[FONT=Vazir black]تا بوده چشم عاشق در راه یار بوده بی آنکه وعده باشد در انتظار بوده
S salar69 کاربر ويژه 2013 , May 12 #481 تا بوده چشم عاشق در راه یار بوده بی آنکه وعده باشد در انتظار بوده
M mitra mehr متخصص بخش خانه و خانواده 2013 , May 12 #482 هوا ابری ، سرانجام تو پیداست صدای خش خش گام تو پیداست دلم تنگ تمام شیشه هایی ست که پشت اش نم نم نام تو پیداست
هوا ابری ، سرانجام تو پیداست صدای خش خش گام تو پیداست دلم تنگ تمام شیشه هایی ست که پشت اش نم نم نام تو پیداست
F fatemeh متخصص بخش ادبیات و دینی 2013 , May 12 #483 تو نه مثل آفتابی که حضور و غیبت افتد دگران روند و آیند و تو همچنان که هستی سعدی
D Darya متخصص بخش گفتگوی آزاد 2013 , May 12 #484 یادمان باشد اگر شاخه گلی را چیدیم وقت پرپرشدنش سوز و گدازی نکنیم
M mitra mehr متخصص بخش خانه و خانواده 2013 , May 12 #485 من اصلا لال لالم حالیت شد ؟ سراشیب زوالم حالیت شد ؟ از امشب حق نداری بی اجازه بیایی در خیالم حالیت شد؟
من اصلا لال لالم حالیت شد ؟ سراشیب زوالم حالیت شد ؟ از امشب حق نداری بی اجازه بیایی در خیالم حالیت شد؟
F fatemeh متخصص بخش ادبیات و دینی 2013 , May 12 #486 دعایی گر نمیگویی به دشنامی عزیزم کن که گر تلخست شیرینست از آن لب هر چه فرمایی خب این قسمت از برنامه مشاعره سرعتی هم تموم شد. از همه گلایی که شرکت کردند تشکر می کنم:1: تا درودی دیگر بدرود! (آخ که چه کیفی میده این مدلی حرف زدن :117: ) آخرین ویرایش: 2013 , May 12
دعایی گر نمیگویی به دشنامی عزیزم کن که گر تلخست شیرینست از آن لب هر چه فرمایی خب این قسمت از برنامه مشاعره سرعتی هم تموم شد. از همه گلایی که شرکت کردند تشکر می کنم:1: تا درودی دیگر بدرود! (آخ که چه کیفی میده این مدلی حرف زدن :117: )
baroon متخصص بخش ادبیات 2013 , June 4 #487 سلااااااام به یاران نازنین :39: با نام خدا شروع می کنیم.:19: من نه آنم که دو صد مصرع شیرین گویم من چو فرهاد یکی گویم و آن شیرین است
سلااااااام به یاران نازنین :39: با نام خدا شروع می کنیم.:19: من نه آنم که دو صد مصرع شیرین گویم من چو فرهاد یکی گویم و آن شیرین است
Maryam متخصص بخش ادبیات 2013 , June 4 #488 تا من بدیدم روی تو ای ماه شمع روشنم هر جا نشینم خرمم هر جا روم در گلشنم :گل:
م معصومه بانو متخصص بخش خانه و خانواده 2013 , June 4 #489 مدعی گوید که با یک گل نمی آید بهار من گلی دارم که دنیا را گلستان می کند
Maryam متخصص بخش ادبیات 2013 , June 4 #490 دردم از یار است و درمان نیز هم دل فدای او شد و جان نیز هم...!
چ چاووش متخصص بخش ادبیات 2013 , June 4 #491 ما در ره عشق تو اسیران بلاییم کس نیست چنین عاشق بیچاره که ماییم سلام دوستان
baroon متخصص بخش ادبیات 2013 , June 4 #492 سلامی دوباره بر همه و آقای چاووش سلاااام :11: من این آب وهوای ناموافق نمیبینم به طبع خویش لایق
H hich کاربر ويژه 2013 , June 4 #493 قسم به عشق و جوانی و روزگار جنون نبود آب در این راه جز سراب مرا سُک سُک:دی
س سیاوش عشق کاربر ويژه 2013 , June 4 #494 ای که می دانی ندارم غیر درگاهت پناهی دیگر از من برمگردان روی خود، گاهی نگاهی
چ چاووش متخصص بخش ادبیات 2013 , June 4 #495 یاد یاران قدیمم نرود از دل تنگ چون هوای چمن از یاد اسیران قفس
س سیاوش عشق کاربر ويژه 2013 , June 4 #496 سخن را سر است اى خداوند و بن مياور سخن در ميان سخن خداوند تدبير و فرهنگ و هوش نگويد سخن تا نبيند خموش سعدی
سخن را سر است اى خداوند و بن مياور سخن در ميان سخن خداوند تدبير و فرهنگ و هوش نگويد سخن تا نبيند خموش سعدی
م معصومه بانو متخصص بخش خانه و خانواده 2013 , June 4 #497 شبی به عمر، گَرَم خوش گذشت آن شب بود که در کنار تو با نغمه و سرود گذشت ایرج دهقان
چ چاووش متخصص بخش ادبیات 2013 , June 4 #498 شب که شوق رقم نامه دلبر میشد دیده هر قطره که میریخت کبوتر میشد
Maryam متخصص بخش ادبیات 2013 , June 4 #499 سالکی گفتا چه داری آرزو ؟ گفتم ، سکوت معنی صد نکته را در یک سخن پیچیده ام
س سیاوش عشق کاربر ويژه 2013 , June 4 #500 تو پاییز پریشم کردی ای گل پریشان تر ز پیشم کردی ای گل به شهر عاشقان تنها شدم من غریب شهر خویشم کردی ای گل
تو پاییز پریشم کردی ای گل پریشان تر ز پیشم کردی ای گل به شهر عاشقان تنها شدم من غریب شهر خویشم کردی ای گل