• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مگه میشه؟؟؟؟؟!!!

patomat

New member
مگه میشه؟؟؟؟؟!!!

یکی همین طوری بهت یه ایفون بده .....!!!
راستش منم تعجب کردم ولی تو این سایت بعد از یه مدتی که عضو شدین براتون هر گجت یا موبایلی رو که انتخاب بکنید میفرسته
به نظر سایت معتبری میاد من که پیشنهادش میکنم.

http://www.xpango.com?ref=92635695

http://www.xpango.com?ref=92635695

ضمنا یادتون باشه برای ثبت نام میتونید از قسمت بالا سمت راست روی دکمه ی رجیستر کلیک کنید

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
دوست عزیز چرا به دروغ سعی در گمراه کردن هموطنان خودتون دارید؟!
این لینک ثبت نام که مختص کاربری شماست در سایت مذکور، به هر ثبت نامی که توسط این لینک صورت بگیره امتیازی به حساب شما اختصاص پیدا میکنه.
من شرایط رو در سایت اصلی خوندم، کجای این سایت نوشته که بعد از مدتی به ثبت نام کنندگان چیزی ارسال خواهد شد؟!

آقا من عضو نميشم يه بار نگار و فاطمه گولكم زدن برا هف پشتم بسه

خانوم معلم ترجمش ميكني

BLaDe

متخصص بخش زبان
ای به چشم
در متن انگلیسی این سایت نوشته که هدایا رایگانه و به این خاطر رایگانه که باعث جلب مشتری ها میشه و کاربرانی که عضو میشن میان خدماتی ارائه میدن و فعالیت می کنن
جلبیش اینجاست که ازمون پسوورد ایمیل رو هم میخواد که اینجاش مشکوکه ...
بعدشم نوشته ممکنه هدیه ای رو که انتخاب می کنید ، در دسترس نباشه و به جاش هدیه دیگه ای رو بهتون بدن ...:نیش:

بعدشم گفته که با پست یا همچین چیزی میفرستن هدایا رو و 7 روز طول میکشه تا به کشورای دیگه برسه و از این حرفا .... گفته تا قبل از ساعت 12 ظهر روز بعد برای مشتریان uk تحویل داده میشه ...
بعدشم الکی هدیه رو نمیدن ... گفته باید اعتبار کسب کنید و یه سری راه ها برای کسب اعتبار رو هم ارائه داده مثل انجام بازی های مختلف که هر کدوم امتیازشون رو نوشته ...
دیگه کجاشو ترجمه کنم احمد ؟؟؟

Delivery

Gifts are despatched using Royal Mail Special Delivery/City Link/Fed Ex which guarantees next working day delivery before 12 noon for UK Customers. Gifts for International Customers are sent via International Airsure Recorded Delivery (Royal Mail) or Fed Ex and are normally received within 7 days of despatch, with tracking numbers being provided.
Postage for Gifts is Free worldwide.
We usually deliver Free Gifts to the address that you provide upon registering. However as waiting times for Gifts can vary, we will contact you before your Gift is dispatched to check your address details still match those orginially submitted. If you would like your Gift delivered to your workplace then you will need to email or send us a piece of your company headed paper with your signature and current home address written on it, before the Gift is despatched.
Definition of Free Gift

Mobile Phones / Gaming Consoles / MP3 Players / HDTVs/ Macs & PCs are provided by Xpango as a Free Gift in exchange for Credits received by customers. Credits can be gained via participating in 3rd Party Services/Offers available on the Xpango web site, referring new customers and/or purchasing Xpango Clix Packages.
Each Free Gift carries its own individual Credit Requirements. Customers may opt to receive a different Free Gift than their original selection. All free Gifts are subject to stock availability. Availability subject to change without notice. Xpango reserves the right to change credit requirements for gifts at any time, for any reason.

Xpango provides Free Gifts to customers worldwide, with no geographic restrictions. There are no limits to the amount of Free Gifts that can be received, nor are there are any time restrictions for the validity of Credits.

آخرین ویرایش:

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
حالا این سایت چی هست ؟

من که خارجیم خوب نیست ؟
یکی ترجمه اش کنه ؟:خنده2:

هرمی است. ثبت نام میکنید، مثل این دوستمون شروع به فعالیت میکنید و با هر فردی که از طریق لینک شما در این سایت عضو میشه یک امتیاز به شما اضافه میشه. وقتی که به حد امتیاز لازم رسیدید، بقیه اش رو باید دعا کنید! :خنده2:
چیزی که باید بهش توجه کنید این هست که هیچ چیز رایگانی با یک ثبت نام ساده به هیچ کس اختصاص پیدا نمیکنه، یک حساب ساده است، اگر چنین بود مطمئن باشید این دوستمون الان به جای تبلیغ سایت در حال ثبت نام مرتب در سایت با آدرس های بستگانشون بودند! :خنده2:

amininho

متخصص بخش کامپیوتر
دوستان من با این سایت ایکس پنگو آشنایی دارم
متاسفانه افرادی پیدا شدن که میگن آیفون دریافت کردن ولی هیچ گونه مدرکی ندارند!
از خارجی بودنش هم معلومه معمولا سخته این نوع کالاها اونم به صورت رایگان به ایران بیاد

patomat

New member
اولا که اسم تاپیک اینه : مگه میشه؟؟؟؟!!!
دوما که من نوشتم که به نظر سایت معتبری میاد .
سوما این رو گذاشتم تا اگه کسی از این سایت هدیه ای گرفته یا کلاهبرداری ،یا هر چیزی اتفاق افتاده به بقیه هم خبر بده چون توی فضای مجازی پر شده از اسم این سایت کافیه اسم سایت رو +کلمه "سایت" کنی و توی گوگل پیس کنی تا ببینی چند تا راهنما و تبلیغ و .. به زبان انگلیسی و فارسی ... میاد منم که عضو شدم ،
اگه ممکنه اگه تجربه یا اطلاعاتی دارین در اختیار بقیه قرار بدین تا کسی به مشکل بر نخوره.

سکرت

کاربر ويژه
میدونید من سواد درست وحسابی ندارم ولی یه چیز رو همه ی ما میدونیم که هر کاری برای چیه؟
هان؟
کار برای کسب درامده دیگه درسته؟
خوب ممکنه افرادی برای بالا گرفتن کارشون قدری تبلیغات از این دست هم داشته باشند ولی خوب هر حرکت اونها با محاسبه ست باید درآمدی باشه خیرات که نمیکنند
بله قدر مسلم باید دید که شما چیزی بدست میارید یا از دست میدید ؟
همیشه بدونید اگر در دنیای حقیقی احتیاط میکنید در حرکت های اینچنینی در دنیای مجازی باید محتاط تر باشید چرا که رابطه ی شما یک رابطه ی نوشتاری ست .
حالا
من نظر خودم رو میگم:
هیچوقت یک همچین جاهایی سر هم نمیزنم یعنی حتی لینک رو باز هم نمیکنم.

پس در پاسخ دوستی که این سوال رو طرح کردن باید بگم:نه نمیشه نه نه نمیشه مطلقاً نمیشه.

بالا