با سلام
دوستان مدتی هست که سایتی با عنوان فعالیت درخواست از گوگل برای ثبت نام نوروز به نام ایران راه اندازی شده که هفته قبل با این سایت آشنا شدم.
+این صفحه
خب من یک بررسی از این سایت داشتم و در نگاه اول بعضی از موارد موجود در اون برایم عجیب اومد، برای همین تصمیم گرفتم که سایت رو بررسی بیشتری کنم.
دوستان عزیز با بررسی هایی که طی چند روز انجام دادم به این نتیجه ی قطعی رسیدم که این سایت متقلب هست، کافی هست طی دو بار در دو روز مختلف وارد سایت بشید و به تعداد رأی های داده شده به دو کشور ایران افغانستان توجه کنید.
من مشاهدات خودم رو از این آمار در طی سه روز یادداشت کردم و به این صورت است:
روز اول:
افغانستان: 1045
ایران: 236598
روز دوم:
افغانستان:45216
ایران 42356
روز سوم:
افغانستان: 33767
ایران: 24128
مسلماً شما با تست این مورد خودتون به آسانی از نوع تقلب این سایت آگاه خواهید شد.
دامین اصلی این سایت http://noroozingooglecalendarafghanvsiranvoteforsubmiteiraniannorooz.ern-co.com/ هست.
اطلاعان این دامین رو بنده در آوردم و متوجه شدم که متأسفانه این سایت متعلق به یکی از هموطنان خودمان هست! انتظار داشتم ایشون افغان باشند!
هدفشون مسلماً بالا بردن آمار و رتبه صفحشون هست.
و این هم اطلاعات تکمیلی از صاحب امتیاز این دامین:
این سایت رو جهت جلوگیری از دسترسی گزارش خواهم داد.
موفق باشید
دوستان مدتی هست که سایتی با عنوان فعالیت درخواست از گوگل برای ثبت نام نوروز به نام ایران راه اندازی شده که هفته قبل با این سایت آشنا شدم.
+این صفحه
خب من یک بررسی از این سایت داشتم و در نگاه اول بعضی از موارد موجود در اون برایم عجیب اومد، برای همین تصمیم گرفتم که سایت رو بررسی بیشتری کنم.
دوستان عزیز با بررسی هایی که طی چند روز انجام دادم به این نتیجه ی قطعی رسیدم که این سایت متقلب هست، کافی هست طی دو بار در دو روز مختلف وارد سایت بشید و به تعداد رأی های داده شده به دو کشور ایران افغانستان توجه کنید.
من مشاهدات خودم رو از این آمار در طی سه روز یادداشت کردم و به این صورت است:
روز اول:
افغانستان: 1045
ایران: 236598
روز دوم:
افغانستان:45216
ایران 42356
روز سوم:
افغانستان: 33767
ایران: 24128
مسلماً شما با تست این مورد خودتون به آسانی از نوع تقلب این سایت آگاه خواهید شد.
دامین اصلی این سایت http://noroozingooglecalendarafghanvsiranvoteforsubmiteiraniannorooz.ern-co.com/ هست.
اطلاعان این دامین رو بنده در آوردم و متوجه شدم که متأسفانه این سایت متعلق به یکی از هموطنان خودمان هست! انتظار داشتم ایشون افغان باشند!
هدفشون مسلماً بالا بردن آمار و رتبه صفحشون هست.
و این هم اطلاعات تکمیلی از صاحب امتیاز این دامین:
دوستان عزیز گوگل و یا هیچ سایت دیگری آماری را که یک سایت دیگر ارائه بدهد به هیچ عنوان قبول نمیکند، مگر اینکه خود سایت گوگل اقدام به رای گیری کند. ساخت صفحه ای که در اون تعداد آراء ایران رو چند برابر بیشتر زا افغانستان و یا بالاعکس نشون بده حدوداً یک ساعت زمان لازم داره!Registrant:
Asre Shabake
Mohammad Ali Shahi (Email Masking Image@gmail.com)
Seydkhandan bridge sohravardi shomali Bastami st:26
Tehran
Tehran,19858
IR
Tel. +98.2188519284
Creation Date: 10-Jun-2002
Expiration Date: 10-Jun-2016
Domain servers in listed order:
ns7.ashiyane.org
ns8.ashiyane.org
این سایت رو جهت جلوگیری از دسترسی گزارش خواهم داد.
موفق باشید