه در مورد افسانه مثلث برمودا

افسانه‌ها و داستانهائی که بعنوان اسرار مثلث برمودا وجود دارد، توسط نویسندگانی منتشر شده که عمدا یا سهوا با داشتن تصورات نادرست، دلایل و مستندات ناقص و یا همچنین با پی روی از احساسات (sensationalism) نادرست سعی در نوشتن آنها نموده‌اند و این مقالات جعلی و تصنعی می‌باشند. منبع:بخش انتهای کتاب، صفحه ۲۷۷
مدلین رسبورتگارف دانشمند و محقق ایتالیایی قرن بیستم نیز در مورد بروز حوادث غیر عادی و خارق العاده در این منظقه پس ازتحقیقات زیاد به این نتیجه رسیده است که اغلب حوادث یاد شده در این منطقه تنها اغراق امیز نشان دادن برخی حوادث عادی بوده اند .برای مثال کشتی فرانسوی (BHG3566) که در سال ۱۹۷۷ در این منطقه ناپدید شد دو روز بعد در بندر ریجسر دیده شد و شواهد حاکی از گم شدن این کشتی به مدت کوتاهی میکرد در حالی که هنوز هم برخی نویسندگان از این حادثه با نام کشتی وحشت یاد میکنند و بر این باورند که این کشتی در منطقه مثلث برمودا از بین رفته است و در تسخیر ارواح میباشد.
 

Nicol

متخصص بخش گردشگری
در این مبحث هواپیماها و کشتیهای مهمی که تا سال 1974 در مثلث برمودا ناپدید شده‌اند، را به صورت لیست نشان می دهیم :

هواپیماهای مهم مفقود شده

  1. 5 دسامبر 1945 : 5 هواپیمای جنگنده TBM متعلق به نیروی دریایی که در یک پرواز آموزشی از پایگاه دریایی هوایی فورت لادردیل در فلوریدا به هوا برخاستند و همگی ناپدید شدند. مجموع خلبان و سرنشینان آن 14 نفر بودند.
  2. 5 دسامبر 1945 : هواپیمای بمب افکنهای PBM مارتین مارینر با 13 خدمه که جهت نجات هواپیماهای TBM اعزام شده بود، چند دقیقه بعد از پرواز ارتباط رادیویی‌اش قطع شده و ناپدید گشت.
  3. 1947 : هواپیمای سوپر فورت C-54 متعلق به ارتش آمریکا در 100 مایلی برمودا ناپدید شد.
  4. 29 ژانویه 1948 : هواپیمای چهار موتوره استارتایگر از نوع تئودور 4 در حالیکه ارتباط رادیویی‌اش با مرکز قطع گردیده بود، در 380 مایلی شمال شرقی برمودا با 13 سرنشین و خدمه گم شد.
  5. 28 دسامبر 1948 : هواپیمای Dc-3 در مسیر سن خوان به میامی با 32 سرنشین به اضافه خدمه ناپدید شد.
  6. 17 ژانویه 1949 : استارآریل همتای هواپیمای استارتایگر ، در مسیر لندن به سانیتاگوی شیلی از طریق برمودا و جامائیکا ، در 380 مایلی جنوب و جنوب غربی برمودا سمت کینگستون پس از قطع ارتباط رادیویی‌اش ، ناپدید شد.
  7. مارس 1950 : هواپیمای آمریکای گلوب ماستر در شمالی‌ترین قسمت مثلث در حالیکه رهسپار ایرلند بود، گم شد.
  8. 2 فوریه 1952 : هواپیمای باربری انگلیسی یورک در شمال مثلث که رهسپار جامائیکا بود، با 33 سرنشین ، ناپدید شد.
  9. 30 اکتبر 1954 : هواپیمای نیروی دریایی سوپر کانستلیشن با 40 سرنشین در شمال مثلث ناپدید گشت.
  10. 9 نوامبر 1956 : هواپیمای گشتی P5M متعلق به نیروی دریایی با 10 خدمه نزدیک برمودا ناپدید شد.
  11. 8 ژانویه 1962 : هواپیمای نیروی هوایی در مسیر لنگلی فیلد ، در ویرجینیا به آزورز ، گم شد.
  12. 28 آگوست 1963 : دو هواپیمای جدید متعلق به نیروی هوایی ، چهار موتوره از نوع KC- 135 استراتوتانکرز از پایگاه هوایی همستید ، در فلوریدا به قصد پیوستن به گروه اختصاص یافته جهت سوخت گیری ، در 300 مایلی جنوب غربی برمودا ناپدید شد.
  13. 5 ژوئن 1965 : هواپیمای C- 119 باکسکار با 10 خدمه در جنوب شرقی باهاما ناپدید گردید.
  14. 11 ژانویه 1967 : هواپیمای YC- 122 شکاری که به هواپیمای باری تبدیل شده بود، با 4 سرنشین در ناحیه گلف استریم بین پالم‌بیج و گراند باهاما گم شد.
  15. 22 سپتامبر 1963 : هواپیمای بازی C-132 که رهسپار آزوزر بود، ناپدید گشت.
کشتیهای مهم مفقود شده

لیست زیر کشتیهای مهمی که در مثلث برمودا ناپدید شده‌اند یا بدون هیچ سرنشینی به حالت غرق شده در آبها پیدا شده‌اند، را نشان می‌دهد.



