[FONT="Arial"]خواننده ی محبوب من: مازیــــــــــار فلاحی شهرام شکوهی محسن چاوشی و رضا یزدانی :18:
R Reza Sharifi مدير ارشد تالار 2013 , July 18 #21 خواننده ی محبوب من: مازیــــــــــار فلاحی شهرام شکوهی محسن چاوشی و رضا یزدانی :18:
S sinaet متخصص بخش فوتبال 2013 , September 5 #23 بهترین خواننده های ایران و جهان در سبک سنتی عبارت اند از محمد رضا شجریان و شهرام ناظری و سالار عقیلی و ایرج بسطامی و....:گل:
بهترین خواننده های ایران و جهان در سبک سنتی عبارت اند از محمد رضا شجریان و شهرام ناظری و سالار عقیلی و ایرج بسطامی و....:گل:
I ice star مدیر بخش زبان انگلیسی 2013 , September 5 #24 محسن یگانه :گل:محسن چاوشی:گل: شهرام شکوهی :گل:و..........
M music509 New member 2015 , January 14 #29 واسه من زیاد فرق نمیکنه خواننده ولی خب از صدای بعضیا بیشتر خوشم میاد مثل محسن چاووشی - مازیار فلاحی - احسان خواجه امیری - محسن یگانه - فرزاد فرزین - رضا صادقی و مرحوم ناصر عبداللهی
واسه من زیاد فرق نمیکنه خواننده ولی خب از صدای بعضیا بیشتر خوشم میاد مثل محسن چاووشی - مازیار فلاحی - احسان خواجه امیری - محسن یگانه - فرزاد فرزین - رضا صادقی و مرحوم ناصر عبداللهی
P (: Plz Smile :) New member 2015 , February 12 #32 همون ها که استارتر گفت یعنی سامی یوسف و اصفهانی + افتخاری و سالار عقیلی و مازیار فلاحی