سلام
من شهریور پارسال فارغ التحصیل شدم
نمیتونم باکارنامه خودم شرکت کنم؟:گل:
به به چه مسابقه خوبی :نیش:
ببینم من که خدمتم میتونم کارنامه نمرات تیراندازیم رو بذارم؟ :فکر: :نیش:
فقط نمرات کدوم اسلحه رو بذارم؟
کلاش؟ ژ3؟ تیربار؟ دوشکا؟ یا آر پی جی؟ :نیش:
سلام :گل:
کارنامه های من تاریخ گذشته ست میتونم کارنامه ی دخترمو بذارم :گل:
سلام
خب عزیزان اولین مسابقه ی تابستانی 92 ایران انجمن رو با مسابقه ای جدید و ویژه شروع میکنیم.
از اونجایی که اکثر ماها دانشجو یا دانش آموز هستیم و یا به نوعی با درس و مشق و تحصیل سر و کار داریم مسابقه ای ترتیب دادیم که بر اساس اون عزیزان میتونند تصویری از کارنامه ی چاپ شده و یا کارنامه ی اینترنتی خودشون و یا فرزندانشون و یا برادر و یا خواهران خودشون رو در این تاپیک قرار بدند و بدین ترتیب در قرعه کشی جایزه ی این مسابقه شرکت داده بشند.
جایزه ی این مسابقه به صورتی نقدی و به مبلغ 50 هزار تومان است و جدای از نمرات موجود در کارنامه ی عزیزان، تمامی عزیزان شرکت کننده در مسابقه در قرعه کشی نهایی شرکت داده میشند و به قید قرعه یکی از عزیزان برنده ی جایزه ی 50 هزارتومانی مسابقه ی کارنامه ی ایران انجمن خواهد بود.
متاسفانه فعلا جواب اعتراضی که دادم رو ندادن.
نامرد 9 هم نداده که مشروط نشم 2/5 هم شد نمره
میشه کانامه ترم قبل رو گذاشت؟ حداقل این بند رو اضافه کنید تا یه راه فراری داشته باشیم
آقا و خانمهای محترم یه سوال. من هنوز امتحانام شروع نشدن. یه ماه دیگه شروع میشه. بفرمایید حکم من چیه؟ کارنامهی ترم قبل رو بذارم؟!
سلام
امید جان این هم یک نمونه کارنامه ی آموزشی میتونه محسوب بشه. اگر به صورت چاپ شده کارنامه ای رو در این مورد بهت دادند میتونی قرار بدی.
موفق باشید
به به چه مسابقه خوبی :نیش:
ببینم من که خدمتم میتونم کارنامه نمرات تیراندازیم رو بذارم؟ :فکر: :نیش:
فقط نمرات کدوم اسلحه رو بذارم؟
کلاش؟ ژ3؟ تیربار؟ دوشکا؟ یا آر پی جی؟ :نیش:
تو هم دلت خوشه ها
مگه اینجا مدرسه ست که کارنامه بدن؟
من فقط کارنامه داداشم هست حالا از خودم چی بذارم؟؟
این چه مسابقه ای هست که گذاشتی آخه؟
سلام
ماهان عزیز با توجه به محل سکونت شما و شرایطی که گفتید بله میتونید کارنامه ترم قبلتون رو قرار بدید.
موفق باشید