• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

من پولدار شدم !

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
چند روز پیش مستندی از تلویزیون پخش میشد که بر حسب اتفاق من هم اونو دیدم .

در مورد کلاه برداری تعدادی از افراد خارجی که با ارسال یک ایمیل اعلام میکنند که پول کلانی از فردی که ما با اون آشنایی داشتیم و با سقوط هواپیما فوت کرده به شما رسیده و هماهنگی کنیم تا اون پول ارسال بشه به دستمون ! که طبق روند کار مبلغی رو اخذ میکنند بابت هزینه های مالیات و حتی قرار ملاقات هایی در دبی و ... و بعد هم غیب میشند .
من شخصاً این داستان رو باور نکردم و بیشتر به حساب بی اعتماد سازی دنیای وب گذاشتم !

ولی امروز یک ایمیلی دریافت کردم دقیقاً با همین عنوان و مضمون که برای مشاهده ی شما دوستان هم اینجا قرارش میدم .

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت

''Can I Give You This Trust?Reply Immediately.
Dear Friend,
I am ( Mr.David Chalimo )The Head of files/Recording Department in a bank Burkina Faso in African.I Hoped that you will not expose or betray this trust and confident that i am about to repose on you for the mutual benefit of our both families.I need your urgent assistance in transferring the sum of $ 15 million U.S dollars ( fifteen million U.S dollars) into your account.The money has been dormant for yearas in our Bank here without any body coming for it.I want to release the money to you as the nearest person to our deceased customer(the owner of the account)who died a long witah his supposed next of kin in an air crash few years ago.I don't want the money to go into our Bank treasury account as unclaimed fund. So this is the reason why i contacted you, so that we will release the money to you as the nearest person to the deceased customer.

Please I would like you to keep this proposal as a top secret or delete it from your mail box ,if you are not interested.Upon receipt of your reply,I will send you full details on how the business will be executed and a text of application which you will fill and send to the bank for the release of the money to your account.Also note that you will have 40% of the above mentioned sum, if you agree to transact the business with me while 60% will be for me.

I will not fail to bring to your notice that risk is free in this transaction and that you should not entertain any atom of fear as all required arrangements have been made for the transfer.Please for full trust,don't forget to reply with your contact information like-:Your Name,Age,Marital Status.,Cell Phone
Number,Your Country,Your House Address,Your Occupation,Sex,Religion,Your ID Card Or International Passport and Your Private E-mail Address for full trust.

Looking forward to haear from you immediately
Mr.David Chalimo

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
متن رو با ابزار مترجمن گوگل برای دوستانی که میخوان معنیش رو بدونند ترجمه کردم :

دوستان عزیز ،
من (Mr.David Chalimo) رئیس فایل / ضبط در گروه بانک بورکینافاسو در African.I امیدوار است که شما را افشا یا خیانت این اعتماد و اعتماد به نفس که من در مورد به شما آرامش به نفع متقابل ما هر دو نیاز به کمک فوری families.I خود را در انتقال مبلغ 15 دلار میلیون دلار آمریکا (15،000،000 دلار آمریکا) به پول account.The شما خفته برای yearas در بانک ما در اینجا بدون هیچ گونه بدن وجود آمدن این برای it.I می خواهم برای آزادی پول به شما به عنوان نزدیکترین فرد به مشتری مرحوم ما (صاحب حساب) که فوت witah طولانی خود را قرار نزدیک ترین خویشاوندان در هوا سقوط چند سال انجام ago.I پول برای رفتن به بانک خزانه داری ما نمی خواهیم حساب کاربری به عنوان صندوق unclaimed. بنابراین ، این دلیل آن این است که چرا من شما تماس گرفته ، به طوری که ما پول را به شما به عنوان نزدیکترین فرد به مشتری مرحوم را آزاد کند.