  1. 1840 : کشتی بزرگ فرانسوی رزالی که از اروپا عازم هاوانا بود، در مثلث برمودا با تمام وسایل دریانوردی و مجموعه‌های دست نخورده پیدا شد، در حالی که تمام سرنشینان آن ناپدید شده بودند.
  2. ژانویه 1880 : کشتی جنگی بادبان‌دار انگلیسی آتلانتا ، برمودا را به مقصد انگلستان با 290 سرنشین ترک کرد که احتمالا در محلی نه چندان دور از برمودا باید ناپدید شده باشد.
  3. اکتبر 1902 : کشتی آلمانی سه دکله فریا ، مدت زمانی کوتاه بعد از ترک مانزانیوی کوبا در حالیکه خیلی ناجور کج شده و قسمتی از دکل آن از بین رفته و لنگر آن آویزان بود، پیدا شد. تقویم اتاق کاپیتان 14 اکتبر یعنی روز بعد از حرکت را نشان می‌داد.
  4. مارس 1918 : کشتی نیروی دریایی آمریکا به نام یواس. اس سیکلوپز ، 19000 تنی با طول 500 پا در چهارم مارس از باربادوس با 309 سرنشین و خدمه به طرف نورفولک حرکت کرد. نه هوا بد بود، نه پیامی رادیویی دریافت شد و نه قطعه شکسته‌ای هرگز از آن بدست آمد.
  5. 1925 : اس. اس. کاتوپاکسی که از چارلستون عازم هاوانا بود، ناپدید گردید.
  6. آوریل 1932 : دو کشتی دکل‌دار جان و مری ، ثبت شده در نیویورک ، شناور اما خالی از سرنشین در 50 مایلی جنوب برمودا در حالیکه بادبانهایشان جمع شده بود و بدنه آنها به تازگی نقاشی گردیده بود، پیدا شدند.
  7. فوریه 1940 : کشتی گلوریا کلیت از سینت وینسنت ، متعلق به کمپانی هند غربی ، بدون سرنشین از 200 مایلی جنوب موبایل در آلاباما پیدا شد، در حالیکه همه وسایل آن دست نخورده و منظم بود.
  8. 22 اکتبر 1944 : کشتی باری کوبایی به نام رابیکن در حالی که همه سرنشینان آن به به جز یک سگ ، به نظر می رسید که کشتی را ترک کرده‌اند، بوسیله گارد ساحلی در گلف استریم از سواحل فلوریدا پیدا شد.
  9. ژوئن 1950 : کشتی باری اس. اس. سندرا به طول 350 پا از ساوانای جورجیا به مقصد پورتو کابلو ، در ونزوئلا با 300 تن محموله حشره‌کش از سینت آگوستین در فلوریدا ، عبور کرد و سپس بدون باقی گذاشتن هیچ اثری از خود ناپدید گردید.
  10. سپتامبر 1955 : کشتی کانمارا 4 به طرزی مرموز در 400 مایلی جنوب غربی برمودا غرق شده بود.
  11. 2 فوریه 1963 : کشتی باری مارین سولفور کوئین به طول 425 پا که از بیومونت در تگزاس رهسپار نورفولک در ویرجنیا بود، بدون ارسال هیچ پیامی اثری یا باقی گذاشتن شکسته پاره‌ای از خود با تمام خدمه و سرنشینان ناپدید شد.
  12. اژوئیه 1963 : کشتی کوچک ماهیگیری اسنو بوی با 63 پا طول و 40 سرنشین ، در جامائیکا به مقصد شمال شرقی کی ، در 80 مایلی جنوب برمودا ناپدید گشت.
  13. 1924 : کشتی باری ژاپنی ری فوکو مارو در فاصله‌ای بین باهاما و کوبا تقاضای کمک کرد و سپس ناپدید شد.
  14. 1931 : کشتی باری استیونجر با 43 خدمه ناپدید گردید.
  15. مارس 1938 : کشتی باری استرالیایی آنجلو استرالین با 39 خدمه ، خبری را بدین مضمون "همه چیز خوب است" برای آخرین بار از آزورز مخابره کرد.
  16. دسامبر 1967 : قایق مسابقه‌ای رواناک با 46 پا طول در حالیکه از خشکی اطراف قابل روئیت بود، ناپدید گردید.
  17. 24 دسامبر 1967 : کشتی ویچ کرافت به حالت شناور در بندری در یک مایلی میامی پیداش شد، در حالیکه کابین هدایت کشتی سرنشینان و مالک آن همگی ناپدید شده بودند.
  18. آوریل 1970 : کشتی باری میلتون یاتریدز که از نیو اورلئان عازم کیپ تاون بود، ناپدید شد.
  19. مارس 1973 : کشتی باری هزار تنی آنتیا که با 32 خدمه در مسیر نیوپورت نیوز به آلمان در حال دریانوردی بود، ناپدید گردید.
 

Nicol

متخصص بخش گردشگری
گذشته و آینده برمودا

به نظر می‌رسد که این منطقه طی زمانهای متمادی گذشته نیز در افسانه‌ها به منزله مکانی ترسناک وجود داشته و حتی خیلی قبل از تاریخ کشف آن و بعد از آن تاریخ تا صدها سال با عناوین «دریایی از مقبره‌ها» ، «مثلث شیطان» ، «مثلث مرگ» ، «دریای بدبختی» ، «گورستان آتلانتیک» نامیده می‌شده است.
شومی و بدشگونی مثلث برمودا حتی در عصر فضا نیز باعث تعجب انسانهایی چون کریستف کلمب و فضانوردان آپولو 13 که یکی کاشف در زمین و دیگری در فضاست، شده است.

اینکه چرا وقایع عجیب این منطقه گزارش نمی‌شود، شاید به دلیل ایجاد رعب و وحشت عمومی باشد، شاید هم چون دلیل اصلی وقایع معلوم نیست، اتفاقات مربوطه بازتاب نمی‌یابد. البته در اغلب گزارشات ارائه شده هم سانسورهایی وجود دارد که اصل وقایع را سرپوشیده نگه می‌دارد.



