• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

میزان بالای آنتی اکسیدان در آب پرتقال طبیعی ، برخی آثار منفی فست فود

melika

متخصص بخش زبان انگلیسی
آب پرتقال از آثار منفی فست فود ها می کاهد .
پژوهشگران رشته تغذیه می گویند آب پرتقال ، احتمالا با برخی آثار منفی فست فود ها به ویژه هنگام صبحانه مقابله می کند.

به گزارش خبرنگار سایت پزشکان بدون مرز به نقل از یونایتدپرس ، محققان امریکایی دانشگاه بوفالو در نیویورک اعلام کردند ، میزان بالای آنتی اکسیدان در عصاره پرتقال طبیعی ، به برخی آثار منفی ناشی از مصرف فست فود یا غذای آماده ، و حتی هر گونه غذای پرچربی ، غلبه می کند.
به گفته دکتر حسام غنیم از گروه محققان این دانشگاه ، در واقع می توان به برطرف شدن آثار منفی ناشی از مصرف فست فود در صبحانه ، به دنبال مصرف آب طبیعی پرتقال ، امیدوار بود.
می توان در آینده به مصرف عصاره طبیعی میوه ها ، امیدوارتر نگاه کرد
لازم به ذکر است بروز سرطان پستان با عادات غذایی ۱۰ سال نخست زندگی ارتباط مستقیمی دارد ، و افزایش دریافت کالری و انرژی باعث چاقی و به صورت غیرمستقیم باعث افزایش خطر بروز سرطان می شود.
با تغییر سبک زندگی به سمت کار در خارج از منزل، افزایش زندگی های مجردی و بسیاری از عوامل اجتماعی و اقتصادی امروزه افراد جامعه ناگزیر به استفاده از فست فودها هستند، و طعم خوب و قیمت مناسب هم طرفدارانی برای آنها داشته است.

ذات اصلی فست فودها فرآوری این ماده غذایی با چربی است و همه چربی ها بویژه گوشت های فرآوری شده به جهش ها و موتاسیون های ژنتیکی منجر می شوند.
با توجه به وجود نیترات سدیم با کاربرد در نگهداری کالباس و سوسیس این ماده به عنوان شایع ترین ماده نگهدارنده در فست فودها استفاده می شود . نیترات سدیم با ایجاد ترکیباتی چون نیتروزآمین عامل انواع سرطان های گوارش بویژه معده هستند.
غذاهای آماه یا فست فودها دشمن اصلی سلامت بشر به حساب می آیند .
نتایج این تحقیقات در شماره اخیر نشریه تغذیه بالینی منتشر شده است .
 
بالا