به نام خداوند جان و خرد
کزين برتر انديشه بر نگذرد
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز اولین دوره مسابقات رسمی جام فوتبال فانتزی رو اغاز می کنیم
این مسابقات بر روی fifa 14 برگزار خواهد شد
بريم سراغ قوانين:
لطفا همه ي قوانين رو با دقت بخونيد
1) تنها کاربراني که عضو سایت هستن حق شرکت در جام رو دارن.
2) شرکت کننده ها بايد ترکيب تيمشون بعد از انتخاب تيم و نقل و انتقالات براي من پ.خ کنن پست دقيق بازيکن ها، هرکس هم که نخواست ترکيب بده ترکيب تيمش طبق همون ترکيب پيش فرض خود بازي خواهد بود
تبصره) دوستان ميتونن براي راحتي کار خودشون و من، برن داخل بازي، ترکيب رو بچنين و ازش عکس بگيرن و براي من بفرستند .. عزیزانی که فیفا ندارن یا قادر نیستن از ترکیبشون عکس بگیرن میتونن به سایت زیر مراجعه کنن و ترکیبشونو بسازن، خود سایت هم لینک عکس ترکیبشونو در اختیازشون میذاره
http://www.futwiz.com/en/squad-builder
3) بازي ها در بالاترين سطح بازي يعني legendry انجام خواهد شد.
4) زمان بازي ها 6 دقيقه خواهد بود.
5) سرعت بازي 2 ميباشد.
6) زمان بازي هم به صورت اتفاقي در حالت هاي صبح و شب خواهد بود.
7) توهين به حريفان اکيداً ممنوع ميباشد بهتره ببرين جاي ديگه! در صورت مشاهده، با کاربر خاطي برخورد جدي ميشود.
8) بازی بدون هیچ پچی برگزار میشه با این تفاوت که نقل و انتقالات کاملا بروز شده هست و اخرین نقل و انتقالات فوتبال جهان اعمال شده
عزیزانی که دوست دارن نقل و انتقال فیفاشون مثل من کاملا بروز بشه تا کاملا تیما رو بشناسن میتونن فایل زیر رو دانلود کنن
http://uploadboy.com/yggwet5hg327.html
بعد از دانلود فایل داخل پوشه بشید دو قایل مشاهده میکنید اونهارو داخل مسیر زیر کپی کنید
fifa14/game/data/db
نقلو انتقالات تا تاریخ 2014/7/31 بروز شده
9) در پایان آقای گل مسابقات معرفی خواهد شد و برای صاحب تیم مبلغ 40 میلیون یورو برای دور بعد در نظر گرفته خواهد شد
هم چنین به تیمایی که بهترین خط حمله و بهترین خط دفاع رو در مرحله گروهی داشته باشن مبلغ 40 میلیون یورو براشون در دور بعد محاسبه خواهد شد
10) واحد پول يورو ميباشد
11) نفر اول 150 ميليون يورو / نفر دوم 100 ميليون يورو / نفر سوم 50 میلیون یورو / نفر چهارم 20 میلیون یورو
13) بازي در ورزشگاه تيم هاي ميزبان برگزار خواهد شد و در بازي برگشت در ورزشگاه تيم مقابل
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
قوانین انتخاب تیم:
.
برای این دوره از مسابقات سید بندی انجام میشه و مربیان با توجه به تیم هایی که بر می دارند می تونن نقل و انتقال انجام بدن مسابقات به صورت دو لیگ و رفت و برگشت هست که در بالا توضیح دادم
بعد از انتخاب شدن تيم ها در همين تاپيک اعلام ميکنم که هر تيم گير چه کسي اومد
بعد از انتخاب شدن تيم ها به سراغ نقل و انتقالات ميرويم که زمانش رو در یه تاپیک جداگونه میگم
اگر پيشنهاد و انتقادي و يا سوالي داريد با استفاده از طريق پیام خصوصی بهم بگيد
و اما سید بندی تیمها:
سید 1 : بارسلونا - بایرن مونیخ - رئال مادرید
سید 2 : چلسی - سیتی - یوونتوس - پی اس جی
سید 3 : آرسنال - دورتموند - اتلتیک مادرید
سید 4 : لیورپول - میلان - اینتر - موناکو - ناپولی - تاتنهام و رم و مارسی و من یونایند
سید 5 : سایر تیمهای حاظر در لیگ برتر کشور ها
سید 6 : سایر تیمهای حاظر در دسته یک کشور ها
تبصره: در انتهای قرعه کشی مربیان می توانند تیم هایشان را قبل از مسابقات بصورت توافقی با یکدیگر عوض کنند
بودجه نقل و انتقالات برای تیمها:
تیمهای سید 1 : 50 میلیون یورو
تیمهای سید 2 : 300 میلیون یورو
تیمهای سید 3 : 500 میلیون یورو
تیمهای سید 4 : 800 میلیون یورو
تیمهای سید 5 : 1 میلیارد یورو
تیمهای سید 6 : 1.5 میلیارد یورو
در مورد نقل و انتقلات در تاپیک بعدی توضیح خواهم داد
کزين برتر انديشه بر نگذرد
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز اولین دوره مسابقات رسمی جام فوتبال فانتزی رو اغاز می کنیم
این مسابقات بر روی fifa 14 برگزار خواهد شد
بريم سراغ قوانين:
لطفا همه ي قوانين رو با دقت بخونيد
1) تنها کاربراني که عضو سایت هستن حق شرکت در جام رو دارن.