  • آیا این مثلث دوباره قربانیان دیگری می‌گیرد؟
  • آیا بشر موفق به کشف راز آن خواهد شد؟
و بسیاری آیاها و پرسشهای بی جواب دیگر که مسلما در ذهن شما هم وجود دارد.
 

Nicol

متخصص بخش گردشگری
یک دانشمند روسی مدعی کشف راز مثلث برمودا شد.

دانشمند ژئوفيزيك و نظراتش : يك دانشمند ژئوفيزيك ساكن شهر وارونژ روسيه مدعي كشف يك علت طبيعي براي حوادث ناگوار مثلث برمودا شد.

به گزارش ايسنا، ولاديسلاو بوكريف، در اين زمينه گفت: ويژگي عجيب مثلث برمودا توسط طبيعت برنامه ريزي شده است. يكي از شعبات جريانات گرم گلف استريم، با گردش در جهت عقربه‌هاي ‌ساعت در منطقه درياي سارگاسوف، روي ميدهد. اين حركت به يادآورنده پرتاب كننده ديسك است كه در آغاز خود ميچرخد و تنها در لحظه اي كه بالاترين سرعت زاويه اي را به دست آورد، ديسك را به جلو پرتاب ميكند.

به نظر وي وجود ميكرو و ماكرو گودال‌هايي ‌در اين منطقه، مولد آشفتگي‌هاي ‌جاذبه اي و مغناطيسي ميباشد كه در نتيجه آن دستگاه‌ها ‌از كار افتاده و ارگانيزم انسان سنگيني اي را تحمل ميكند كه گاهي مرگبار است.
وي ميگويد: چون در اين منطقه، گردش آب در جهت عقربه‌هاي ‌ساعت است، برمودا همانند گرداب، اشيا را به سمت خود ميكشد، يعني بردار جاذبه به سمت عمق دريا و مركز زمين است. برمودا براي وسايط نقليه هوايي و دريايي تنها در زمان وقوع جزر در دريا خطرناك است. در اين فاز(با مهندسي نرم افزار اشتباه نگيريد)، ابتدا گودال‌هاي ‌آبي و پس از آن گودال‌هاي ‌هوايي پديدار ميشوند.
اين وضعيت همانند فنجاني است كه به طور ناگهاني انتهاي آن را باز كنند. آب به سمت شكاف حركت ميكند و حركتي گردشي به خود ميگيرد و در امتداد خود، جريان هوا را ميراند. اين دانشمند ژئوفيزيك روسيه ميافزايد: با دانستن فاز جريان مد و ويژگي تشكيل جريانات، ميتوان روشي را ايجاد كرد كه وقوع حادثه را در اين مثلث ناآرام، همچنين در ساير نقاط خطرناك جهان هشدار دهد.
 

Nicol

متخصص بخش گردشگری
موجودات ساكن مثلث برمودا



مجموعه اي عظيم از موجودات ساکن در اعماق درياها در مثلث برمودا يافت شده است. تعداد و تنوع موجودات بسيار کوچکي که در بررسي اعماق درياها در ناحيه مثلث برمودا در درياي آتلانتيک يافت شده است ، سبب شگفتي و حيرت دانشمندان و محققان شده است

در طول يک سفر دريايي تحقيقاتي 20روزه که بتازگي انجام شد، محققان با استفاده از تورهاي مخصوص صيد موجودات آبزي و تجهيزات غواصي اعماق 5هزار متري از سطح اقيانوس ها را مورد بررسي و مطالعه قرار داده اند



در تحقيقات پيشين تنها اعماق کمتر از هزار متر از سطح اقيانوس ها مورد مطالعه قرار گرفته بود. اين در حالي است که در سفر دريايي اخير محققان به اعماق اقيانوس ها، جانوران متعددي شامل جانوران ريز شناور در سطح درياها (زئوپلانکتون ها)، موجوداتي از خانواده ميگوها، ماهي هاي مرکب (سرپايان)، کرمهاي شگفت انگيز و ستاره هاي دريايي جهنده که در يک موزه زيردريايي گردهم آمده بودند، يافت شده است

به نظر مي رسد از ميان بيش از هزار موجود زنده مختلفي که در اين سفر تحقيقاتي جمع آوري شده است، برخي از موجودات دربردارنده خصوصيات گونه هايي از موجودات زنده باشد که در علم جانورشناسي توصيف نشده اند و بنابراين به عنوان گونه هاي جديد جانوري به ثبت خواهند رسيد.
نتايج به دست آمده از اين تحقيقات، اطلاعات جديدي درخصوص تنوع جانوران ژلاتيني بسيار ريز در سطح درياها فاش کرده است که از آنها به عنوان چسبنده ترين و بي شک شکننده ترين و لطيف ترين موجودات ساکن درياها نام برده شده است.

گفتني است تنها تعداد معدودي از اين زئوپلانکتون هاي ژلاتيني بدون هيچگونه آسيب به ساختمان بدني صيد شده است

محققان در تلاش هستند نسبت به زندگي موجودات ساکن در اين منطقه و تشابه آنها نسبت به ساير گونه هاي شناخته شده به اطلاعاتي ارزشمند و قابل توجه دست يابند. اين يافته ها به آنها کمک مي کند در آينده اي نزديک از طريق انجام آموزش هاي مشابه، به فرم کامل تر و دقيق تري درباره زنجيره غذايي و سنجش بهداشت و سلامت اقيانوس ها دست يابند

صدها نمونه از موجودات صيد شده در عرشه کشتي تحقيقاتي با استفاده از بارکدگذاري Dna

مورد تجزيه و تحليل قرار گرفته است که تفاوت هايي را در ميان گونه هاي جانوري نشان داده است

اين سفر تحقيقاتي بخشي از يک طرح عظيم تحقيقاتي است که تا سال 2010 ميلادي فهرست جهاني زئوپلانکتون ها را ارائه خواهد داد و تحت عنوان آمارگيري زئوپلانکتون هاي دريايي شناخته شده است.

