• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

میدان ولیعصر در دهه ۱۳۵۰

ahmadfononi

معاونت انجمن
میدان ولیعصر در کارت پستال های دهه ی ۱۳۵۰. میدان ولیعصر یکی از میدان‌های اصلی شهر تهران است و در نقطه برخورد خیابان ولی‌عصر، بلوار کریمخان زند و بلوار کشاورز قرار گرفته‌است.

16829_799.jpg

rahnama

پدر ایران انجمن
میدان ولیعصر در کارت پستال های دهه ی ۱۳۵۰. میدان ولیعصر یکی از میدان‌های اصلی شهر تهران است و در نقطه برخورد خیابان ولی‌عصر، بلوار کریمخان زند و بلوار کشاورز قرار گرفته‌است.

16829_799.jpg

مرسی احمد جان. آنزمان من تهران دانشجو بودم.زیر ساحتمان نبش سمت چپ ساندویچ فروشی وی ام پی بود همبرگر با تخم مرغ نیمروشده را لای نان ساندویچی گرد می داد.ما مشتری عصر این ساندویچی بودیم.البته الان هم باید باشد. عزیزانی که تهران هستند ببینند .فکر کنم باشد.
چه خاطره ای شد.

maksemos

متخصص بخش خودرو

16829_799.jpg

مطمئنی این عکس مال 1350 هستش :تعجب:

اونجا دو تا برج داریم هااا :فکر: اونم خیلی طبقس :73:

راستی رفتم دنبال عکس جدید میدان ولیعصر خودش رو پیدا نکردم ولی اینا اونجا بودن ....:فکر::نیش:
47b7de85-1d0d-4911-87c4-5af6b6819283.JPG

:خنده2:​

amininho

متخصص بخش کامپیوتر
مطمئنی این عکس مال 1350 هستش :تعجب:

اونجا دو تا برج داریم هااا :فکر: اونم خیلی طبقس :73:

راستی رفتم دنبال عکس جدید میدان ولیعصر خودش رو پیدا نکردم ولی اینا اونجا بودن ....:فکر::نیش:
47b7de85-1d0d-4911-87c4-5af6b6819283.JPG

:خنده2:​
:تعجب:
:94:

سنجاقي

متخصص بخش گفتگوی آزاد
ماکسیما تو همش دنبال حاشیه هستی... :91::91:
کار نکردی بلد نیستی... واقعا که جوجه کوشولو...:نیش2::نیش2:

maksemos

متخصص بخش خودرو
ماکسیما تو همش دنبال حاشیه هستی... :91::91:
کار نکردی بلد نیستی... واقعا که جوجه کوشولو...:نیش2::نیش2: