• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

محاکمه قاتل فراموشکار به اتهام قتل همسر

.River.

کاربر ويژه
آن شب که می‌دانستم برادرم و همسرش در خانه حضور دارند زنگ خانه را زدم اما کسی در را باز نکرد نگران شدم هنگامی که به اتاق وارد شدم دیدم که جسد خونین و بی‌جان مریم کف اتاق افتاده است و برادرم در حالی که تشنج کرده بود و حال عمومی مناسبی نداشت خرخر می‌کرد و نیمه هوشیار بود. به اورژانس زنگ زدم محمد رضا را به بیمارستان و جسد مریم را به پزشکی قانونی منتقل کردند.
ImageThumb2

قانون‌آنلاین- مرد همسرکش که پس از قتل همسرش دست به خودکشی زده بود، در جلسه دادگاه مدعی شد نحوه قتل زنش را فراموش کرده است.
به گزارش خبرنگار قانون آنلاین، در این پرونده محمد رضا ۳۶ ساله متهم است که همسر خود را ضربات پیاپی به سرش به قتل رسانده است. با تکمیل تحقیقات پرونده با صدور کیفر خواست به دادگاه کیفری استان تهران فرستاده شد که صبح دیروز در شعبه ۱۱۳ دادگاه کیفری به ریاست قاضی نوری فر و با حضور چهار قاضی مستشار به پرونده رسیدگی شد. در ابتدای جلسه نماینده دادسرا با قرائت کیفر خواست برای متهم تقاضای مجازات قانونی کرد.
قاضی نوری فر با تفهیم اتهام به محمدرضا از او خواست به دفاع از خود بپردازد که متهم به قتل پس از قرار گرفتن در جایگاه با قبول اتهام خود گفت: همسرم مریم از من طلاق می‌خواست چند ماه بود درخانه پدری‌اش در اراک جدا از من زندگی می‌کرد. خیلی با هم اختلاف داشتیم. به پیشوا آمده بود تا کارهای طلاق را انجام دهیم. به او گفتم بیا امشب را درخانه پدرم بگذرانیم کسی آنجا نیست لازم است برویم و به گلدان‌ها آب بدهیم. با هم شام خوردیم و من به قصد خودکشی ۱۱۰ عدد قرص اعصاب را یکجا خوردم و حالم خیلی بد شده اصلا چیزی به خاطر نمی‌آورم. فقط می‌دانم که بعد از یک هفته که از حالت کما خارج شدم گفتند که من مریم را باضربات چوب به سرش کشته‌ام.
برادر متهم که دردادگاه حضور داشت در مورد چگونگی کشف جسد و شرح حادثه گفت: آن شب که می‌دانستم برادرم و همسرش در خانه حضور دارند زنگ خانه را زدم اما کسی در را باز نکرد نگران شدم هنگامی که به اتاق وارد شدم دیدم که جسد خونین و بی‌جان مریم کف اتاق افتاده است و برادرم در حالی که تشنج کرده بود و حال عمومی مناسبی نداشت خرخر می‌کرد و نیمه هوشیار بود. به اورژانس زنگ زدم محمد رضا را به بیمارستان و جسد مریم را به پزشکی قانونی منتقل کردند.
پس از آخرین دفاعیات متهم و وکیل مدافعش هیئت قضایی حاضر در دادگاه برای صدور حکم نهایی وارد شور شدند.

بالا