يکي از دانشمندان صاحب نظر در زمينه علوم دريايي دانشگاه کانکتيکات که مسووليت اجراي طرح تحقيقات فوق را عهده دارد، معتقد است با پيشرفت اين طرح در مي يابيم درباره تنوع زيستي گونه هاي جانوري ساکن دريا تنها اطلاعات محدودي در اختيار داريم

اين در حالي است که پيش از اين تصور مي شد به اطلاعات کاملي درباره بسياري از گونه هاي زيستي دست يافته ايم. اما کاربرد روش بارکدگذاري

Dna

تغييرات شگرفي را در اين ديدگاه ايجاد کرده است و به اين ترتيب از لحاظ ژنتيکي گونه هاي متمايزي از زئوپلانکتون ها شناسايي شده اند که تعداد آنها مدام در حال افزايش است

جالب است بدانيد که زئوپلانکتون ها در مبارزه با افزايش دماي کره زمين نقش موثري را ايفا مي کنند. اين موجودات روزها را در اعماق درياها و اقيانوس ها مي گذرانند و شب هنگام به عمق 500متري از سطح درياها سفر مي کنند تا از گياهان جاذب کربن که فيتوپلانکتون ناميده مي شوند تغذيه کنند

بنابراين زئوپلانکتون ها، کربن را از سطح دريا به اعماق منتقل مي کنند و با جداکردن کربن از اتمسفر که در آنجا به عنوان گاز گلخانه اي عمل مي کند، در طبيعت بسيار تاثيرگذار خواهند بود

اين موجودات همچنين در تغذيه انسان ها نيز نقش موثري را ايفا مي کنند. زئوپلانکتون هاي کوچک از فيتوپلانکتون ها تغذيه مي کنند که اين زئوپلانکتون هاي کوچک نيز مواد غذايي زئوپلانکتون هاي بزرگتر را تامين خواهد کرد که در نهايت به مصرف تغذيه اي ماهي هاي کوچک مانند شاه ماهي و ماهي کولي خواهد رسيد که پس از شکار اين ماهي ها توسط ماهي هاي بزرگتر، در نهايت در يک وعده غذايي تغذيه انسان ها را تامين خواهد کرد

گفتني است برخي از پرندگان و نهنگ ها نيز از زئوپلانکتون ها تغذيه مي کنند. تا سال 2010اين طرح تحقيقاتي، اثر آلودگي، صيد بي رويه موجودات آبزي ، تغييرات جوي و ساير تغييرات شرايط محيطي را در ميزان زادوولد زئوپلانکتون ها و محيط زندگي آنها مورد بررسي قرار خواهد داد
 

Nicol

متخصص بخش گردشگری
مثلث برمودا


اتفاقی که چند سال پیش در « مثلث برمودا » روی داد بار دیگر مساله آن را بر سر زبان ها انداخته و مطالعات جدیدی را سبب شده است.
سابقه « مثلث برمودا » از آن جا است که در سال 1945 پنج هواپیمای بزرگ بمب افکن امریکایی در حالی که در هوای صاف و مناسب پرواز می کردند به ناگاه ناپدید شدند. تنها چیزی که از آن ها می دانیم این است که اول از مسیر اصلی خود منحرف شدند و بعد با هو ناپدید شدند. تا به امروز هیچ گونه اثری از این هواپیما و خلبان و خدمه آن ها یافت نگردیده است.
هیات مامور ردیابی و مطالعه امر در گزارش نهایی خود نوشته نه فقط اثری از آثار آن ها نیست بلکه هیچ دلیل مناسب و قانع کننده ای از مفقود گشتن آن ها نیز وجود ندارد. از آن روز « مثلث برمودا » به صورت یک معما در آمد و مطالعات وسیع و پیگیری درباره آن آغاز گشت. از سال 1914 میلادی یعنی سال شروع جنگ جهانی اول تا به حال بیش از دو هزار نفر در محوطه این مثلث تصوری و اطراف آن ناپدید شده اند.هر سال شاهد گم شدن کشتی ها و هواپیماهایی در این محدوده بوده ایم و عجیب آن که هیچ دلیل منطقی و قابل قبولی هم به دست نیامده است. جالب آن که بسیاری از این وسایل و انسان ها در موقعی گم شده اند که هوا کاملا صاف بوده، بی سیم اعلام خطر از آن ها دریافت نشده و دستگاه های در تماس با این کشتی ها و هواپیماها منّظما در حال کار و ردیابی بوده اند.
موضوع مثلث برمودا یا بهتر بگوییم معمای مثلث برمودا را افراد مختلف از دانشمندان وارد به کار تا اشخاص معمولی مورد مطالعه قرار داده اند. حتی دانشمندان متعدد از این مثلث بد یمن بازدید کرده و وجب به وجب این منطقه دریایی را طی چهل سال اخیر زیر مطالعه و دقت خود قرار داده اند.
چند تن از دانشمندان انستیتو اقیانوس شناسی آکادمی علوم شوروی نیز سراغ مثلث برمودا رفته اما هیچ علایم و آثاری که نشان دهد این محدوده با سایر قسمت های اقیانوس تفاوت دارد پیدا نکرده اند. کما این که در دریای « سارگاسوس » به موارد فوق العاده مهمی بر خورد کرده اند: گرداب های فوق العاده قدرتمند به قطر دویست کیلومتر!

