[FONT=bkoodakbold]ندیدم خوش تر از شعر تو حافظ به قرآنی که اندر سینه داری
A asl_davood متخصص بخش کتابخانه الکترونیکی 2012 , March 15 #761 ندیدم خوش تر از شعر تو حافظ به قرآنی که اندر سینه داری
ز زینب کاربر ويژه 2012 , March 26 #762 یار مرا غار مرا عشق جگر خوار مرا یار تویی غار تویی خواجه نگه دار مرا
F fatemeh متخصص بخش ادبیات و دینی 2012 , March 27 #763 اندر دل من مها دلافروز تویی یاران هستند، لیک دلسوز تویی شادند جهانیان به نوروز و به عید عید من و نوروز من امروز تویی مولانا
اندر دل من مها دلافروز تویی یاران هستند، لیک دلسوز تویی شادند جهانیان به نوروز و به عید عید من و نوروز من امروز تویی مولانا
ز زینب کاربر ويژه 2012 , March 27 #764 یوسف گمگشته باز آید به کنعان غم مخور کلبه ی احزان شود روزی گلستان غم مخور
A asl_davood متخصص بخش کتابخانه الکترونیکی 2012 , April 4 #765 روزیست خوش و هوا نه گرم است و نه سرد ابر از رخ گلزار همی شوید گرد بلبل به زبان حال خود با گل زرد فریاد همی کند که می باید خورد آخرین ویرایش: 2012 , April 4
روزیست خوش و هوا نه گرم است و نه سرد ابر از رخ گلزار همی شوید گرد بلبل به زبان حال خود با گل زرد فریاد همی کند که می باید خورد
F fatemeh متخصص بخش ادبیات و دینی 2012 , April 7 #766 دفتر قلب مرا وا کن و نامی بنویس سندعشق، به امضا شدنش می ارزد علی اصغر داوری آخرین ویرایش: 2012 , April 7
س سیاوش عشق کاربر ويژه 2012 , April 14 #767 دل بود روی دوشم، تابوت آرزوها در خاک می شد اما، هیچ از کفن نمی گفت
M Mans0ur New member 2012 , April 15 #769 درآ كه در دل خسته توان درآيد باز بيا كه در تن مرده روان در آيد باز
س سیاوش عشق کاربر ويژه 2012 , April 15 #770 زيباتر از دو چشم تو پيدا نميكنم پروانه ام ز عشق تو پروا نميكنم
س سیاوش عشق کاربر ويژه 2012 , April 15 #772 ما زنده به آنیم که آرام نگیریم موجیم که آسودگی ما عدم ماست
A afson.ma کاربر ويژه 2012 , April 15 #773 تا تو مراد من دهي كشته مرا فراق تو .... تا تو به داد من رسي، من به خدا رسيده ام رهي معيري
8 875102210 کاربر ويژه 2012 , April 15 #774 محتسب مستي به ره ديد و گريبانش گرفت *** مست گفت اي دوست اين پيراهن است افسار نيست
M Mans0ur New member 2012 , April 15 #775 تا چند اسير عقل هر روزه شويم ............. در دهر چه صدساله چه يك روزه شويم در ده تو به كاسه ي مي از آن كيش كه ما ............ در كارگه كوزه گران كوزه شويم
تا چند اسير عقل هر روزه شويم ............. در دهر چه صدساله چه يك روزه شويم در ده تو به كاسه ي مي از آن كيش كه ما ............ در كارگه كوزه گران كوزه شويم
F fatemeh متخصص بخش ادبیات و دینی 2012 , May 5 #776 مرا گفتی که دل دریا کن ای دوست همه دریا از آن ما کن ای دوست دلم دریا شد و دادم به دستت مکش دریا به خون پروا کن ای دوست
مرا گفتی که دل دریا کن ای دوست همه دریا از آن ما کن ای دوست دلم دریا شد و دادم به دستت مکش دریا به خون پروا کن ای دوست
K khale suske کاربر ويژه 2012 , May 14 #777 تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد وجود نازکت آزرده گزند مباد سلامت همه آفاق در سلامت توست به هیچ عارضه شخص تو دردمند مباد
تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد وجود نازکت آزرده گزند مباد سلامت همه آفاق در سلامت توست به هیچ عارضه شخص تو دردمند مباد
F fatemeh متخصص بخش ادبیات و دینی 2012 , May 19 #778 در چمن هر ورقی دفتر حالی دگر است / حیف باشد که ز کار همه غافل باشی . حافظ
م مهشید کاربر ويژه 2012 , May 19 #779 یاری اندر کس نمیبینم یاران را چه شد دوستی کی آخر امد دوستداران را چه شد
ف فرانک کاربر ويژه 2012 , May 20 #780 دلبرا درد مرا درمان تو باش عاشقانرا سر توئی ،سامان تو باش درد بی درمان مرا درجان ز تست هم دوای درد بی درمان تو باش
دلبرا درد مرا درمان تو باش عاشقانرا سر توئی ،سامان تو باش درد بی درمان مرا درجان ز تست هم دوای درد بی درمان تو باش