• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مسی - رونالدو ؛ کدامیک کفش طلا را می برند

0mid

متخصص بخش ورزشی
كريستيانو در اين فصل يك چهار گله و دو هت تريك داشته است . مسي نيز دو هت تريك انجام داده است .

سایت گل - آمار گلزني كريستيانو و مسي در اين فصل خارق العاده بوده است .
به گزارش گل كريستيانو و مسي هر دو به عنوان آقاي لاليگا ، براي كسب كفش طلا تلاش مي كنند . اين جايزه به آقاي گل برتر ليگهاي معتبر اروپا داده مي شود كه در آن ، در ليگهاي برتر همچون اسپانيا ، آلمان ، فرانسه ، انگليس ، ايتاليا به هر گل دو امتياز اختصاص داده مي شود ، به ليگهايي همچون اتريش ،‌بلژزيك ، هلند ، پرتغال و يونان به هر گل 1.5 امتياز و در ليگ هاي پايين تر به هر گل 1 امتياز اختصاص داده مي شود .

كريستيانو در فصل 08-2007 با زدن 31 گل در يونايتد ، برنده كفش طلا شد و مسي هم فصل گذشته با زدن 34 گل . حالا در اين فصل هر كدام از آنها 24 گل زده است و جدي ترين رقيب آنها ، برباتف ، مهاجم بلغاري يونايتد كه پنج گل كمتر از اين دو زده است .

فاصله آنها با جدي ترين رقيبشان در لاليگا بيشتر هم هست : 10 گل . كريستيانو در اين فصل يك چهار گله و دو هت تريك داشته است . مسي نيز دو هت تريك انجام داده است .
كريسيتانو در 51 بازي لاليگايي در رئال مادريد 50 گل زده است كه بهترين ركورد را در اين زمينه در تاريخ رئال مادريد بالاتر از پاهينيو و پوشكاش قرار گرفته است .مسي نيز در بارسلونا در 82 بازي ، 83 گل زده است .

118165.jpg

875102210

کاربر ويژه
کفش...

مسي رو چه به کفش طلا؟؟؟؟!!!!! تازه يه شانس آورده با پارتي بازي و راي مسخره مربياي بعضي کشورا شده بهترين بازيکن جهان (خداييش اصلا حقش نبود) الان هم که بايد مطمئن باشه کريس بزرگتره و کفش طلا مال اونه...

آخه کريس بازيکن نسل آينده ي فوتبال دنياست... هيکل بلند، چهار شونه، شوت زن، دريبل زن، سرعتي، سر زن و مهمترين خصوصيت مغرور ...:برنده::برنده:

خدايي مسي چي بيشتر داره...:نیش::ایول::49:

Nicol

متخصص بخش گردشگری
بهترين بازيكن جهان واقعا" برازنده مسي هستييييييييييييييييه و خواه بود.توپ طلا صد در صد مال مسي هستش.رونالدو هم ميتونه توو صف وايسييييييييييييييييييييييييييه شايد نوبتش اونم شايد برسيييييييييييييييييييييييييه.:غش2::غش2::غش2::50::50::50::خنده2::خنده2::خنده2::غش::غش::غش::giggle::giggle::giggle:

875102210

کاربر ويژه
به نظر ما هم کريس بهترين بازيکن دنياست...

nicol جون فاکتورايي که گفتم رو دقت کن ببين چندتاشو مسي داره...

ONLY RONALDO

0mid

متخصص بخش ورزشی
رونالدو بازيكن خوبيه ولي در برابر تيماي قوي نميتونه خودشو نشون بده
اما مسي يك بازيكن كامله و نظير نداره

rahnama

پدر ایران انجمن
بازیکن محبوب من رونالدو . :شاد:
کریس جان کفشو بیار ببینم.:فکر:
مسی بازیکن باارزشی است ولی من رو رونالد تعصب خاصی دارم
.:دعا:

Nicol

متخصص بخش گردشگری
با تمام احترامي كه براي پدر بزرگوارم قائلم.اما من كاملا" با نظر اميد موافقم.ميتونيم بازيهاي اخير رونالدو رو ببينيم كه موفقيت آنچناني نداشته.تكنيك خيلي مهمه اما رونالدو طي اين بازيهاي حساس تيمش موفقيتي نداشته.اما مسي توو بيشتر بازيهاي تيمش كاملا" حرفه اي و موفق بوده و هست.تازه ديشب آرسنال رو هم برديم.اين تيم يعني بارسلون معركه است به خدا.حرييييييييييييييييييييييييييييييييييف مي طلبيم.:برنده::برنده::برنده:

بالا