• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مسی : بازی با ميلان بازی برخواستن است

هانیتا

کاربر ويژه
مهاجم بارسا توضيح داد كه با اعتماد به نفس می شود بازی با ميلان را برد و به ناكامی ها خاتمه دهيم

لئو مسی بعد از ناهار در مورد وضعيت فعلی بارسا كه بی شباهت به اظهارات هموطنش ماسكرانو نبود گفت:ما فقط كمی زمان بيشتر نياز داريم تا مثل اوايل فصل به روزهای اوجمان باز گرديم ، ما ميتوانيم در بازی سه شنبه مقابل ميلان تمام اتفاقات را فراموش كنيم و با اعتماد به نفس و يك بازی خوب بتوانيم ميلان را شكست دهيم به ناكامی ها خاتمه دهيم

او البته اشاره كرد كه كار سختی در مقابل ميلان داريم و بايد ناكامی بازی رفت كه از ميلان 2 بر 0 مغلوب شديم را جبران كنيم و صعود كنيم و ما بايد تمام تلاشمان را بكنيم

زمان برای برخاستن

مسی پس از چهار مسابقه نا اميد كننده اشاره می كند : امتياز از دست دادن به تيم لطمه می زند.ما بايد تمام تلاشمان را بكنيم تا ناكامی هايمان را مسابقات اخير جبران كنيم و به روز های اوجمان باز گرديم.ما می دانيم كه در اين چند بازی اخير كه بازی هايمان را باخته ايم مشكلاتي وجود داشته است. در رختكن درباره‌ اين مسائل دقيقا صحبت كرده‌ايم و اين صحبت‌ها در رختكن خواهد ماند».

مسي نبود تيتو و آبيدال را نيز بي تاثير ندانست: «مشكلي كه براي ويلانووا و آبيدال پيش آمد اثراتی بر تيم ما داشت، اما ما تيم قدرتمندی هستيم و نمي‌توانيم براي نتايج خود بهانه‌جويي كنيم. آبيدال و تلاشي كه براي بازگشت انجام داده نيز قابل تقدير است. باورنكردنی است كه او را بار ديگر كنار خود می بينيم

بدون حد و مرز

ستاره‌ آرژانتينی بارسلونا در پايان درباره‌ دلايل موفقيتش نيز نظراتی داشت: هر سال جديدی كه می آيد، انگيزه‌ من هم دوباره شروع می شود. انگيزه برای قهرمان شدن و بردن. البته اين انگيزه و اشتياق من برای موفقيت تنها نيست و توسط بقيه حمايت می شود. من متعلق به باشگاهی هستم كه همه اعضای آن خواسته‌ مشتركی دارند

بالا