ژنریخ تالایافسکی، دانشمند بزرگ روسی پس از سال ها مطالعه در مسایل مربوط به نیروی ثقل زمین این تئوری را به رشته تحریر کشیده است. که شتاب های انتقالی و محوری دارای طبیعتی خاص و جداگانه اند. این کشف تا پیش از پژوهش او تقریبا ناشناخته بود.
طبق محاسبات او یک جثه یا جسم گردان و در حال چرخش وزنی کمتر از حالت ایستایی خود دارد و اگر به گردش خود بیفزاید و مدت طولانی گردد ممکن است دارای وزن منفی شود! تجربیات مربوط به این پدیده و اثبات آن به چندین سال قبل بر می گردد.
در سال 1975 دانشمندان انگلیسی یک ژیروسکوپ را با سرعتی فوق العاده زیاد به گردش دورانی آوردند، و مشاهده نمودند که وزن آن تقریبا تا ده درصد کاسته شد. وقتی از آن ها سوال کردند علت چیست؟ تنها پاسخی که دادند این بود که « خودمان هم نمی دانیم »!
تجربیات مشابهی که در یکی از انستیتو های تحقیقاتی شوروی به عمل آمد، و طی یکی از این تجربه ها وزن مربوط تا حدود پانزده درصد تقلیل یافت. بنا بر آزمایشات تالایافسکی گردباد هایی وجود دارد که به راحتی انسان یا حتی حیوانات سنگین وزن و خانه را مثل پر کاه از روی زمین کنده و به مسافت دور دست می برد. این امر سبب شد دانشمند روسی معتقد شود گرداب های اقیانوس اثراتی همانند دارند و عده زیادی از علما اقیانوس شناس روسی نظریه وی را مورد تایید قرار دادند و گفتند معمای مثلث برمودا باید در این چهارچوب قرار داشته باشد.
حال ببینیم مجله ولت وخ سوییسی (شماره 41 از سال 1975) در این باره چه می نویسد؟
تالایافسکی می گوید طبق مقاله این مجله در سال 1970 یک هواپیمای مسافربری از شرکت هواپیمایی ملی بیست دقیقه پیش از آن که در فرود گاه میامی بر زمین بنشیند از صفحه رادار محو شد. خلبان و گروه فنی پرواز از داخل هواپیما هیچ چیز غیر معمولی و خارق العاده در طول پرواز احساس نکرده بودند. تنها مورد استثنایی و قابل ملاحظه آن است که تمام ساعت های داخل هواپیما و مسافران ده دقیقه از ساعت های فرودگاه عقب مانده بودند! حال آن که بر سبیل اتفاق تمام ساعت های داخل هوا پیما روز پیش از پرواز و هنگام آغاز مسافرت مورد بازدید قرار گرفته بودند.
بنا بر این تئوری اینشتاین تنها وقتی که ممکن است چنین اتفاقی روی دهد، آن است که هواپیما در آن لحظات با سرعتی تقریبا نزدیک به سرعت نور حرکت نموده، حال آن که این تئوری به هیچ وجه در مورد آن هواپیما صادق نبود.
صرف نظر از این مطلب یگانه حرفی که می توان پیش کشید این است که خطری دور از دسترس و فکر بشر وجود دارد. خطری که تا به امروز به آن پی نبرده ایم. لذا با قبول اعتبار پدیده مزبور وظیفه داریم بکوشیم تا توضیحی نسبتا صحیح و دقیق بیابیم.
طبق معادلات نیروی ثقل که پس از کشف دانشمند روس به دست آمده یک جسم چرخان و یا و با سرعت زیاد بدون تردید از وزنش کاسته می شود و در عین حال در وسط کار در لحظه ای نا معلوم کل وزن خود را از دست می دهد. این تضاد ناگهانی باعث و بانی اصلی ناپدید شدن ماهیت و ذات جسم چرخان به شمار می رود. و این، همان اتفاقی است که در مثلث برمودا روی می دهد. یعنی هر گاه یک کشتی به مرکز چرخش برسد یک نیروی محرکه و چرخان فوق العاده قوی آن را به اعماق دریاها می کشاند. نظیر همین سانحه برای هواپیما ها نیز صادق است، تنها ای بار در هوا و این اتفاقی است که برای پنج هواپیما بمب افکن امریکایی در سال 1945 روی داد. جریانات بسیار سریع هوایی بر سرعت وقوع حادثه می افزاید و آن چه را خورد کرده و از هم پاشیده است صدها کیلومتر دورتر بر زمین یا در آب می افکند.
حال ببینیم که در سناریوی فیزیکی چنین حوادثی نظم و در عین حال بی نظمی هایی وجود دارد؟ مورد هواپیمای مسافربری را مد نظر قرار دهیم که بالاخره به سلامت در فرودگاه میامی بر زمین نشست. این امر را چگونه توضیح و توجیه کنیم؟ تالایافسکی می گوید که توضیحاتم در این باره نسبی است و به قطع و یقین بیان نمی شود.