2) شرکت کننده ها بايد ترکيب تيمشون بعد از انتخاب تيم و نقل و انتقالات براي من پ.خ کنن پست دقيق بازيکن ها، هرکس هم که نخواست ترکيب بده ترکيب تيمش طبق همون ترکيب پيش فرض خود بازي خواهد بود
تبصره) دوستان ميتونن براي راحتي کار خودشون و من، برن داخل بازي، ترکيب رو بچنين و ازش عکس بگيرن و براي من بفرستند .. عزیزانی که فیفا ندارن یا قادر نیستن از ترکیبشون عکس بگیرن میتونن به سایت زیر مراجعه کنن و ترکیبشونو بسازن، خود سایت هم لینک عکس ترکیبشونو در اختیازشون میذاره
http://www.futwiz.com/en/squad-builder
3) بازي ها در بالاترين سطح بازي يعني legendry انجام خواهد شد.
4) زمان بازي ها 6 دقيقه خواهد بود.
5) سرعت بازي 2 ميباشد.
6) زمان بازي هم به صورت اتفاقي در حالت هاي صبح و شب خواهد بود.
7) توهين به حريفان اکيداً ممنوع ميباشد بهتره ببرين جاي ديگه! در صورت مشاهده، با کاربر خاطي برخورد جدي ميشود.
8) بازی بدون هیچ پچی برگزار میشه با این تفاوت که نقل و انتقالات کاملا بروز شده هست و اخرین نقل و انتقالات فوتبال جهان اعمال شده
عزیزانی که دوست دارن نقل و انتقال فیفاشون مثل من کاملا بروز بشه تا کاملا تیما رو بشناسن میتونن فایل زیر رو دانلود کنن
http://uploadboy.com/yggwet5hg327.html
بعد از دانلود فایل داخل پوشه بشید دو قایل مشاهده میکنید اونهارو داخل مسیر زیر کپی کنید
fifa14/game/data/db
نقلو انتقالات تا تاریخ 2014/7/31 بروز شده
9) در پایان آقای گل مسابقات معرفی خواهد شد و برای صاحب تیم مبلغ 40 میلیون یورو برای دور بعد در نظر گرفته خواهد شد
هم چنین به تیمایی که بهترین خط حمله و بهترین خط دفاع رو در مرحله گروهی داشته باشن مبلغ 40 میلیون یورو براشون در دور بعد محاسبه خواهد شد
10) واحد پول يورو ميباشد
11) نفر اول 150 ميليون يورو / نفر دوم 100 ميليون يورو / نفر سوم 50 میلیون یورو / نفر چهارم 20 میلیون یورو
13) بازي در ورزشگاه تيم هاي ميزبان برگزار خواهد شد و در بازي برگشت در ورزشگاه تيم مقابل
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
قوانین انتخاب تیم:
.
برای این دوره از مسابقات سید بندی انجام میشه و مربیان با توجه به تیم هایی که بر می دارند می تونن نقل و انتقال انجام بدن مسابقات به صورت دو لیگ و رفت و برگشت هست که در بالا توضیح دادم
بعد از انتخاب شدن تيم ها در همين تاپيک اعلام ميکنم که هر تيم گير چه کسي اومد
بعد از انتخاب شدن تيم ها به سراغ نقل و انتقالات ميرويم که زمانش رو در یه تاپیک جداگونه میگم
اگر پيشنهاد و انتقادي و يا سوالي داريد با استفاده از طريق پیام خصوصی بهم بگيد
و اما سید بندی تیمها:
سید 1 : بارسلونا - بایرن مونیخ - رئال مادرید
سید 2 : چلسی - سیتی - یوونتوس - پی اس جی
سید 3 : آرسنال - دورتموند - اتلتیک مادرید
سید 4 : لیورپول - میلان - اینتر - موناکو - ناپولی - تاتنهام و رم و مارسی و من یونایند
سید 5 : سایر تیمهای حاظر در لیگ برتر کشور ها
سید 6 : سایر تیمهای حاظر در دسته یک کشور ها
تبصره: در انتهای قرعه کشی مربیان می توانند تیم هایشان را قبل از مسابقات بصورت توافقی با یکدیگر عوض کنند
بودجه نقل و انتقالات برای تیمها:
تیمهای سید 1 : 50 میلیون یورو
تیمهای سید 2 : 300 میلیون یورو
تیمهای سید 3 : 500 میلیون یورو
تیمهای سید 4 : 800 میلیون یورو
تیمهای سید 5 : 1 میلیارد یورو
تیمهای سید 6 : 1.5 میلیارد یورو
در مورد نقل و انتقلات در تاپیک بعدی توضیح خواهم داد