• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مشکل در بازی PES 2012

Xaniar

متخصص بخش زوم
سلام
چرا در بازی PES 2012 وقتی که ایران رو انتخاب میکنم بازیکنای ایرانی نداره ؟؟؟ هیچ کدوم از بازیکنای ایرانی نیستن
مشکل از کجا شه ؟؟
میشه بازیکن ایرانی اورد؟؟

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
سلام
کامیار عزیز به علت عدم کپی رعایت کپی رایت در ایران و همچنین در کشور هایی که این قانون رو رعایت نمیکنند، تیم های ملی و بازیکنان این کشور ها به این صورت مجازات شدند!

Xaniar

متخصص بخش زوم
خیلی ممنون علی جان
حالا اصلا راه دیگه ای وجود نداره ؟؟؟
نمیشه بازیکن ایرانی خرید واسه تیم ملی؟؟

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
خواهش میکنم.
نه کامیار عزیز من که بین عزیزان ندیدم راه حلی برای این مشکل باشه و فکر هم نمیکنم باشه. البته در یکی از سری های بازی اعلام کرده بودند که قرار هست به صورت استثنا یک سری این مشکل رو برطرف کنند، اما از اخبار بعدی مطلع نستم که آیا این ورژن به بازار آمده و یا نه.

Xaniar

متخصص بخش زوم

سلام
دستت درد نکنه ولی من نتونستم فایلهای بالا رو دانلود کنم اگه میشه راهنمایی کن البته خودم یدونه پیدا کردم ولی حجمش زیاده لطفا راهنمایی کن که چطوری دانلود کنم؟؟
........................................
دوستانی که مشکل شبیه من رو دارن میتونن از پچ زیر استفاده کنن البته من خودم دانلود نکردم چون حجمش بالاست اگه بشه من پچ بالا رو دانلود میکنم
پچ جدید Pesedit منتشر شد.

دوستانی که منتظر پایان نقل انتقالات بودن می تونن دیگه این پچو دانلود کنن.

pgvu0rez7wdllc9brt.png

امکانات جدید :

توپ : پوما لیگ 1 OMB

بوت جدید : آدیداس adiPure 11Pro

چهره های جدید : بیش از 50 چهره جدید اضافه شده و بهینه سازی، در مجموع بیشتر از 740 چهره در faceserver

کیت های جدید : APOEL، بارسلونا، بایرن مونیخ، ساحل عاج، فرانسه، غنا، یونان، ژاپن، یوونتوس، المپیاکوس، منچستر سیتی، مارسی، میلان، مراکش، نورنبرگ، سالزبورگ، سنگال، ترکیه، ویکتوریا Plzen، ولفسبورگ

تیم های : FK پارتیزان ( گالکسی بی گالکسی )

اسکربورد های : آسمان ورزشی EPL + فاکس EPL

انتخاب کردن : اضافه شدن ML سوئیچ، تیم های آمریکایی جنوبی در حال حاضر برای مسابقات دوستانه در دسترس

نقل و انتقالات : پایان نقل و انتقالات زمستانی برای شرکت در تیم های اروپایی

دیگر : ثابت CL مشکل کیت برخی از تیم ها

در مجموع پچ کاملیه.

دانلود :

پارت 1

پارت 2

پسوورد

ahmadfononi

معاونت انجمن
کامیار جان کلا بازی Pes تمام ورژن هاش این مشکل رو دارن و حتی اسامی رو هم درست نذاشتن.

اما اگر بخوای که شکل و صورت بازیکنی رو عوض کنی باید Face اون بازیکن یا کاراکتر رو دانلود کنی.

همچنین اگر اسم بازیکنا رو میخوای برای Pes 2012 اسم اصلیشون رو من دارم ، اگر خواستی بگو که برات بذارم.

amininho

متخصص بخش کامپیوتر
درسته
البته فقط بازیکنان ایرانی که در لیگ های خارجی بازی می کنن تقریبا به واقعیت نزدیک ترن(اونم مجبوری بوده)
اگه دقت کنی شجاعی و نکونام تقریبا چهرشون مثل خودشونه و اسمشون هم درست نوشته شده
میشه این بازیکنان رو به تیم ملی آورد

parsasalam

New member
سلام دوستان من یه pes12 فارسی گرفتم ارور windows has stop working میده یه نسخه انگلیسی رو هم نصب کرم همین بود.به یک سایت رفتم مشکلمو حل کرد ولی 2تا مشکل جدید بهم اضافه کرد.
1-بازی آزاد دوستانه نمیتونم بکنم
2-بازیکنانم رو هم نمی تونم تعویض کنم
وفقط بازی های کاپی رو بدون تعویض بازیکنان میتونم بازی کنم
و اگر بخواهم بازی آزاد کنم یا بازیکن تعویض کنم pc هنگ میکنه
مشخصات کامپیترم:لپ تاپ فوجیتسو ....گرافیک1256...رم 3گیگ...cori5...

Mahdi Askari

مدير فنی
چه جالب همه اونجا مشکل داشتن ولی برای شما کار کرد؟

دوست عزیز اون تنظیمات مشکلی برای بازی پیش نمیاره مگر اینکه اون پوه ای که جایگزین کردید تنظیمات رو بهم بریزه
من خودم همیشه وقتی با ارور استاپ مواجه میشم راست کلیک و ران از ادمینیستراتور رو میزنم برام باز میشه
نمی دونم برای شما هم همینطور میشه یا نه
شما اگه اون پوشه دوم رو که جایگزین کردید به حالت اولیه برگردونید فک کنم درست میشه

موفق باشید
:گل:

بالا