دانشمند روسی اظهار می دارد تنها چیزی که می دانیم این است که ساعت ها ده دقیقه عقب ماندند. یعنی یک فاصله زمانی ده دقیقه ای بین ما و حقیقت وجود دارد. تئوری ما می گوید از جمله وقایعی که ممکن است سبب حادثه شده باشد این است که در عرض ده دقیقه وزن کل هواپیما و اثاثیه و ابزار آن به دو برابر افزایش پیدا کرده و چون هواپیما سالم بر زمین نشسته لذا نتیجه می گیریم که افزایش وزن به حد و حدودی رسیده که اگر بیشتر شده بود امکان داشت آن نیز نابود و یا بهتر بگوییم ناپیدا شود. بیشتر توضیح می دهم. هر گاه هواپیما کمی از مسیری که طی کرده منحرف شده بود وقوع مصیبت و از دست رفتن هواپیما و مسافران حتمی بود.
دانشمندان امریکایی با به کار بردن دستگاه های فوق العاده حساس برای اندازه گیری سطح و ارتفاع آب در محدوده مثلث برمودا کشف کرده اند که این ارتفاع در بعضی از نقاط مثلث برمودا گاه تا 25 متر فرو می رود. یعنی از ارتفاع سطح آب کاسته می شود. شاید در این لحظات نیروی ثقل در این منطقه اثر خود را به طور موقت از دست می دهد!
موضوع دیگری را که نباید از نظر دور داشت این است که لایه های فوقانی هوای زمین در استوا اثراتی دیگر دارد. یعنی گاه ضعیف تر از معمول است. از این رو احتمال می رود که این کاهش در نقاط خاصی اثر منفی بر ابزار داخل هواپیما و یا کشتی داشته باشد که حداکثر آن نابودی کل ابزار و گاه خودکشی با هواپیما است.
عقربه های قطب نما که در چنین شرایط سنگین تر می شود دقت کار خود را برای نشان دادن قطب از دست می دهند. معذالک چون اثرات مربوطه به یکسان بر تمام ابزار فنی موثر می افتد لذا تعمیم امر سبب کندی و آرامش یکسان همگانی می گردد.
باز نکته دیگری وجود دارد. چه بسا دیده ایم هواپیما ها چند دقیقه زودتر به فرودگاه رسیده اند و خلبان چنین پنداشته که باد پشت سر قوی بوده و آن را سریع تر از معمول به حرکت وا داشته است. حال آن که دستگاه های هواسنج وجود وقوع باد سریع را ثبت نکرده اند.
دانشمند روسی می گوید: این اتفاق به سبب بی نظمی هایی است که در نیروی جاذبه مشهود می باشد. و این امری است که سال های مدید به ثبوت رسیده. مثال خوب و قابل فهم، در مورد سفینه هایی است که به سوی سایر کرات فرستاده ایم. هنگامی که سفینه های ما به کرات موجود در آسمان نزدیک می شوند، اختلالاتی در وزن و کار آن ها محسوس می گردد ولی البته اختلالات از پیش، پیش بینی شده است.
محدوده « مثلث برمودا » یگانه معما و معجزه در کل مناطق کره زمین نیست. نقطه دیگر محوطه ای است بین هنگ کنگ، فیلیپین و تایوان، این دریای شیطان نیز تا به حال قربانی ها گرفته و کشتی ها و قایق های بزرگ در آن ناپدید شده اند. مدارک موجود نشان می دهد که صدها کشتی بزرگ حتی در هوای خوب و صاف و بدون ابر از بین رفته اند و طبق معمول حتی یکی از قطعات کشتی یافت نگشته است. به کلامی دیگر نکات مشابه بین مثلث برمودا و این مثلث جدید جنوب غربی قاره آسیا وجود دارد. دولت ژاپن رسما به کلیه واحدها و شرکت های تجاری و ناوگان بازرگانی اطلاع داده که منطقه مزبور خطرناک است و باید دقت و محاسبات قبلی و لازم به عمل آید. خلبانان و ملوانان به اعلام خطر قانع نیستند، زیرا می خواهند علت امر را بدانند ولی تاکنون کسی نتوانسته واقعیت قاطع و راستین بر آن ها بنمایاند.
به عقیده دانشمند روسی تا روزی که به حقیقت پی نبرده ایم باید به دستگاه ها و ابزاری که در کشتی و هواپیما به کار رفته توجه بسیار مبذول داریم و آن ها را طوری دقیق و با استقامت بسازیم که جواب گوی وقایع مورد تردید و حدس ما باشند.
 