لطفا من می خواهم شما را به ادامه این طرح به عنوان یک راز بالا و یا حذف آن را از صندوق پست الکترونیکی خود را ، اگر شما رسید interested.Upon از پاسخ شما نیست ، من به شما جزئیات کامل در مورد چگونگی کسب و کار اجرا خواهد شد و متن ارسال نرم افزار که شما را پر کنید و ارسال به بانک برای انتشار پول به یاد داشته باشید account.Also خود را که به شما 40 ٪ از مبلغ فوق داشته باشد ، اگر موافق باشید به داد و ستد کردن کسب و کار را با من در حالی که 60 ٪ برای من باشی .

من شکست نمی خورد تا برای توجه شما مطرح است که خطر به صورت رایگان در این معامله و است که شما باید هر اتم از ترس سرگرم نه به عنوان تمام ترتیبات لازم شده اند برای transfer.Please برای اعتماد کامل ساخته شده است ، فراموش نکنید که پاسخ شما با اطلاعات تماس مشابه : نام و نام خانوادگی ، سن ، وضعیت تاهل ، تلفن همراه
شماره ، کشور شما ، آدرس خانه شما ، شغل شما ، جنس ، مذهب ، شما کارت شناسائی یا گذرنامه بین المللی و خصوصی آدرس پست الکترونیکی شما در مورد اعتماد کامل است.

مشتاقانه منتظر است تا از شما فورا در haear
Mr.David ChalimoListen
Read phonetically

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
مختصر کلام اینکه من آقای مستر دیوید عزیز هستم ! :نیش:
رئیس بخش ضبط(خزانه) پولهای بانک بورکینافاسو در آفریقا :خنده2:
امیدوارم این ایمیل من رو به حساب اینکه دارم خیانت میکنم نذارین من شمارو ندید دوست دارم و میخوام کمکتون کنم :نیش:
آقا کجایی بیا که به شما 15،000،000 دلار آمریکا پول رسیده و پولهات توی بانک ما خفته شده :نیش:
این نامردها بهت نمیگن !
یه بنده خدایی بوده مشتری ما بوده ، اتفاقا مشتری خوبی هم بوده با دین و ایمان !:خنده2: که هواپیماش خورده به هواپیمای بنده خدای دیگه و مرده ارث داشته خفن !:خنده2:
چون شما نزدیک ترین فرد به اون فرد هستین این پولا میرسه به شما! :شاد:
چون این پولا داره از بین میره و اگر کسی نگیریشون میره به خزانه و من حیفم میاد بیا نصف نصف !
خلاصه اینکه این موضوع رو به کسی نگو اگرم هم نمیخوای این ایمیل رو پاک کن که منو نگیرن ! اگر هم میخوای نام و اطلاعات دیگه رو بفرست خلاصه تموم ! :شاد:

نیکا

متخصص بخش معماری
من این مستند رو ندیدم ..
ولی چند باری هم از این ایمیل ها برای منم اومده بود..
متنش هم شبیه همین بود فقط اسم این آقاهه و کشورش عوض میشد.. یه بار بورکینافاسو بود یه بارم نمیدونم کجا...
دفعه اول جوابشو دادم اونم دوباره توضیح داد... منم بیخیال شدم....
فکرنکنم کسی به این ایمیلها جواب بده یا پولی بفرسته ...

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
چیزی که من از بعضی از دوستانم سالها پیش شنیده بودم این مورد بود که بعضی از این افراد حتی در اول مقداری پول هم برای فرد ارسال میکنند !
اما بعد از اعتماد سازی پول زیادی رو از دست طرف بابت هزینه و مالیات و ... میکشند !

ahmadfononi

معاونت انجمن
من هم این مستند رو دیده بودم که در مورد فکر کنم کلاه برداری بود یه مرد ایرانی داشت حرف میزد

amininho

متخصص بخش کامپیوتر
من متاسفانه این مستندو ندیدم.
ولی شب و روز این پیاما واسه من میاد.
نمی دونم چرا ولی من کارم شده حذف کردنه این پیاما.

بالا