Nicol

متخصص بخش گردشگری
" كشف يك علت طبيعي براي حوادث مثلث برمودا "

يك دانشمند ژئوفيزيك ساكن شهر وارونژ روسيه مدعي كشف يك علت طبيعي براي حوادث ناگوار مثلث برمودا شد. ولاديسلاو بوكريف، در اين زمينه گفت: ويژگي عجيب مثلث برمودا توسط طبيعت برنامه ريزي شده است. يكي از شعبات جريانات گرم گلف استريم، با گردش در جهت عقربه هاي ساعت در منطقه درياي سارگاسوف، روي مي دهد. اين حركت به يادآورنده پرتاب كننده ديسك است كه در آغاز خود مي چرخد و تنها در لحظه اي كه بالاترين سرعت زاويه اي را به دست آورد، ديسك را به جلو پرتاب مي كند.

به نظر وي وجود ميكرو و ماكرو گودال هايي در اين منطقه، مولد آشفتگي هاي جاذبه اي و مغناطيسي مي باشد كه در نتيجه آن دستگاه ها از كار افتاده و ارگانيزم انسان سنگيني اي را تحمل مي كند كه گاهي مرگبار است.

وي مي گويد: چون در اين منطقه، گردش آب در جهت عقربه هاي ساعت است، برمودا همانند گرداب، اشيا را به سمت خود مي كشد، يعني بردار جاذبه به سمت عمق دريا و مركز زمين است. برمودا براي وسايط نقليه هوايي و دريايي تنها در زمان وقوع جزر در دريا خطرناك است. در اين فاز، ابتدا گودال هاي آبي و پس از آن گودال هاي هوايي پديدار مي شوند. اين وضعيت همانند فنجاني است كه به طور ناگهاني انتهاي آن را باز كنند. آب به سمت شكاف حركت مي كند و حركتي گردشي به خود مي گيرد و در امتداد خود، جريان هوا را مي راند. اين دانشمند ژئوفيزيك روسيه مي افزايد: با دانستن فاز جريان مد و ويژگي تشكيل جريانات، مي توان روشي را ايجاد كرد كه وقوع حادثه را در اين مثلث ناآرام، همچنين در ساير نقاط خطرناك جهان هشدار دهد.

آیا این مثلث دوباره قربانیان دیگری می‌گیرد؟ آیا بشر موفق به کشف راز آن خواهد شد؟ و بسیاری آیاها و پرسشهای بی جواب دیگر که مسلما در ذهن شما هم وجود دارد...
 

Nicol

متخصص بخش گردشگری
موجودات ساكن مثلث برمودا "

14ucoq0.jpg

مجموعه اي عظيم از موجودات ساکن در اعماق درياها در مثلث برمودا يافت شده است. تعداد و تنوع موجودات بسيار کوچکي که در بررسي اعماق درياها در ناحيه مثلث برمودا در درياي آتلانتيک يافت شده است ، سبب شگفتي و حيرت دانشمندان و محققان شده است.


در طول يک سفر دريايي تحقيقاتي 20روزه که بتازگي انجام شد، محققان با استفاده از تورهاي مخصوص صيد موجودات آبزي و تجهيزات غواصي اعماق 5هزار متري از سطح اقيانوس ها را مورد بررسي و مطالعه قرار داده اند.

در تحقيقات پيشين تنها اعماق کمتر از هزار متر از سطح اقيانوس ها مورد مطالعه قرار گرفته بود. اين در حالي است که در سفر دريايي اخير محققان به اعماق اقيانوس ها، جانوران متعددي شامل جانوران ريز شناور در سطح درياها (زئوپلانکتون ها)، موجوداتي از خانواده ميگوها، ماهي هاي مرکب (سرپايان)، کرمهاي شگفت انگيز و ستاره هاي دريايي جهنده که در يک موزه زيردريايي گردهم آمده بودند، يافت شده است.

به نظر مي رسد از ميان بيش از هزار موجود زنده مختلفي که در اين سفر تحقيقاتي جمع آوري شده است، برخي از موجودات دربردارنده خصوصيات گونه هايي از موجودات زنده باشد که در علم جانورشناسي توصيف نشده اند و بنابراين به عنوان گونه هاي جديد جانوري به ثبت خواهند رسيد.
نتايج به دست آمده از اين تحقيقات، اطلاعات جديدي درخصوص تنوع جانوران ژلاتيني بسيار ريز در سطح درياها فاش کرده است که از آنها به عنوان چسبنده ترين و بي شک شکننده ترين و لطيف ترين موجودات ساکن درياها نام برده شده است.
 

Nicol

متخصص بخش گردشگری
آیا جزیره خضرا در مثلث برمودا قرار دارد؟
آیا جزیره خضرا در مثلث برمودا قرار دارد؟ (قسمت اول)
al13ix1qj58uz5e71spq.jpg



داستان جزیره خضراء حکایت از آن می کند که: زین الدین علی بن فاضل مازندارنی،درسال690 هجری به اقیانوس اطلس سفر کرده،و از سرزمین بربر سه روز با کشتی در دل اقیانوس رفته،تابه جزایر روافض (جزایر شیعیان)رسیده است در آنجا مطلع شده که جزیره ای به نام خضراء وجود دارد که اولاد حضرت ولیعصر(عج) در آنجا زندگی می کنند.مدت چهل روز در آنجا اقامت نموده سرانجام بعد از چهل روز هفت کشتی مواد غذائی از جزیره خضراء به این جزیره آمده است . نا خدای کشتی او را با نام و نام پدر صدا زده و گفته مشخصات تو را به من گفته اند و اجازه دادند که تو را به جزیره خضراء ببرم. بعد از شانزده روز دریا نوردی سرانجام به «آبهــای سفیـد» رسیدند .

علی بن فاضل نقل می کند که وقتی به این آب سفید رسیدیم پرسیدم چرا این آب سفید هست ؛ ناخدا گفت: «کشتی دشمنان ما هنگامی گه وارد این آبهای سفید بشوند، هرچه محکم باشند،از برکت مولای ما حضرت صاحب الزمان(عج) غرق شوند» واین دقیقا همان مطلبی هست که در گزارش خلبانان و ملوانان از «مثلث برمودا » به دست ما رسیده است .

[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]آبهــای سفیـد : کریستف کلمب اولین کسی هست که متوجه درخشش ناشناخته دریا در این ناحیه شد. او بر عرشه کشتی سانتاریما،در 11 اکتبر 1492میلادی،دو ساعت بعد از غروب آفتاب متوجه آبهای سفید و درخشان «باهاما» در لبه غربی دریای «سارگاسو» شد. درخشندگی آبهای سفید ، در سطحی است که از سطح آب و فضا قابل مشاهد است. فضانوردان آپولو 12 درخشش آبهای سفید مثلث برمودا را به عنوان آخرین نور قابل رویت از زمین مشاهده کردند. جالب توجه و شایان دقت هست هر کجا از مثلث سخن گفته شد از آب ها سفید هم سخن گفته شده است !!

چارلز برلیتز می گوید: جالب است در این باره گفته شود ، که وضعیت آبهای مرموز که «کریستف کلمب»و فضانوردان اخیر ، متّفقاً به آن اشاره کرده اند به عملکرد نیروی یاد شده، ارتباط دارد.در آخرین پرواز 19 تایلور از آبهای سفید سخن به میان آمده،او می گوید:« ما کاملا گم شده ایم . ما وارد آبهای سفید شده ایم»دیگر پیامی از او شنیده نشد. یکبار دیگر سخنان علی بن فاضل را به یاد می آوریم که از ناخدای کشتی نقل می کند:«این آبهای سفید چون دیوار جزیره خضراء را احاطه کرده،کشتی های دشمنان ما هر چه قدر هم محکم باشند وقتی وارد این آبها بشوند غرق می شوند ، به برکت مولای ما حضرت صاحب الزمان».
 

Nicol

متخصص بخش گردشگری
حوادث مثلث برمودا:

1. سرگردانی در زمان:
«چند سال پیش یک فروند هواپیمای شرکت «national airlines» با 127 سرنشین به فرودگاه میامی «فلوریدا» از سمت شمال شرقی نزدیک شد و محل فرود آمدان آن از طرف مسئولین فرودگاه تعیین گردید، ولی ناگهان هواپیما از دیدگاه برج نگهبانی ناپدید شد و پس از سپری شدن ده دقیقه یکبار دیگر ناگهان هواپیما بر فراز فرودگاه ظاهر شد و به شکل عادی فرود آمد، ولی سرنشینان هواپیما از وحشتی که بر فرودگاه حاکم بود دچار شگفتی شدند، به خصوص وقتی که متوجه شدند که ساعت همه سرنشینان هواپیما ده دقیقه عقب تر از ساعت فرودگاه است! جالب تر این که خلبان و دیگر سرویس هدایت کننده هواپیما، بیست دقیقه پیش از فرود، ساعت های خود را با ساعت فرودگاه تنظیم کرده بودند.
مسئول برج کنترل فرودگاه به خلبان هواپیما گفت: بسیار جای شگفتی است که شما ده دقیقه در آسمان فرودگاه ناپدید بودید!»
2. سرگذشتی عجیب:
«این داستان یکی از پیچیده ترین حوادث مثلث برمودا است. در این حادثه نزدیک بود که هواپیمایی به سرنوشت مرگ باری دچار شود که در آخرین لحظات سقوط مورد عفو قرار گرفت. سرنشینان این هواپیما از چند قدمی مرگ برگشتند و چیزی نمانده بود که در کام حوادث فرو بروند و به قربانیان مثلث برمودا بپیوندند.
هواپیما به جزایر پاناما نزدیک می شود، و جزیره های پاناما در زیر بالهای هواپیما خودنمائی می کید، که ناگهان حادثه ای روی داد!
نخست هواپیما تکان مختصری خورد و سپس اوج گرفت و در نهایت اوج خود، فرفره وار به دور خود چرخید و سپس راه افتاد. سرنشینان هواپیما به شدت احساس وحشت کردند، زمنی و زمان در دیده هایشان تیره و تار شد. و در حالی که دو دستی یه صندلی های خود چنگ زدند از یکدیگر سم پرسیدند: چه شده؟
گفت و گوهایی که میان مسافران رد و بدل می شد حاکی از ترس و وحشت] تنها[ صرف نبود، بلکه از یک نوع بهت زدگی حکایت می کرد.
آنگاه هواپیما در زیر آسمان صاف و کبود رنگ به پرواز خود ادامه داد و در کابین کاپیتان تمام دستاگاه ها به خوبی کار می کرد و هرگز عقربه ای در برابر او علامت خطر نشان نمی داد. در عین حال باز هم هواپیما به هدایت کاپیتان اهمیتی نمی داد و از فرمانهای او پیروی نمی کرد و تحت فرمان خارجی که اثرش در صفحه هواپیما معلوم نبود به راه خود ادامه می داد! هر لحظه به سطح اقیانوس نزدیک تر می شد.... تا جایی که مسافران از دیچه های هواپیما امواج اقیانوس را در نزدیگی خود مثلث برمودا می دیدند. در لحظاتی که نزدیک بود هواپیما طعمه امواج دریا شود ناگهان معجزه ای شد و هواپیما به طور اعجاز آمیزی نجات یافت و از دویست متری سطح اقیانوس به حال عادی بازگشت و تحت فرمان کاپیتان در آمد.
پژوهش گران پس از تلاش فراوان به این نتیجه رسیدند که این رویداد عجیب و غریب فقط یک عامل داشته، و آن تجاوز به حریم هوایی مثلث برمودا است.»
3. پروژه بولیمود:
دو کشور آمریکا و شوروی در سال 1977تصمیم گرفتند در غالب یک پروژه اشتراکی به نام بولیمود روی اسرار مثلث برمودا تحقیق کنند و راز نهفته آن را کشف کنند، اما پس از اتمام این پروژه به هیچ نتیجه ای نرسیدند.
نظیر همین پروژه نیز در سالهای قبل از آن بین کانادا و آمریکا و انگلیس به اجرا در آمد امام باز هم نتیجه نداشت
آقای ناجی نجار در ادامه کتاب خود می نویسد: « در این جا باید یادآور شوم که ما هرگز نمی توانیم به طور قاطع بگوییم که: مثلث برمودا همان جزیره خضراء است، که آن را جز آفریدگار جهان نمی داند، بلکه فقط می خواهیم بگوییم که میان داستان مثلث برمودا که خبرگذاری ها و رسانه های گروهی خبرش را در جهان منتشر کردند و میان داستان جزیره خضراء که مرحوم « شیخ زین الدین علی بن فاضل مازندرانی در مسافرت خود به اسپانیا و آندلس به سوی آن هدایت شده و او صفاتش را برای ما بازگو کرده است، وجه تشابه فراوان است. »
 
بالا